Quote:
Originally posted by purplerose
Μπραβο που το βλεπεις ετσι!!! Μακαρι να ημουν ετσι και εγω... Δεν ξερω αν φταιει η εφηβεια (την θυμαμαι οποτε με βολευει:bigsmile:!!) αλλα με πιανει μια ανυπομονησια ωρες ωρες και ενα αισθημα οτι δεν αντεχω οτι ολα ειναι ματαια οτι ο, τι κανω παει χαμενο... Ναι ξερω ακουγεται αστειο αν αναλογιστεις πως ημουν κ πως ειμαι τωρα αλλα ειναι η αληθεια.. Γιατι ακομα φαινομαι παχουλη και εχω οντως λιπος να χασω.. Και πολλες φορες φερνω την καταστροφη ενω το μυαλο λεει, ξερεις, υπομονη, επιμονη, συνεχίζεις σαν να μην υπηρχε μια ενδεχομενως κακη στιγμη, γυμναστικη, συστημα, κλπ. :dork:
Δεν ξερω, σημερα νιωθω χαλια και οτι δεν εχω κανει τιποτα σοβαρο, φταιει που αδιαθετησα μαλλον. Παντα μου αργουσε και δεν ερχοταν ακριβως. Αλλα παρατηρησα οτι στο διαστημα που τρεφομαι ετσι μονη μου οτι αργει λιγοτερο. Δηλαδη το περισσοτερο μου ηταν ενα εικοσαημερο, τωρα να ναι δεκα μερες; Δεν ανησυχω ομως γιατι ξερω οτι ειναι το αγχος μεγαλος παραγοντας.. Και το εχω παρατηρησει γιατι υπαρχουν φορες που οταν ημουν πολυ ισορροπημενη γενικα και χωρις εγνοιες μου ερχοταν ακριβως στις 28 αλλες φορες δυο τρεις μερες νωριτερα. Ενω αλλες φορες ειτε επειδη ειχα φορτιστει με κατι ειτε αδυμονουσα και ελεγα ποτε θα ρθει πια αργουσε.. Πιστευω παιζει κ εναν ρολο το ψυχολογικο. Οπως παιζει και στις διαιτες - διατροφες που εκκρινεις κορτιζολη και φουσκωνεις. Και καπου το εγραψα χθες, με την κανελλα κατεβαινει, εφαγα το μεσημερι κ μου ηρθε το απογευμα! Αλλα μαλλον ηταν να ερθει κ ηρθε.. Ηρθε οταν εκανα γυμναστικη οπότε επαιξε κ αυτο το ρολο του.. Εσυ τι εμπειρία εχεις απο την περιοδο;
(εφαγα γλιστριδα ε; δεν ξερω τι με επιασε, σορρυ! :dork::saint2:)
Αα και η διπλη ζυγαρια θα σε τρελανει!! Χαχα, προτεινω να ζυγιζεσαι σε αυτην που δειχνει λιγοτερο! :bouncy: