Ναι βεβαίως γνώριζε τα πάντα απλώς ήταν ένα φορτίο να το πω κάπως έτσι το οποίο δεν μπορούσε να επωμιστεί, δηλαδή σου έλεγε δεν είναι στην φύση μου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν μπορώ να το κάνω.
Printable View
Σου είχα πει την γνώμη μου πάνω σε αυτό τότε που μιλούσαμε αλλά μου είπες ότι είναι και άλλα στην μέση..
Ότι την νοιάζεσαι και δεν θέλεις να την πληγώσεις και ότι τις χρωστάς πολλά που μας τα έχεις πει και δημόσια ..
Τι ήταν αυτό που σε έκανε τελικά να πάρεις τέτοια απόφαση?
Είδες ότι δεν αντέχεις εσύ άλλο ή η κοπέλα σου?
Μήπως να ανοίξεις κανα θέμα αν ενοχλούμε την Σοφία?
Σοφία πες μας να μην στο χαλάμε ..
Θα τα γράψω εδώ γιατί οι ιστορίες μας ψιλοσυμβαδίζουν. Δεν πήρα εγώ την απόφαση, εκείνη την πήρε εγώ απλώς ανησυχούσα πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πως θα είναι η ζωή της μετά πχ θα γυρίσει στους δικούς της, θα σταματήσει τις δραστηριότητες της θα θα θα. Ολα αυτά με έκαιγαν και με ενοχλούσαν. Και της είπα αν θέλει να της βρω μια δουλειά, να κάνει τουλάχιστον να είναι σε θέση να μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, να της δώσω ένα πόσο για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι και να το εξοπλίσει και θα τα βρούμε στα οικονομικά (εννοείται πως δεν έχω την πρόθεση να πάρω κάτι, αλλά είναι πολύ περήφανη και θα μου τα δώσει από μόνη της το ξέρω) και οκ κατάφερα να της βρω εργασία έχει ξεκινήσει να εργάζεται και είναι σε αναζήτηση σπιτιού σε αυτή τη φάση. Σε όλο αυτό δεν μπορώ να πω πως πληγώθηκα ούτε εγώ ούτε εκείνη, ίσως και για εκείνη να είναι καλύτερα γιατί πχ δεν θα μείνει στους δικούς της, θα έχει το δικό της σπίτι, θα κάνει ό,τι θέλει κτλ. Τώρα αν νιώθω πχ μόνος τα βράδυα στο σπίτι ναι οκ νιώθω μόνος, ή πχ δεν την έχω αγκαλιά ή δεν την χουφτώνω να σου το πω έτσι, αλλά οκ δεν ήταν και η ιδανικότερη σχέση αυτή που είχε γίνει τον τελευταίο καιρό.
Δεν ξέρω τώρα πως θα είμαι στο μέλλον και πως θα είναι η ζωή μου γενικά μόνο λογικές υποθέσεις μπορώ να κάνω, αρκεί που ξέρω ας πούμε όμως πως εκείνη είναι και θα είναι καλά! Αυτό μου κάνει! Εγώ δεν ξέρω τι θα κανω, δεν ξέρω τι επιλογές έχω, δεν ξέρω τι θα μου συμβεί, θα δείξει.
Δεν πληγωθηκατε γιατί πολύ απλά αυτό που είχατε μάλλον μπορεί να συνεχίσετε να το έχετε και ας μην ζείτε στο ίδιο σπίτι .
Νομίζω αυτό που θα σας λήψη στην αρχή θα είναι η καθημερινή συνήθεια η ρουτίνα θα έλεγα αφού σεβασμός και αγάπη θα υπάρχει .
Άλλωστε αυτό δείχνουν οι κινήσεις σου Mind και προς τιμήν σου όλο αυτό .
Όταν θέλουμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο των οποίο αγαπάμε το κάνουμε χωρίς ανταλλάγματα οποία κατάληξη και να έχετε ...
Στο είχα πει και όταν με ρώτησες...δύσκολα εγώ λέω σε κάποιον να χωρίσει αλλά στην δική σου περίπτωση και όταν μου εξηγησες όλο αυτό που ψάχνεις ,σου είπα ότι θα ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο σας ...
Ελπίζω να έκανες ,να κάνατε το σωστό .Ότι μετά από αυτό ίσως ο καθένας σας βρει πραγματικά ένα ακόμα λόγο στην ζωή του να νοιώθει γεμάτος και να προσπαθεί για το καλύτερο .
Να προσέχεις όμως μια ενδεχόμενη ψυχολογική σου κατηφόρα σου ξαναθυμισει τα παλιά σου πάθη .
Γιατί νομίζω εκείνη ήταν η αιτία που βγήκες από όλο αυτό .
Και όπως λέμε όλοι, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και οδηγός ..Αυτός θα σου δείξει αν ήταν σωστό όλο αυτό ή όχι ..
Σοφια υπαρχει καποια εξελιξη με το θεμα σου??
Καποιο νεο??
Σας ευχαριστώ mindctime και θεματοθετρια, μπα οι πιο πολλοι απο τη σχολη ή κάνουν άσχετες δουλειές, ενας συμφοιτητης μου ας πουμε δουλεύει στο αεροδρόμιο ή οι πιο τυχεροί εχουν βολευτει σε καποιο φροντιστήριο και οι υπόλοιποι φυτοζωούν με κανα δυο ιδιαίτερα σε παιδακια γνωστων. Μηπως παρ'ελπιδα γνωριζετε πουθενα να θελουν ατομο για απομαγνητοφωνησεις-δαχτυλογραφησεις, επιμελεια κειμενων ή αρθρογραφια (μου ειχαν πει καθηγητές μου οτι εχω ταλέντο στο γραπτο λογο και να ασχοληθω με τη συγγραφη, εχω ηδη ξεκινήσει να γραφω κατι δικο μου) να στειλω βιογραφικο? Ειναι τα μονα που μπορω να κάνω απο το σπιτι τωρα που δεν εχω άνθρωπο να κρατησει το μωρο.
Οχι δεν γνωρίζω αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έφτιαχνα μία ιστοσελίδα που θα παρείχα προετοιμασία για πανελλαδικές για να δούνε το έργο μου. Ξέρεις 50 διδακτορικά να έχει κάποιος είναι θέμα χημείας μια σχέση μαθητή-καθηγητή, όλοι οι μαθητές ψάχνουν στο διαδίκτυο αν από αυτούς που ψάχνουν καθε χρόνο μου ζητήσουν 30 μαθητές ιδιαίτερα γιατί τους αρέσει ο τρόπος μου πάντα θα έχω 30 μαθητές και μετά μάθημα κάνεις και με skype, τα γραπτά έρχονται σε μορφή jpg και με μία γραφίδα διορθώνονται. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει κάποιος δίκτυο στην εποχή του διαδικτύου και αν είναι καλός σε αυτό θα το πετύχει. Χρειάζεσαι μια καλή σύνδεση, ένα καλό ντεσκτοπ, μια καλή κάμερα, ένα μεγάλο πινακα και μία γραφίδα και θέληση να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα που θα δίνει πληροφορίες. Οι πληροφορίες θα πρέπει να στηρίζονται στην βασική αρχή πως αυτός που θα μπαίνει στην ιστοσελίδα, δεν γνωρίζει τίποτα και θα πρέπει μέσω αυτής να αρχίζει να καλύπτει ότι κενά έχει.
Αν γίνει αυτό το εγχείρημα μετά μπορείς να προχωρήσεις και σε ένα άλλο. Οι αλλοδαποί στην Ελλάδα για να πάρουν υπηκοότητα μετά από 5 χρόνια παραμονής πρέπει να δώσουν εξετάσεις σε κάποια μαθήματα. Γραφή, ανάγνωση, ιστορία, γεωγραφία και περι πολιτεύματος. Θα έκανα λοιπόν πάλι μεσω ιστοσελίδων μαθήματα σε τέτοιους τύπους. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για αυτούς να βρούνε καθηγητές να τους κάνουν τα μαθήματα αυτά;
καλησπερα και καλη φωτιση...
ποια ιδια προσωπικοτητα ειστε βρε καλη μου;
διαβαζω, διαβαζω εδω και μιση ωρα, και σε λιγο θ αρχισω να τσιριζω..
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;;;;
να σου πω εγω, η αγνωστη και ασχετη;;;
καμια απολυτως!
απο πολλα που γραφεις, φαινεσαι μια μορφωμενη και εξυπνη γυναικα που ξερει καλα τι θελει και πως θελει να ζησει, κι εχει τα μεσα (ανεξαρτησια ατομικη και οικονομικη) για να το κανει.
γιατι δεν το κανει λοιπον ;;;;
καποιο αλλο ελλειμα εχεις, συναισθηματικο προφανως κι εχεις κολλησει, κυριολεκτικα κολλησει, πανω σε εναν ανδρα ΠΟΥ ΔΕΝΕ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ!!!!
δεν ειναι κοινο το οτι μιλατε για την θεωρια της επιστημης η την αστροφυσικη , ως βαση για ερωτικη σχεση και συμβιωση!!!!
κοινο ειναι να εχετε κοινες αποψεις για τον κοινο σας βιο.
κοινους στοχους. κοινο τροπο διασκεδασης. διαθεση για κοινες διακοπες.
κοινη διαθεση να περνατε τον ελευθερο χρονο σας μαζι.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ, ΟΧΙ Η ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ!!!
εσυ, γνωρισες εναν τυπο πριν 1.5 χρονο, ξεκινησες συμβιωση στις 20 μερες (!!!!!) στους 3 μηνες στραβωσε η σχεση, κι εκτοτε εχεις μια αφυσικη προσκολληση στο να την κανεις να δουλεψει, ενω ο τυπος πεταει καπακια στο βαρελι και περιμενει το ουισκι να ωριμασει...
τι σχεση εχεις εσυ με τις ουσιες;;; ο τυπος ειναι εξαρτημενος!!! δεν βλεπεις τον ωχαδερφισμο του και την αφασια που βρισκεται;;;
τι σχεση εχει αυτος με τον τροπο ζωης σου και το σκεπτικο σου;;;
καμια απολυτως!!!
γιατι δεν το βλεπεις;;;;
επειδη δεν θελεις να το δεις.
ναι, ειναι χειριστικος. σε εκμεταλλευεται οικονομικα, εκμεταλλευεται την προσφορα σου στην κοινη ζωη σας, δεν προσφερει τπτ απολυτως εκτος απο τσιμπηματα στον κωλο, χωρις σεξ, μαλιστα κι εσυ ακομα αναρωτιεσαι τι κανεις λαθος.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ!!! ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!
επισης, κανεις λαθος που θελεις να τον διορθωσεις. δεν ειναι δουλεια σου να διορθωσεις κανεναν. δεν ε χεις αυτο το δικαιωμα, αλλα ουτε και την ικανοτητα. αν θελει κατι να αλλαξει, ας το αλλαξει. αν δεν θελει, ας πινει χορτο μεχρι να βγαλει γαλα. το δικαιωμα που εχεις, ειναι να φυγεις, οχι να τον αλλαξεις. γιατι καθεσαι λοιπον;
αυτος σου λεει κανε οτι θες, γιατι ειναι σιγουρος οτι σε εχει δεμενη. με τι σε εχει δεμενη;;; δεν το ξερω. φοβασαι τοσο πολυ την μοναξια;; να πας σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη να μαθεις γιατι εχεις περασει μια εντελως αταιριαστη και προβληματικη σχεση, για την σχεση της ζωης σου και την τραβας απο τα αυτια, μπας και την σουλουπωσεις...
και να κοιταξεις με εναν δικηγορο το θεμα με το κοινο μισθωτηριο. αν εσυ φυγεις κι αυτος δεν πληρωνει, θα τα ζητανε απο εσενα.
επισης, οταν σου ξαναπει να φυγεις εσυ απο το σπιτι, πες του να σου πληρωσει τα επιπλα αν θελει να φυγεις εσυ, αλλιως να φυγει εκεινος.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Σύμφωνα με το ΜΒΤΙ είμαστε ίδια προσωπικότητα (ΙΝΤJ).
Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι είναι σημαντικό για εμένα και επειδή είμαι sapiosexual, αυτό που εσένα σου φαίνεται μηδαμινό ή αδιάφορο (επιστημονική-πνευματική συζήτηση), για εμένα είναι παράγοντας με τον οποίο πάντα επέλεγα τις ερωτικές μου σχέσεις. Δεν μπορεί να με διεγείρει άτομο που δεν έχει κοινές πνευματικές αναζητήσεις.
Δεν προσπαθώ να αλλάξω κανέναν και δεν είναι του χαρακτήρα μου να διαλύω εύκολα σχέσεις (όχι μόνο ερωτικές), επειδή κάποιος έχει κάποια ελαττώματα/αδυναμίες. Οι άνθρωποι δεν είναι μονοδιάστατοι στη δική μου νοοτροπία, π.χ. το ότι κάποιος είναι εθισμένος ή απαθής δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι κακός σύντροφος σε όλα. Αυτό είναι λογικό σφάλμα.
Πιστεύω στους ανθρώπους και μέσω του coaching που κάνω στους άλλους στοχεύω στη βελτίωσή τους (αν το θέλουν φυσικά). Σκέφτομαι και ζυγίζω. Για εσένα αυτό είναι αφύσικο (και το σέβομαι), για εμένα είναι η φύση μου (μετά την ψυχοθεραπεία). Ο καθένας έχει τα δικά του όρια. Στο φόρουμ ήρθα για να ακούσω κυρίως τις εμπειρίες άλλων ατόμων για το θέμα των ερωτικών επαφών που έθεσα και όχι για το αν κάνω "λάθος" που μένω ή όχι. Το λάθος και το σωστό είναι σχετικές έννοιες, εξαρτώνται από πολλούς ατομικούς παράγοντες, οπότε μια τέτοια δήλωση κατ' εμέ είναι αφοριστική.
Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες και επειδή σε διαβάζω καιρό, αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή. Ο τρόπος και το περιεχόμενο των λόγων σου είναι αρκετά "σκληρό". Στο φόρουμ καταλήγουν συνήθως άνθρωποι προβληματισμένοι (τουλάχιστον) και ίσως άτομα που δεν έχουν άλλη διέξοδο για να συζητήσουν ζητήματα είτε λόγω ντροπής είτε λόγω οικονομικής δυνατότητας. Εμένα δεν με αγγίζει αυτή η σκληρότητα, αλλά τέτοιες μέρες ειδικά κάποιους μπορεί να τους οδηγήσει στην απελπισία...
Καλή χρονιά!