πλεον κανα τριμηνο, μπορει και λιγοτερο
Printable View
2.5-3μηνες
και εγω ένα παιρνω, με σχιζοφρενεια. στην αρχη επαιρνα διαφορα, μετα κατασταλαξα στο abilify το παραληρημα εχει φυγει, καποιες φωνες μειναν αλλα το ελεγχω. προσωπικα δεν θελω και δεν προκειτε να παρω πολλα χαπια το θελω το συκωτι μου
παιρνω 800mg solian, 40mg aloperidin, 200mg lamictal, 30mg remeron, 4mg akineton, 0.5-1mg xanax και μου ειχε πει οτι αν δεν περασουν οι ψυχαναγκασμοι θα μου βαλει και zoloft.το κακο ειναι πως και σε αλλους γιατρους που ειχα παει πανω κατω τα ιδια λεγανε.ενας μου ειχε πει για leponex..τους ειχα ρωτησει για abilify και risperdal αλλα μου ειπε πως ειναι ελαφρυα για μενα
λες να εχω πτοβλημα στο συκωτι μελλοντικα?
κανω εξετασεις που και που..
εμενα με απασχολει οτι με ολα αυτα τα φαρμακα δε προκειται να κανω παιδι ποτε...
βρε boo εσει εισαι ποιο βαρια, εγω εχω κανει μονο ενα επισοδειο και αυτο το εκανα 34 χρονων εσει βασανιζεσαι απο μικρη
lamictal, remeron και Xanax γιατι παιρνεις? εχεις και καταθλιψη? και αν δεν κανω λαθος το ζαναξ είναι για κρισεις πανικου
Μωρε μη το λες αυτό...!
Τα ίδια έλεγε και η μάνα μου, ένα κάρο ψυχοφάρμακα έπαιρνε κι αυτή
...και στα 38 της, της έσκασα μύτη εγώ.
(Δεν έχεις υποστεί ολική υστερεκτομή. Δεν είσαι σε ηλικία και κατάσταση κλημακτηρίου. Οπότε η ζωή μπορεί να σου παίξει ό,τι παιχνίδι της έρθει πάνω σ' αυτό το θέμα)...
δεν ξερω και εγω δεν κοιμάμαι καλα τα βραδυα και κάθε μερα βλεπω περιεργα ονειρα! αλλα αλλα χαπια δεν παιρνω. ασε που σκέφτομαι να πειραματιστω και να κοψω και αυτά που παιρνω περασε και η πενταετια...
Δεν θελω να ακουστω κακος αλλα μη σκεφτεστε πολυ μακρια. Τα φαρμακα γενικα μας κρατανε για να εχουμε ενα επιπεδο ζωης σχετικα καλο. Πρωτα προσπαθουμε να γινουμε καλα και μετα κανουμε σχεδια για το μελλον. Ειδικα οταν μιλαμε για ψυχικες ασθενειες πρεπει να μαστε πολυ προσεκτικοι αν και ποτε ειμαστε ικανοι να γινουμε γονεις. Προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε να υιοθετησω παιδι, αρα το θεμα "επιπτωσεις φαρμακων" θα το εβαζα στην ακρη.
βοο πως τα πας με το elearning τη κανεις;, εμενα μου τη βαρεσε της τελευταιες μερες και διαβαζω html μονος μου, πολυ λεπτομερεια
μακη δε μπορεις να υιοθετησεις παιδι αν εχεις ψυχικα προβληματα γι αυτο σε περνανε και απο ψυχολογους.
παυλο πηρα παραταση και παρεδωσα χτες 1 διαγωνισμα το περασα οριακα με 55%.ωραια η html εκανα κι εγω στην αρχη του elearning.πως σου ηρθε και διαβαζεις προγραμματισμο?
δεν εχω τη να κανω βρε boo καθε μερα βαριεμαι, εεε ειπα να ασχολειθω με προγραμματισμο πριν ενα μηνα ασχολειθηκα με wordpress, και τωρα ασχολουμε με html
καλο ειναι το elearning μαθαινεις πραγματα?, εχει ενα ειδικος αντιρυπανσης και αποβλητων αλλα πολλα τα λεφτα για ενα πτυχιο χωρις αντικρυσμα; ουτε μεταπτυχιακο ειναι ουτε τιποτα....
κατι μαθαινω αν και νομιζω για να τα εμπεδωσω πρεπει οταν και αν το τελειωσω να κανω επαναληψη γιατι νομιζω τα ξεχναω
εδω " εχει ενα ειδικος αντιρυπανσης και αποβλητων αλλα πολλα τα λεφτα για ενα πτυχιο χωρις αντικρυσμα; ουτε μεταπτυχιακο ειναι ουτε τιποτα...." δεν καταλαβα τι ειπες