Nai το δινουν και για σχιζοφρενεια σε μεγαλες δοσεις οπως 800 900 mg εγω παιρνω 200 mg..αλλα και παλι φοβαμαι..που περνω τετοια φαρμακα...
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Nai το δινουν και για σχιζοφρενεια σε μεγαλες δοσεις οπως 800 900 mg εγω παιρνω 200 mg..αλλα και παλι φοβαμαι..που περνω τετοια φαρμακα...
Ε μιλα μ στο ενικο δν μ αρεσει ο πληθυντικος σιγα δν εχουμε και με μεγαλη διαφορα 29 ειμαι...το συζητησα πολλες φορες εχω αλλαξει γιατρους κ αυτο π καταλαβα ειναι οτι ουτε αυτοι ξερουν και πολλα πειραματα κανουν να δουν ποιο θα σε πιασει.μ
Ε προσπαθω κανω γυμναστικη κανω ποδηλατο βγαινω προσπαθω να φερω τ μυαλο στα ισα του αλλα ειναι δυσκολο γαμωτο
Ακριβως ετσι το παλευω τ αλλο να κανω..εχει 2 χρονια και τωρα..πριν μια χαρα ημουν ολα καλα ηταν...ξεκινησε με κρισεις πανικου και μετα η καταθλιψη..εσυ τι εχεις ειπες?
Αυτο ακριβως με μενα + οτι εχω εμμονες ιδεες.οτι δν ειμαι καλα και κ εχει κολλησει τ μυαλο μ
Oxi τα τελευταια 2 με 3 χρονια κοντα πριν δν ηξερα τι θα πει ττ απο αυτα...εκανα τν βλακεια και τ ψαξα
Σε στειλα πμ αν θες να μιλησουμε
Αυτο το εκαναν παλια. Πλεον η νεα ταση ειναι να σου δινουν και μικρη ποσοτητα αντιψυχωτικου μαζι με το αντικαταθλιπτικο και στο κρατανε για ολη τη διαρκεια της θεραπειας, για να μην σου δωσουν ηρεμιστικα και παθεις εξαρτηση και καλα. Λες και τα αντιψυχωτικα κοβονται ευκολα!