εχεις δει γαλα???Το χεις δει ποσο φωτεινο ειναι?Μη με τρελλαινεις τωρα αντε......
Printable View
εχεις δει γαλα???Το χεις δει ποσο φωτεινο ειναι?Μη με τρελλαινεις τωρα αντε......
Αφρούλα γιατί προβληματίζεσαι τόσο πολύ? Για τους περισσότερους αυτά τα θέματα είναι αστεία άλλωστε.. (δεν εννοώ για τα μέλη του φορουμ αλλά γενικά για τον κόσμο..)
γιατι δε καταλαβαινεις τι εχω αστο τοτε γιατι εσυ με εκανες χειροτερα τωρα....
Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.
Quote:
Originally posted by vince
Αφρούλα γιατί προβληματίζεσαι τόσο πολύ? Για τους περισσότερους αυτά τα θέματα είναι αστεία άλλωστε.. (δεν εννοώ για τα μέλη του φορουμ αλλά γενικά για τον κόσμο..)
Παρομοίως, νομίζω οτι δεν έχεις καταλάβει το παραμικρό απο το πρόβληματης Αφρος για να θέτεις τέτοια ερωτήματα...
Αφρούλα, τελικά είδες που είναι κι άλλες λέξεις?Quote:
Originally posted by afrula
παιδια ειμαι καλυτερα οκ πειστηκα εψαξα στο ιντερνετ συγκρινα λευκες επιδερμιδες και αλλα.Δε θελω να το αναλυσω μη κολλησω εκει.ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΑ.Ας βαλουμε λιγα ποσοστα αμφιβολιας ομως.ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΟΜΩΣ?Αν σας το πω θα με λυπηθειτε ειμαι για δεσιμο.ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ?Στην αρχη γελασα αλλα μου χει κολλησει.Παιδια σας θερμοπαρακαλω αυτη τη φορα να με βοηθησετε οσο μπορειτε να το παρουμε στα αστεια και να με υποστηριξετε.Πρεπει να χω παθει υποτροπη στη καταθλιψη.Μου χει κοπει το γελιο.Ημουν ενα χαζοχαρουμενο κοριτσι με την καλη εννοια και καταντησα να με λυπουνται ολοι.Απαντω αφου ειναι τρελλοι δεν εχουν λογικη τι σε νοιαζει ρε γαμωτο και εξαλλου σε σενα θα το πουν δηλαδη στις αγγλιδες τι θα πουν?ΟΚ μπορει να πουν κοιτα ρε σαν τογαλα ειναι σα βαμβακι ειναι δικια μου εφευρεση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εκτος αν τους βαλει ο διαολος να το πουν.Και εξαλλου το σαν ειναι παρομοιωση αρα ειναι ψευτικο δεν ισχυει .το γαλα το ανεφερα γιατι ο κοσμος αυτο χρησιμοποιει ......Και σαν το γαλα παλι κανεις δεν ειναι ετσι δεν ειναι?Γαμωτο δεν επρεπε να γραψω το γαλα γιατι κολλησα στο γαλα τωρα.Τι να κανω πειτε μου!!!!!!!!!!!!!Να παρω το γαλα και να συγκριθω δε λεει ξερω οτι δεν ειμαι εξαλλου και αυτο ειναι φωτεινο σα το βαμβακι.Ελεος παιδια..........Δευτερα εχω ψυχολογο τεταρτη ψυχιατρο και προβλεπω κακα νεα.Χτες εκλαιγα και πηρα το μαχαιρι και σκεφτομουν διαφορα εκοψα λιγο τα χερια αλλα μπηκε ο μπαμπας μου μεσα το πηρε και με ετοιμαζουν για αιγινητειο.Εχουν παραδωθει οι καημενοι οπως και εγω αλλωστε.
ΓΑΛΑ ΒΑΜΒΑΚΙ
λέξεις που συνδέεις με την εμφάνιση, αλλά δεν είναι σαν τις λέξεις ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΡΙΤΣΙ, ΟΜΟΡΦΙΑ....
Εχεις όρεξη για κουβεντούλα?
weird σε παρακαλω βοηθησε με ..Πανω που πηγα να κανω βλακεια εμφανιστηκες σαν αγγελος.Ελπιζω να σαι καλα εγω το ξεπερασα το βαμβακι και κολλησα στους τρελλους και τωρα στο γαλα..Δε μπορω αλλο γιατι με βασανιζει τοσο ο Θεος?????????????????δεν το αντεχω πια:(
ναι σε παρακαλω αν μπορεις πανω που σε ειχα αναγκη.Μονο εσυ με καταλαβαινεις απολυτα!!!!!!!
Αφρούλα μου, δεν σε βασανίζει κανείς άλλος, πέρα απο το μυαλουδάκι σου.
Το μυαλό σου, είπαμε, έχει την τάση να χάνεται μέσα σε έννοιες..
Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι?
Λοιπόν, θα εξερευνήσουμε μαζί τις έννοιες. Τι λες.
Νιώθεις καλά με κάτι τέτοιο?
Οκ, ίσως να σε τρόμαξε το \"παιχνιδάκι\" και το μαζί\".
Θέλω να σε βοηθήσω, όπως και τόσα άλλα παιδία, τόσες μέρες τώρα Αφρούλα μου.
Εσύ γιατί πιστεύεις οτι ήρθαν τόσες εμμονές μαζί αυτές τις μέρες?
Βρίσκεις κάποια αιτία?
\"Και εξαλλου το σαν ειναι παρομοιωση αρα ειναι ψευτικο δεν ισχυει\"
Θεωρώ οτι αυτή είναι η πιο δυνατή απο όλες τις φράσεις σου.
Ξεκίνα να σκέφτεσαι.
Κάθε πρόταση που αρχίζει με ΑΝ ή που έχει μέσα της το ΣΑΝ είναι ή υπόθεση ή παρομοίωση. ΑΡΑ είναι μη αληθινή.
Αρα είναι κάτι που φαντάζεται το μυαλό σου για να σε μπερδεύει.
Για να σου τραβά την προσοχή σε αδιέξοδες σκέψεις που τόσο σε βασανίζουν.
Πως σου φαίνεται αυτο?
Νομίζω πως η weird είπε την σωστή πρόταση...\"αδιέξοδες σκέψεις\"...
σωστα.Τωρα κολλησα σαν το γαλα.Το ιδιο δεν ειναι βαμβακι ,γαλα,ασπρο χαρτι ?Δεν ισχυουν!!!Απλως εγω εχω παρει το βαμβακι που ειναι το πιο φωτεινο και ασπρο.Και τωρα λεω αν σε πουν σαν το γαλα?Αφου δεν ειμαι?Υπαρχει weird νεκρος η ζωντανος σαν το γαλα?Οχι.Αλλα κολλησα γιατι το βαμβακι κανενας δε θα το πει αλλα ολος ο κοσμος σαν το γαλα το χρησιμοποιει.
Το οτι είναι πιο συχνή λέξη, δεν σημαίνει οτι θα στην πουνε με τον τρόπο που φοβάσαι, γιατί η λέξη γάλα δεν ταιριάζει με την λέξη δέρμα.Quote:
Originally posted by afrula
σωστα.Τωρα κολλησα σαν το γαλα.Το ιδιο δεν ειναι βαμβακι ,γαλα,ασπρο χαρτι ?Δεν ισχυουν!!!Απλως εγω εχω παρει το βαμβακι που ειναι το πιο φωτεινο και ασπρο.Και τωρα λεω αν σε πουν σαν το γαλα?Αφου δεν ειμαι?Υπαρχει weird νεκρος η ζωντανος σαν το γαλα?Οχι.Αλλα κολλησα γιατι το βαμβακι κανενας δε θα το πει αλλα ολος ο κοσμος σαν το γαλα το χρησιμοποιει.
Δεν έχουν τίποτα κοινό.
Ετσι δεν είναι?
ουτε καν το χρώμα....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟς ΖΩΝΤΑΝΟς Η ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΓΑΛΑ.
Οσο για τους τρελούς, το ενδεχόμενο να πέσεις σε τρελό, είναι ελάχιστο.
ΑΛΛΑ αν 1% συμβεί, αυτός θα είναι στον κόσμο του.
Οι τρελοί, δεν επικοινωνούν σαν τους κανονικούς ανθρώπους.
Βλέπω έναν \"τρελό\" κάθε μέρα που πάω στη δουλειά μου.
Μιλά με τα φυτά, όχι με τους ανθρώπους.
Εκτός αυτού, πιστεύω οτι ο διάβολος, αν υπάρχει, που δεν πιστεύω οτι υπάρχει, δεν θα είχε καμία σχέση με τρελούς!
Ισως να είχε με τους κακοποιούς.