Λυπάμαι για αυτά που έχεις περάσει txopit. Όμως αφού λες ότι είχες προβλήματα κοινωνικότητας κτλ πριν την αγωγή, γιατί ρίχνεις όλο το φταίξιμο στην αγωγή; Πρόσεξε, δεν λέω να ρίξεις το φταίξιμο στον εαυτό σου ή ότι η αγωγή δεν επηρεάζει, αλλά εννοώ ότι δεν μπορείς να περιμένεις λύση μόνο από ρύθμιση αγωγής ή διακοπή της ή από τους γιατρούς. Ίσως ψυχοθεραπεία που να το πιάνατε ένα θέμα τη φορά, π.χ. θέλω να γίνω πιο κοινωνικός και να αλλάξουμε τον τρόπο που σχετίζομαι με τους άλλους, να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση ή τώρα να δουλέψουμε στο θέμα της ενσυναίσθησης ή τώρα να δούμε πως θα βοηθηθώ στο θέμα της συγκέντρωσής μου να σε βοηθούσε κάπως;
Μία προσπάθεια να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου; Αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι να αρχίσεις λίγο περπάτημα ή κάποιες εξόδους ή κολύμπι ή κάτι άλλο; Οι αλλαγές στην ψυχολογία έρχονται σταδιακά βήμα βήμα μερικές φορές. Άμα επικεντρωθείς σε μικρά πράγματα αντί να αναλύεις την μεγαλύτερη εικόνα και να σου φαίνονται όλα βουνό, ίσως σε βοηθήσει κάπως.
Δεν ξέρω, ιδέες ρίχνω. Εύχομαι να βρεις σύντομα την άκρη σου και να σε ακούσουμε πιο χαρούμενο και αισιόδοξο σύντομα!