εχω τη γνωμη μου κι δε ειν κι λαθος με οσα βλεπω να συμβαινουν γυρο μου κατι ξερω που απεχω απο τετοιες καταστασεις εχω ησυχο το κεφαλι μου . δε θα κατσω να σου απολογούμαι εχε εσυ τη γνωμη σου .
Printable View
εχω τη γνωμη μου κι δε ειν κι λαθος με οσα βλεπω να συμβαινουν γυρο μου κατι ξερω που απεχω απο τετοιες καταστασεις εχω ησυχο το κεφαλι μου . δε θα κατσω να σου απολογούμαι εχε εσυ τη γνωμη σου .
ρε φιλε δε ζω στην απομόνωση βλεπω γυρο μου τι γινετε εχω μια αποψη .
ρε φιλε tv δε εχω pc δε εχω δε βλεπω ?? ασεμας αδερφακι μου
Χρειάζεται μυαλό κοπέλια!!Απο την εφηβεία μου απέφευγα να πίνω κεράσματα ξένων.
Αυτές χρειάζονται ψυχίατρο!
Το θέμα είναι ότι στην κοινωνία υπάρχουν και πονηρές γυναίκες,αλλά και πονηροί άνδρες!Ολες οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι υπαρκτές!
Μαθήματα ηγεσίας μου κανείς;Ειναι θέμα φύλου η ανευθυνότητα η ιδιοσυγκρασίας;!!Φοβαστε τις γυναίκες γιατί ξέρετε ότι άνετα μπορούν να ηγηθούν όπως ηγειτε και ένας άνδρας..ίσως και καλυτερα πολλές φορές!!Φοβαστε μην πληγεί ο ανδρικός εγωισμός σας,αν δείτε ότι μια γυναίκα τα καταφέρνει καλυτερα από σας..που να έχει και καποιος έμφυτο κόμπλεξ..εκεί να δεις κακο!!
Έχει δίκιο η κοπέλα,και σταματά να είσαι άξεστος!Ασεξουαλ η όχι..η κοπέλα έχει εγκέφαλο που λειτουργεί,αυτό αρκεί!