πολυ καλυτερα απο τον προηγουμενο αρσι μου:)Quote:
Originally posted by Arsi
ωραία ιδέα όντος...
πως σου φάνηκε που πήγες στην παλιά γιατρό?
Printable View
πολυ καλυτερα απο τον προηγουμενο αρσι μου:)Quote:
Originally posted by Arsi
ωραία ιδέα όντος...
πως σου φάνηκε που πήγες στην παλιά γιατρό?
καλημερα παιδια.
παλι επεσα ψυχολογικα.
ζητησα απο τους γονεις μου κατι λεφτα για να κανω ψωνια και η μανα μου αρχισε να φωναζει\"ποτε θα βγαλεις δικα σου λεφτα\"κ.λ.π.
το καλο της υποθεσης ειναι οτι τα λεφτα μου τα εδωσαν τελικα και ηδη εκανα καποια ψωνια.
ομως ρε παιδια υποφερω.
παλι αδεια νιωθω.
προτιμω να μην ειχα να ψωνισω και να ειχα ενα πιο υποστηριχτικο οικογενειακο περιβαλλον...
εντομεταξυ επειδη εχω αναλαβει να πεταω τα σκουπιδια σε εναν καδο(που δεν ειναι καθολου κοντα μας:mad:) πηγα και σημερα να τα πεταξω και ο πατερας μου ειχε να πει \"μισοαδεια ηταν η σακουλα\".για καποιον αλλο αυτο δεν ειναι λογος για να πεσει.
για μενα ομως που ειμαι τρομερα ευαλωτη ειναι.
γενικα κανω βηματα προς τα μπρος(αρκετες δουλειες σπιτιου,αναζητηση εργασιας κ.α.) και δεν βλεπω να το αναγνωριζουν...
Η γκρινια ειναι ανυποφορη σε ολους...σε μερικους ακομα περισσοτερο,προσωπικα δεν την αντεχω καθολου και συνηθως η γκρινια ειναι το πρωτο πραγμα που σε ωθει στο να ζησεις ανεξαρτητος/η απο την οικογενεια.
εχεις απολυτο δικιο.
εσυ κιπ μου οταν εισαι πολυ πεσμενος και αγχωμενος,πιεζεις τον εαυτο σου να παει δουλεια,προκειμενου να πετυχεις τους στοχους σου?(ανεξαρτητοποιηση,φυγη απο το σπιτι κλπ)
στο λεω γιατι εισαι παραδειγμα προς μιμηση και για μενα και για πολλους αλλους εδω μεσα.
μαλλον πρεπει να πιεστω να κανω πραγματα εκτος σπιτιου(κυριως να βρω μια δουλεια,αυτο προεχει τωρα)
ελπιζω να τα καταφερω
και αν με κοροιδευουνε στη δουλεια που θα παω ομως(μου εχει συμβει στην προηγουμενη δουλεια μου),πως θα αντεξω?
Κοιτα amelie...εγω δουλευω σε πολιτισμενο εργασιακο περιβαλλον αλλα παρολαυτα προσφατα που \"υποτροπιασα\" δεχτηκα μερικα κακογουστα \"αστειακια και σχολια\" και ειμαι και αντρας...συνηθως οι γυναικες τραβανε περισσοτερα.
Τωρα βεβαια που στεκομαι παλι δεν λεει κανεις κουβεντα...αλλα παντα θα υπαρχουν οι \"μαλακες\",ακομα και σε καλο εργασιακο περιβαλλον.
Πρεπει να δημιουργησεις \"αντισωματα\" λιγο zamanfouκισμο σε ολα εκτος απο αυτα που πραγματικα μετρανε,πραγμα που προσπαθω να κανω και εγω οχι πολυ επιτυχημενα ειναι η αληθεια.
Αμελί...ο λόγος που υπερθεματίζεις με τους δικούς σου, είναι ακριβώς γιατι είσαι όλη μέρα μαζί τους. Συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους αυτό. Όταν είματε 24 ώρες το 24ωρο μες στο σπίτι και ειδικά με τους γονείς που πάντα έχουν διάθεση κριτικής με τα παιδιά τους.
Όταν με το καλό πιάσεις δουλειά και λείπεις κάποιες ώρες, θα δεις πως όλα θα αλλάξουν. Κάνε υπομονή και εστίασε στους στόχους σου. Μην αφήνεις ανούσιους διαξιφισμούς να σε κάνουν χάλια.
Όσο για τη δουλειά, ιδανικό περιβάλλον δεν υπάρχει. Υπάρχει καλό ή κακό κλίμα.
Και επειδή οι άνθρωποι φτιάχνουν το κλίμα, να είσαι ευχάριστη, ευγενική και να μην ανακατεύεσαι σε κουτσομπολιά. Πιστεύω πως αυτή είναι η χρυσή συνταγή για να μην έχεις πρόβλημα στη δουλειά.
Όπως λέει και ο κηπ, μαλάκες υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι να μη καταφέρει κανείς να σου χαλάσει τη διάθεση, γιατί συνήθως αυτός είναι ο στόχος τους.
οποιος κοροιδευει καποιον που δουλευει , για να κερδισει το ψωμι του , θα παει στην κολαση αμελι! ενω εσυ στον παραδεισο.Quote:
Originally posted by amelie74
εχεις απολυτο δικιο.
εσυ κιπ μου οταν εισαι πολυ πεσμενος και αγχωμενος,πιεζεις τον εαυτο σου να παει δουλεια,προκειμενου να πετυχεις τους στοχους σου?(ανεξαρτητοποιηση,φυγη απο το σπιτι κλπ)
στο λεω γιατι εισαι παραδειγμα προς μιμηση και για μενα και για πολλους αλλους εδω μεσα.
μαλλον πρεπει να πιεστω να κανω πραγματα εκτος σπιτιου(κυριως να βρω μια δουλεια,αυτο προεχει τωρα)
ελπιζω να τα καταφερω
και αν με κοροιδευουνε στη δουλεια που θα παω ομως(μου εχει συμβει στην προηγουμενη δουλεια μου),πως θα αντεξω?
πρωινιατικα παλι η μανα μου με τσιτωσε!
με το καλημερα,αντι να μου πει \"τι κανεις κοριτσι μου?\" ή εστω μια γλυκια κουβεντα,μου την ειπε γιατι εκανα πολυ θορυβο μολις ξυπνησα.
ζηλευω αφανταστα οσους εχουν υποστηρικτικο οικογενειακο περιβαλλον.
αφανταστα ομως!!!!
αμελι μου καλημερα επειδη ζω κ εγω με τους γονεις μου πιστευω πως ορισμενα πραγματα πρεπει να τους συγχωρουμε.δεν γινετε να ναι μονιμα με ενα χαμογελα στα χειλη,ανθρωποι ειναι εχουν και αυτοι τις μαυρες τους,θα μας μιλησουν και αποτομα και θυμωμενα..εξαλου και εμεις δεν ειμαστε συνεχεια μεσα στην τρελη χαρα..
φιλακια..
καλημερα ολγακι μου.
εν μερη ισως εχεις δικιο.
ομως η μανα μου με τσιτωνει καθημερινα.
δεν με σεβεται καθολου.
πριν λιγο για παραδειγμα που πηγα να καπνισω,στον χωρο οπου καπνιζω και ηρεμω,ηχογραφουσε κατι τραγουδια που γραφει.
την παρακαλεσα να φυγει για μιση ωρα να καπνισω με την ησυχια μου και μου ειπε οχι.
το πρωι που ξυπναω στις 4-5 ειναι η καλυτερη ωρα της ημερας.
πινω το καφεδακι μου με την ησυχια μου και δεν εχω κανεναν να με προιζει.
μετα αρχιζουν τα βασανα....(η γκρινια των γονιων μου,το εκνευριστικοτατο πιανο που παιζει η αδερφη μου και ακουγεται σε ολο το σπιτι,οι εισβολες της αδερφης μου στο δωματιο μου για να μου πει τα προβληματα της,ενω εγω ειμαι αφοσιωμενη στο pc μου και πολλα ακομα....)
παει και τελειωσε θα βρω δουλεια!!!
θα θελες αν εβρισκες δουλιτσα να νοικιαζες ενα σπιτι μονη σου?αν μπορουσες να ανταπεξερθεις μονη σου ατα εξοδα θα το σκεφτοσουνα?
ολγα μου πολυ θα το θελα να φυγω απο το σπιτι ομως αυτο δεν γινεται.Quote:
Originally posted by olgaki82
θα θελες αν εβρισκες δουλιτσα να νοικιαζες ενα σπιτι μονη σου?αν μπορουσες να ανταπεξερθεις μονη σου ατα εξοδα θα το σκεφτοσουνα?
οι μισθοι ειναι μισθοι πεινας.
εχω παρα πολλα εξοδα.
οταν πατησω στα ποδια μου πιο καλα θα ψαξω να βρω μια δουλεια της προκοπης και θα την κανω απο το σπιτι.
προς το παρον αυριο θα παω στον οαεδ για να ενταχτω σε καποιο κεκ.
παλι θα ειμαι με την οικογενεια καποιες ωρες,αλλα τουλαχιστον οχι ολη την ημερα.
επειδη με καποια ατομα απο εδω μεσα(που τα συμπαθω ιδιατερως) επικοινωνουσα μεσω του facebook,σας ανακοινωνω οτι επειδη το fb τελικα το βαρεθηκα,τελικα ξεγραφτηκα.
εχω ομως βαλει yahoo messenger,το οποιο εχω κοινοποιησει εδω.
οσοι απο σας θελετε να επικοινωνουμε,μπορειτε να με κανετε add.
αμελι επειδή δεν τα πάω καλά με το μσν, το δικό μου είναι [email protected]. Γιατί έφυγες απ το φέις?
θεοφανια μου απλα το βαρεθηκα το φεισ...
σου εστειλα προσκληση στο yahoo!
φιλακια:)