Originally Posted by
giorgos panou
Ναι! ετσι σου γραψα! και χερομαι πολυ που διαβαζω πως γινεσε καλητερα οπως κι στεναχωριεμαι σαν διαβαζω οταν εισαι στα "απο κατω σου" , το ιδιο νιωθω και για τους αλλους αν κι δεν σας ξερω,δεν σας εχω δει και ουτες προκετε να σας δω!
Προσπαθω εδω και χρονια να βγαλω απο μεσα μου αισθηματα ζηλιας, αισθηματα φθονου! ειναι δυσκολο διοτις ειναι στην ανθρωπινη μας φυση ολα αυτα! ειναι πολυ πιο δυσκολο διοτις εχουν γινει "αρετες" για τις συγρονες κοινωνιες! βλεπεις το αισθημα της αλληλεγγυης πλεον θεωρειτε αδυναμια! αυτα που καπωτες εγραφε ο Νιτσε με ειρωνικο τροπο πλεον ειναι δεδωμενα, δλδη το να αρπαζεις απο καποιον αλλων κατις που ζηλευεις ειναι πραξη θαρρους και ανδριας! ενω το να προσπαθεις να το ζητας, η να αποκτας κατις με οσο πιο ευχαριστω τροπο για τους γυρο ειναι αδυναμια, δειχνει οτι δεν εχεις κοτσια!! αυτος ειναι ο κοσμος μας πλεον!
Σε αυτον τον κοσμο πρωσοπικα συχενομαι να ζω! ποσο μαλον σαν θυμουμε τον εαυτο μου να ηταν αρπακτικο καπωτες! οι τυψεις ακομα δεν με αφηνουν ,μπορει να εχουν περασει πανω απο 10 χρανια! μπορει να μου λενε οι γιατροι οτι δεν ειμουν "εγω" αλλα ενας εξαρτημενος ασθενης οπου επικρατουσε μεσα μου το αισθημα της βιας για την συντηρηση της ,των εξαρτησεων μου, μπορει να ειμουν κυριευμενος απο πολυτοξικομανια! μπορει ακομα και ο πνευματικος μου να με συγχωρει! αλλα τα προσωπα, οι μορφασμοι αυτων που τους φερθηκα σαν ζωο εμενα ακομα με στοιχιονουν!
Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καποιοι που ειμασταν μαζι τωτες σαν με βλεπουν με επαρση τα φερνουν στην θυμηση τους! τα λενε σε αλλους και υπεριφανευωντε!! ποσο ασχημος κοσμος υπαρχει!!
Αυτος ο κοσμος εμενα πλεον δεν μου αρμοζει! και ο αλλος κοσμος που υπαρχει με αποφευγει! οι ανθρωποι οι καλοι και οι κοινωνικα αποδεχτοι εμενα δεν με θελουν ποιος , ποια θα ηθελε εναν ανθρωπο σαν εμενα? εναν αποτυχημενο????
Πολλες φορες ο γιατρος μου αναφερει τον ερωτα, να ξανα ερωτευτω μου λεει!! δυστυχως το εχω ξεχασει αυτο το συναισθημα!! οπως λεει και ο ποιητης, ειμαι πλεον στεγνος απο συναισθηματα αγνα, ειμαι πλεον γκριζοπος απο χρωματα του ερωτα!! μπορει να εχω μεσα μου την δυναμη να ξανα ερωτευτω, αλλα δεν εχω την δυναμη να αντεξω ξανα την ενδεχομενη αποτυχια σε ερωτα! δεν νομιζω να αντεξω αλλον προδωμενο ερωτα!!