Quote:
Originally posted by Alobar
... κανείς δε μπορεί να \'χτυπήσει\' κανέναν και σε τίποτα, αν δε του αφήσουμε έδαφος... μη ξαναλέμε τα χιλιοειπωμένα... όποιος/α με έχει διαβάσει, μόνο απ\' τους ανθρώπους που μένουν στις ταμπέλες δεν είμαι... κάπου ειπώθηκε γι\' αυτούς που πληρώνουν το κόστος του να μην ακολουθούν την πεπατημένη, σ\' αυτούς είμαι σίγουρα λοιπόν... έχω όμως και το... κουσούρι μου με τη σαφήνεια των λέξεων... φυσικά και είναι ανέραστος όποιος δε κάνει σεξ, αν και για να ακριβολογούμε, είναι άνευ έρωτος... σαφώς και είναι βιολογική ανάγκη, μόνο που δεν προϋποθέτει να ανοίξεις την κατάψυξη και να ξεπαγώσεις τις μπάμιες που έχεις πολύ καιρό να τις φας, αλλά σύντροφο που χρειάζεται να υπάρχει στη ζωή σου... απ\' τη στιγμή που δε νιώθει κάποιος να \'τυραννιέται\' επειδή δε... πηδιέται, δε βρίσκω πρόβλημα το οποίο τον καθιστά... ανολοκλήρωτο. Υπάρχουν άνθρωποι μια χαρά ισορροπημένοι που για κάποιους λόγους δε κάνουν σεξ. Δε θα τους κρεμάσω ταμπέλα λοιπόν. Αν για αυτούς βασικότατη προϋπόθεση είναι το σεξ μέσα απ\' τη συντροφικότητα με έναν πραγματικά ταιριαστό σε αυτούς άνθρωπο, μόνο ανολοκλήρωτους δε θα τους χαρακτηρίσω. Μάλιστα ζούμε σε μια εποχή, που επειδή το σεξ έχει γίνει μια \'δύσκολη\' υπόθεση, αν πραγματικά δεν αντέχει κανείς είναι εύκολο να το βρει...