Printable View
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τι να πρωτοσχολιάσω? Δεν ήταν επικό;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δεν ήταν επικό; Ειδικά η γιαγιά που μιλούσε τα ακαταλαβίστικα. Οπως επίσης και το φινάλε,επικό!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ειδικά η γιαγιά που μιλούσε τα ακαταλαβίστικα. Οπως επίσης και το φινάλε,επικό! Να για κατι τετοια ζω [emoji23][emoji23][emoji23]
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Να για κατι τετοια ζω [emoji23][emoji23][emoji23] Εγω απορώ που έβρισκε όλα αυτά τα ταλέντα η Σια...
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Εγω απορώ που έβρισκε όλα αυτά τα ταλέντα η Σια... Γιατί η Πανια που τα βρίσκει;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Γιατί η Πανια που τα βρίσκει; Θες να βάλω και Αννίτα?
Οτι γυρισα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Οτι γυρισα Και εγω,τωρα γυρισα από gym
Νοσηρή είσαι εδώ?
Εδω, μασαμπουκωνω οτι βρω μπροστά μου
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εδω, μασαμπουκωνω οτι βρω μπροστά μου Bon appetit!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Bon appetit! Να σαι καλα Εχω φαει ηδη φασολακια, πατατακια και παω για το τρίτο τοστ... Επεσε πεινα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Να σαι καλα Εχω φαει ηδη φασολακια, πατατακια και παω για το τρίτο τοστ... Επεσε πεινα Πω πω πω πω πείνα
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πω πω πω πω πείνα Είναι και από τα χαπια
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Είναι και από τα χαπια Μεταξύ μας τώρα,αν άλλοι έτρωγαν αυτά που τρως εσύ,θα επαιρναν κιλά για πλάκα.