Διαφωνω σε αυτο weirdQuote:
Originally posted by weird
...Σε άλλους που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της και να της εξήγήσουν την γνώμη τους, αντί να την αφορίζουν προκειμένου να «διορθωθεί», η κατάληξη ήταν αυτή:
«Οσο για τα ιπολπιπα εχεται ολοι δικιοκαι γιαυτο ρωτησα την γνωμη σας εξαλου.σας ευχαρηστω για τις συνβουλες .Δεν ειμαι κανενανς μπαμππουλας,αγαπαωπολυ τα παιδια και δεν ξερω πως εφτασα σε τετιο σημειο ,οταν σπανια τημορω ακομα και το δικο μου παιδι.την επομενη φορα θα πιασω γονεις η θα παρω τον γιο μ μεσα απο τετια θηρια.»
....
ο λογος που η πανικουλα συμφωνησε, ειναι οτι ειδε οτι ολοι ειχαν την ιδια γνωμη για την πραξη της, κι οχι γιατι συμφωνησε πραγματικα με την ουσια των λεγομενων. η πανικουλα δεν μπορει να διακρινει το δικιο καποιου, βλεπει μονο συμμαχους και αντιπαλους. γι αυτον ακριβως τον λογο, επιτεθηκε αδιακριτα ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ για τιος πραξεις της ασχετως αν δεν την εθιξε κανενας απολυτως...δεν \"πηραν τα σκαγια \" τον σαββ, οπως πας και παλι να δικαιολογησεις, συκοφαντησε αδικα τον σαββ και για επιθεση και για σκληροτητα και για κλικα χωρις να της εχει πει μιση αδικη η σκληρη κουβεντα, επιτεθηκε κατα της αρκτου, μονο γιατι της ζητησε τον λογο που με εβριζε, συκοφαντησε τον κρινο, μονο γιατι επεμεινε στον δεκαλογο κατα της βιας, δεν υπηρξε ατομο το οποιο της ειπε για την συμπεριφορα της που δεν του επιτεθηκε.
οσο για εμενα, παραβλεπεις τεχνηεντως απο την αρχη το γεγονος οτι μεχρι την σελιδα 9 οπου φαινομενικα ειχε ληξει το θεμα, δεν την εβρισα ποτε, με εβριζε με χαρακτηρισμους επι ωρα , συκοφαντωντας με, διοτι ελεγε ψεματα και για εμενα οπως και για οποιον αλλον μιλησε. νομιζω οτι το να σχολιασω την αντιδραση της ως αντιδραση ατομου μειωμενου καταλογισμου, μιας και δεν ηταν η πρωτη φορα που την εβλεπα, ηταν πολυ πιο ανωδυνο απο το να καταγγειλω την συμπεριφορα της η να της πω την αληθεια για οσα πιστευω γι αυτην, πραγμα που ειχα καθε δικαιωμα να κανω εφοσον βριζομουν χυδαια και μαλιστα με ψεματα και συκοφαντιες.
ειπες καπου οτι της πατησα τον καλο...ο δικος μου ο καλος αν θες να ξερεις ειναι η βια εναντιον των παιδιων...δεν δεχομαι σαν απαντηση το \"θα το ξανακανω γιατι εγω θεωρω οτι ετσι προστατευω το παιδι μου\".
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 9 κι ενω φαινομενικα οπως ειπα το θεμα ειχε τελειωσει, βλεποντας τις ανηθικες αντιδρασεις της εναντιον οποιουδηποτε και τις συκοφαντιες κατα του κρινο, την αδιαφορια της εναντι οιουδηποτε της ζητησε τον λογο για το υβρεολογιο,αποφασισα να πω την πραγματικη μου γνωμη για την βοθρουλα...
φυσικα θα μπορουσα να μη το κανω...
αποφασισα συνειδητα να το κανω, πιστευοντας οτι δεν μπορει ενα ατομο βαζοντας σαν ασπιδα την αρρωστια του οπως συχνα κανει η πανικουλα,η τον χωρισμο του οπως επισης κανει, να ειναι στο απυροβλητο και να βριζει ανενοχλητος δικαιους και αδικους και να συκοφαντει..
αυτη ηταν για μενα η αποδοση δικαιοσυνης.
αυτα που ειπα τα πιστευω μεχρι κεραιας.ποτε δεν ειπα βοθρο το παιδι της οπως η ιδια ψευδως ειπε για να κλαφτει και παλι. ειπα και ξαναλεω οτι ειναι ενα κακιστο παραδειγμα για το παιδι της και θα του δημιουργησει πολλα προβληματα αν δεν το εχει ηδη κανει...δεν την ειπα ποτε σκατομαμα οπως η ιδια λεει...εχει τις καλυτερες προθεσεις για το παιδι της αλλα του κανει κακο χωρις να το θελει γιατι δεν λυνει τα προβληματα της αλλα βρισκει δικαιολογιες για τον εαυτο της, και δημιουργει κι αλλα..
φυσικα το πιστευω οτι οξυνα την κατασταση της με την \"κριτικη\" μου περι βοθρων.οπως πιστευω και οτι το αξιζε μετα απο τετοια συμπεριφορα...δεν ειμαι υποχρεωμενη να ανεχομαι την καθε κακομοιρα να με βριζει και μετα να κρυβεται πισω απο υποτιθεμενα προβληματα και απο πραγματικους υποστηρικτες. ειδικα οταν με συκοφαντει λεγοντας (και παλι ψεματα) για ολα..