Ποιο από όλα???
Printable View
Το ξέρω ..και απορω.. Με την τόση υποκρισία. Οι έρευνες μιλάνε για πολύ μεγαλα ποσοστά sexting σε όλες τις ηλικίες και στα δυο φύλα. Τώρα γιατί τα ταμπού μας ακολουθούν ακόμα κι εδώ στην ανωνυμία ένας θεός ξέρει. Ούτε ως ανώνυμοι αντέχουμε την κριτική. Μη λερωθεί το όνομά μας ..ούτε καν το νικ νέιμ μας
Ρε συ αν το έκανε το ίδιο ο άντρας σου, με καμιά μικρή 22-23, τι θα έκανες; Θα αντιδρούσες έτσι τόσο χαλαρά και θα έλεγες "έλα δεν είναι ταμπού, ανοιχτόμυαλοι είμαστε όλα καλά". Εγώ δεν νομίζω ότι θα αντιδρούσες έτσι... Τότε σορρι που στο λέω, αλλά δεν μιλάμε για σχέση. Μιλάμε τότε για μια "ελεύθερη" σχέση, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει εκτός σχέσης...
Χαχαχαχ!! Σίσυ έγραψες!
Με τι κούτελο θα βγεις στην κοινωνία άπαξ και αμαυρωθεί το νικ νειμ σου???
Το cyber sex τι είναι ρε παιδιά???εξηγήσετε και σε εμένα το παππού...
ενταξει ρε κοριτσια εφοσον το θεωρειται ηθικο συνεχιστε...
εγω δεν λεω οτι δεν θα το εκανα...ουτε το κατακρινω...αλλα δεν θα υποστηριζα οτι ειναι και φυσιολογικο..απλα οπως και να το κανουμε να εισαι παντρεμενος και να καβλαντιζεις μεσω τσατ δν ειναι και τοσο ηθικο...ειναι σαν να εχεις τον συζυγο για πεταμα.
Γιώργος 35 στο σωστό θέμα είσαι. Δοκίμασε λίγο σεξτινγκ λίγο τηλεφωνικό και που ξέρεις.. Θα σε βοηθήσει ίσως. Όσο για τον xfactor.. Δε νομίζω πως το έπαιξα ηθική ούτε ηθικολόγος.. Καθένας έχει τις απόψεις του. Αν είσαι τόσο "ηθικός" να μην το κάνεις..