Originally Posted by
Georgewww
Καθολου λολ .. σωστο το ερωτημα... θα ξεκινησω με κατι αλλο πρωτα... πολλοι (οπως καπως αισθανθηκα οτι εκανες κι εσυ πριν) αποφευγουν την συζητηση, δηλαδη δε σου λενε ... ελα να συζητησουμε να δουμε γιατι πιστευεις γιατι δεν πιστευεις κτλ.. απλη συζητηση. Ετσι απλα οπως εκανες αυτη την ερωτηση, οπως πολλες ερωτησεις εχω κι εγω και ο αλλος κτλ. Αντιθετως αφοριζουν ευκολα αν καποιος μιλησει σχετικα με Θεό, "ασε τι να μας πεις τωρα ... παραμυθια" ... που ειναι τα επιχειρηματα που σε πεισαν να μη πιστευεις? περιπατο :) Νταξ , σεβαστο, αλλα επιχειρηματα, ορθος λογος κτλ .. χωρις ψαχουλεμα ενος θεματος... δεν υπαρχουν.
Απαντω, ο καθενας εχει το προσωπικό του θαυμα, ενα ή περισσοτερα. Αλλα ό,τι και να σου πει καποιος .. δεν εχει σημασια... οπως λες σωστα.. ερχεται καποιος σου λεει μα εμφανιστηκε μπροστα μου σας λεω ο ταδε κτλ .. ε λες δε σε πιστευω. Οποτε οτι και να σου πω εγω ή ο αλλος ό,τι και αν συνεβει .. δε θα το πιστεψεις (δε κατηγορώ.. διαπιστωση κανω) γιαυτο λενε πρεπει ΕΣΥ να ανακαλυψεις .. να βιώσεις... αλλιως... δυσκολο.
Τελος να πω πρωτον... ΕΣΤΩ (υποθεση μαθηματικη αν θελεις :P πολλες "αποδειξεις" ξεκινησαν ετσι) οτι ΟΛΑ ειναι αληθεια... φαντασου ποσο λαθος ζουμε, τι σφαλματα κανουμε, ... δηλαδη ο Χριστος τι θυσια Εκανε .. κι εμεις δε λεμε λιγους μηνες απο τη ζωη μας να ασχολουμε με την αναζητηση της αληθειας, να πεις ενα ειλικρινές... Θεε μου επειδη ειμαι χαμενος και μπερδεμενος ... θελω να πιστεψω αλλα δωσμου κατι να πιαστώ ... θελω Εσενα... Δειξε μου κατι ... ΚΑΤΙ!!!
Οποτε κανεις σε σου λεει πιστευε... ψαξε λεμε, ψαξε και θα βρεις ή ζητα και θα σου δωθει, ό,τι και να πω εγω ή ο αλλος... μπορεις απλα να πεις.. δε σε πιστευω... οποτε.. βιντεο δεν υπαρχει χαχα :)
Αν θελεις και ορθολογικα να το δεις... παλι στεκει, υπαρχουν απαντησεις, οταν τις βρισκεις καταλαβαινεις ποσο φωτισμενοι εινια μερικοι που σε κανουν να πιστευεις... δε μπορει λες... αυτος .. δε μπορει αν δεν ειναι φωτισμενο να.... :)