Δε μπορώ να φάω τίποτα. Μόνο λίγο ξαπλώνω κι αυτό με τα 1000 ζόρια. Νομίζω πρέπει να αυξηθεί η δόση του αντικαταθλιπτικού.
Printable View
Δε μπορώ να φάω τίποτα. Μόνο λίγο ξαπλώνω κι αυτό με τα 1000 ζόρια. Νομίζω πρέπει να αυξηθεί η δόση του αντικαταθλιπτικού.
Περίμενε να δεις την γιατρό μέσα στην εβδομάδα πριν κάνεις οτιδήποτε με την αγωγή. Υπομονή.
Κι επίσης τρώγε έστω και με το ζόρι.
Δεν ξέρω.... Νιώθω τρομερή αβεβαιότητα. Και λύπη και θυμό με εμένα. Τρομερό θυμό.
Μπράβο tzimani πραγματικά δεν ξέρεις πως χαίρομαι που και το δικό μου μήνυμα ηταν μια ακόμα αιτία να ξεκινήσεις την θεραπεία σου .
Μόνο σε παρακαλώ πολύ δείξε ακόμα λίγο υπομονή να πας στο γιατρό σου να σου δώσει τις σωστές δοσολογιες και θα δεις όταν ξεκινήσει να σε πιάνει όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα φύγουν .
Ξέρω είναι πολύ εύκολο για όλους εμάς να σου λέμε κάνε υπομονή αλλά είναι το μόνο που στην περίπτωση σου θα φέρει τα σωστά αποτελέσματα ..
Κάνε μας όμως και μια χάρη ακόμα προσπάθησε να τρως τουλάχιστον τα βασικά ..Παίρνεις τόσα φάρμακα μην φτιάξει η ψυχολογία σου και χαλάσεις το στομάχι σου .
Τουλάχιστον πρωί και μεσημέρι να τρως ένα καλό γεύμα μετά δεν πειράζει μην ζοριζεσαι τόσο .
Σε ευχαριστώ. Τρώω λιγάκι δεν είμαι τελείως νηστικός. Όταν βλέπω τη μητέρα μου έτσι και συνειδητοποιώ τις συνέπειες που έχει αυτό για την ίδια και για μας πώς να φτιάξει η ψυχολογία μου?? Ομολογώ νιώθω λίγο πιο σταθερός όμως. Μεγάλο ρόλο παίζει η υποστήριξη που έχω από φίλους και συγγενείς. Συνεχώς θέλω να κλάψω.
Κατανοητό να αντιδράς έτσι είναι το όλο θέμα σου το ψυχολογικό που σε κάνει να αντιδράς με αυτό τον τρόπο ..
Ξέρεις κάτι ?
Όταν βλέπεις έτσι την μητέρα σου και καταλαβαίνεις ότι αρχίζεις και πέφτεις και θες να κλάψεις ,κατευθείαν σταματάς οποιαδήποτε σκέψη, σήκω από εκεί που είσαι και πήγαινε κάνε κάτι άσχετο για να ξεφύγεις ..
Όσο κάθεσαι και το "φιλοσοφείς" όλο αυτό θα δυναμωνει και δεν θα σε αφήνει ..
Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο εκείνη την ώρα να ξεφεύγει το μυαλό από όλο αυτό .
Οκ αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτώ ότι με βρήκε στενωπός από όλες τις απόψεις. Η ζωή μας ποτέ πια δεν θα είναι η ίδια. Αυτό μπορεί να έχει απίστευτες συνέπειες για μένα. Κρατιέμαι στα λογικά μου με το ζόρι.
Ζούμε μια οικογενειακή τραγωδία.
Γιατί δεν μας παίρνει όλους να ησυχάσουμε??
Συμφωνώ ότι η ζωής σας θα αλλάξει αλλά τραγωδία δεν σας βρήκε συνέλθε τώρα γιατί παραλογιζεσαι...
Νομίζω δεν ξέρεις τι θα πει τραγωδία και πίστεψέ με δεν θέλεις να την μάθεις ..
Τραγωδία την όλη κατάσταση την εχεις κανει εσύ στο μυαλό σου και όσο πιο γρήγορα την βγάλεις από εκεί μέσα τότε τοσο πιο εύκολα θα έρθουν τα πράγματα ..
Δεν ξέρω ειλικρινά πως να το χαρακτηρίσεις ,δεν είναι μυθιστόρημα η ζωή μας και ανάλογα με τον τίτλο που θα του βάλουμε θα εξελιχθούν τα πράγματα .
Το θέμα είναι ότι σας ήρθε μια αναποδια ..Καλώς ή κακώς όλες οι οικογένειες περνουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις .
Δεν το βάζουν κάτω όμως ...Δεν το βαπτίζουν τραγωδία και κάθονται και μοιρολογούν μέρα.νυχτα ..
Το θέμα tzimani είναι πως θα δεις εσύ μια αναποδια που προκειπτει στην ζωή σου.
Σου έτυχε αυτό τώρα τι να κάνουμε ?
Για να μην σου τύχει λοιπόν μια πραγματική τραγωδία που δεν θέλω να σου πω ότι ακριβώς συμβαίνει σήκωσε μανίκια ,ανασκουμπωσου και πρόλαβε τα γεγονότα που έρχονται .
Και στο λέω εγώ,αν δεν συνέλθεις και αφήσεις την κατάσταση να την ορίζει η κακή ψυχολογία σου,τότε ναι θα έρθει η μέρα που θα ζήσεις και αυτή.
Συνελθε όσο είναι καιρός ,γιατί έχεις ακόμα καιρό ..
Και τι να κάνω?
Στα έχουμε πει τι να κάνεις ...
Καταρχήν στην φάση που είσαι είπαμε υπομονή και ότι μπορείς ..
Μετά θα δεις την κατάσταση των γονιών σου σαν δεδομένη και θα ψάξεις να βρεις λύσεις ώστε να μπορείς λίγες ώρες τις ημέρας να έρχεται κάποιος άλλος σπίτι να τους προσεχη για να μπορείς να κάνεις κάποια μεροκάματα .
Αν τα πετύχεις αυτά για αρχή νομίζω θα βάλεις και άλλα πολλά θέματα που σε απασχολούν σε μια σειρά ...
Μπορεί να σου φαίνομαι ότι λέω τρελά πράγματα αλλά το πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει. Αυτό νομίζω.
Εκτός αν έχω ήδη παραλογισει και λέω ότι να ναι