.....................................Quote:
Originally posted by giota
Ποιός σου γράφει Πάνο μνμ γιατί αφήνεις υπονοούμενα;αν δεν υπάρχει πρόβλημα και δέχονται οι υπόλοιποι να τα δυμοσιεύσεις μήπως τα φαντάζεσαι;
Printable View
.....................................Quote:
Ποιός σου γράφει Πάνο μνμ γιατί αφήνεις υπονοούμενα;αν δεν υπάρχει πρόβλημα και δέχονται οι υπόλοιποι να τα δυμοσιεύσεις μήπως τα φαντάζεσαι;
........................................Quote:
Originally posted by Remedy
κυριε \"ανωτατε διαχειριστα\"Quote:
Originally posted by πανος12345
Ο Νικος συμφωνει να καταργηθουν τα ποσωπικα μηνυματα και η σελια λεει μην βαζετε τα προσωπικα μυνηματα εδω !
θαυμαστε το δημιουργημα σας :)
.................................................. ..Quote:
Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.
.............................................Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
REMEDY AN KAI TO MHNYMA ΣOY EINAI ΠOΛY EIPΩNIKO ΔYΣTYXΩΣ ΘA ΣYMΦΩNHΣΩ.
H KATAΣTAΣH ΞEΦYΓE OTAN OΛOI EIΔAME ME THN EIΣOΔO TOY ΠANOY KAI TIΣ ATEΛEIΩTEΣ AEPOΛOΓIEΣ ΠΩΣ TO ΦOPOYM EINAI ΞEΦPAΓO AMΠEΛI KAI MΠOPOYME NA ΓPAΦOYME OTI ΘEΛOYME.
META HPΘE TO ΘEMA THΣ ΠAPTOYZAΣ, TO OΠOIO AN EΓINE EINAI ΠPOBΛHMA OΣΩN ΣYMMETEIXAN KAI TΩN ΣYNTPOΦΩN TOYΣ, ME AΠOTEΛEΣMA O ΠANOΣ KAI 1-2 AKOMA ATOMA NA TO ΣYNEXIZOYN KAI NA ΠPOKAΛOYN THN ΠANIKOYΛA ΩΣTE NA ΞEΣΠAΣEI ΣE BAPOΣ THΣ ΘEOΦANIAΣ. AYTH HTAN KAI H OYΣIA NA BΓAΛOYN TA AΠΩΘHMENA TOYΣ 2 ΣYΓKEKPIMENOI KAI O ΠANOΣ NA ΠEI KAI ΠAΛI ΓIA OΣOYΣ ΨAXNOYN ΠEΛATEΣ AΠO TO ΦOPOYM.
φυσηQuote:
Originally posted by nature
Το ποστ αυτό είναι απαράδεκτο.Quote:
Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.
Θα το σχολιάσω στην αρένα
γιατί ακόμα πιστεύω πως αυτό το θρεντ πρέπει να μείνει εφ ό ετάχθη.....
οταν ενας πολιτης σε μια δημοκρατικη Χωρα εξαντλησει ολο τον κρατικο μηχανισμο χωρις να μπορει απο πουθενα να εξασφαλισει τα φαρμακα του και την περιθαλψη του , πρεπει να το γνωριζει το πρωθυποργικο γραφειο γιατι ο πρωθυπουργος μιας Χωρας μπορει να δωσει τις καταλληλες οδηγιες για να παρακαμφθουν τα οποια εμποδια .
Ειναι ο ανωτατος ηγετης μιας λαικης κυριαρχιας καιειμαι σιγουρος οτι ο Οδησσεας η ο καθε Οδησσεας θα βρει την λυτρωση του αν το κανει
.....................
Quote:
δεν εχει δουλεια το τσατ σε ενα ανοιχτο φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης κιπ... ειναι ιδωτικη επικοινωνια...Quote:
Originally posted by keep_walking
Να σου κανω μια ερωτηση Πανο...μπαινεις στο chat?
Φαινεται οτι κατι σε εχει πειραξει πολυ...στο χερι σου ειναι παντως ολα.
η ιδιωτικη επικοινωνια βαζει εμπρακτως θεμα αποσυντονισμου του φορουμ γιατι δημιουργει φραξιες και ομαδουλες
εδω σε κοβω να συμφωνει μαζι σου ο διαχειριστης.....
Καπως ετσι πηρε δρομο το τσατ εδω μεσα.
Απλα μαζευτηκε καπως το πραγμα τοτε, μεχρι να επανελθει σε μορφη θυελλας το τελευταιο καιρο.
Με συνεπεια ενα κομματι του φορουμ να καταντησει τσατ ουτως η αλλως.
Αποδείχτηκε ομοως οτι υπαρχει και ακομα χειροτερα, με βαση τα οσα ζουμε το τελευταιο καιρο.
Γιατί μου το λες πάνο?Quote:
φυσηQuote:
Originally posted by nature
Το ποστ αυτό είναι απαράδεκτο.Quote:
Θα το σχολιάσω στην αρένα
γιατί ακόμα πιστεύω πως αυτό το θρεντ πρέπει να μείνει εφ ό ετάχθη.....
οταν ενας πολιτης σε μια δημοκρατικη Χωρα εξαντλησει ολο τον κρατικο μηχανισμο χωρις να μπορει απο πουθενα να εξασφαλισει τα φαρμακα του και την περιθαλψη του , πρεπει να το γνωριζει το πρωθυποργικο γραφειο γιατι ο πρωθυπουργος μιας Χωρας μπορει να δωσει τις καταλληλες οδηγιες για να παρακαμφθουν τα οποια εμποδια .
Ειναι ο ανωτατος ηγετης μιας λαικης κυριαρχιας καιειμαι σιγουρος οτι ο Οδησσεας η ο καθε Οδησσεας θα βρει την λυτρωση του αν το κανει
Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι δεν το γνωρίζω? (μην παραξηγούμαστε, δεν εννοώ μόνο τον ΓΑΠ, αλλά όποιος και να ήταν στη θέση του και ο Μπους να ήταν που λέει ο λόγος, φυσικά γνωρίζω ότι αυτό που λες γίνεται)
Καλημέρα Φύση. Νομίζω πως ήδη το σχολίασες το ποστ ως απαράδεκτο. Απο εκεί και πέρα τι νόημα έχει?
Μήπως θα πρέπει, παράλληλα με τις προτάσεις που κάνουμε να αρχίσουμε και την αυτο-διαχείριση, πιο ενεργά απο πριν?
[quote]Originally posted by weird
Καλημέρα Φύση. Νομίζω πως ήδη το σχολίασες το ποστ ως απαράδεκτο. Απο εκεί και πέρα τι νόημα έχει?
Μήπως θα πρέπει, παράλληλα με τις προτάσεις που κάνουμε να αρχίσουμε και την αυτο-διαχείριση, πιο ενεργά απο πριν? [/quote
Καλημέρα weird,
όπως βλέπεις, ο πάνος μου εξηγεί ότι το e-mail στον πρωθυπουργό, είναι εφικτό και όχι αποκύημα φαντασίας....
Αρα, δεν κατάλαβε τι εννοώ.
Και νομίζει ότι πρέπει να μου εξηγήσει ότι αυτό είναι εφικτό.
Γιατί σε ενόχλησε το σχόλιό μου?
Φύση, δεν ενοχλήθηκα με κάτι.
Εστιάζω εκεί που λες \" αυτό το ποστ είναι απαράδεκτο. Θα το σχολιάσω στην αρένα\".
Κι αναρωτήθηκα,τι νόημα θα έχει, αφού ήδη το σχολίασες.
Το εκπληκτικο ειναι οτι παραμονες εκλογων η Γιωτα εκανε οτι μπορουσε για να δειξει την συμπαρασταση της στην σημερινη κυβερνηση!
Ενας ανθρωπος με το ψευδωνυμο Οδησσεας , καταγραφει τα καθημερινα προβληματα χιλιαδων ανθρωπων που σιγα -σιγα οδηγουνται στην απογνωση μεσα σε ενα σαιτ με τιτλο
\"Φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \" και αντι να πανε ολοι να γραψουν αυτο ακριβως που η απλη Συνταγματικη λογικη μας Κοινοβουλευτικης Δημοκρατιας θα επρεπε να εχει κανει συνειδηση σε καθε πολιτη αυτης της Χωρας , ο μονος που τολμησε να πει το αυτονοητο
δεχεται επιεθση απο ενα ατομο που φερεται σαν υποστηριχτης της σημερινης κυβερνησης μαλιστα με υφος οτι και καλα χρειζομαι γιατρο!
Αυτο απο μονο του δειχνει το ποσο σημαντικο ρολο θα μπορουσε να επιτελεσει το ιντερνετ οταν μαθουν οι Ελληνες να το χειριζονται...
Πάνο συγνώμη που σου το χαλάω αλλά σε βλέπω σε μεγάλη ένταση τις τελευταίες μέρες και νομίζω οτι καλό θα ήταν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Θα σου απαντησω εγω παραξενη γιατι με αφορα !Quote:
Originally posted by weird
Φύση, δεν ενοχλήθηκα με κάτι.
Εστιάζω εκεί που λες \" αυτό το ποστ είναι απαράδεκτο. Θα το σχολιάσω στην αρένα\".
Κι αναρωτήθηκα,τι νόημα θα έχει, αφού ήδη το σχολίασες.
Εχει το νοημα του οτι η ανυπαρξια διαχειριστικης παρεμβασης ειναι μεν καλη οπως επανειλημενα εχω τονισει σε αυτο το ποστ για να αφησει την προβολη να δουλεψει υπερ του πιθανου ψυχικα ασθενους , αλλα απο την αλλη , η παραλληλη επικοινωνια καποιων μελων δημιουργει υπο-ομαδες που επικοινωνουν μεσω προσωπικων μηνυματων και διαμορφωνει επιθετικες συμπεριφορες ενατια σε αυτους που εχουν την θεληση και την διαθεση να βελτιωσουν τα υπαρκτα προβλημτα επικοινωνιας αυτου του φορουμ!
Εκει λοιπον παραξενη , στο χωρο των προσωπικων μηνυματων
οι πιο υποβολιμοι βρισκονται στην κυριολεξια στο ελεος των πιο μεθοδικων και ισχυρων χαρακτηρων που τους καθοδηγουν εναντιον αλλων μελων του φορουμ!
Σε καθε ομαδα υπαρχουν αυτοι που ηγουνται και αυτοι που ακολουθουν ...
Οταν εντος μιας ομαδας , υπολειτουργουν , υπο-ομαδες , ο αρχικος σκοπος της ομαδας -μητερας , χανεται και στην θεση του μπαινουν τα συμφεροντα των υπο-ομαδων γιατι ειναι συγκροτημενα και εχουν κοινο στοχο...
Χανει δηλαδη το φορουμ την αυτοτελεια του και παυει να ειναι ωφελιμο στο κοινωνικο συνολο οσων απεχουν σκοπιμα απο τις υπο ομοαδες , οι οποιες παιρνουν στα χερια τους τον ελεγχο του φορουμ!
Quote:
Originally posted by weird
Πάνο συγνώμη που σου το χαλάω αλλά σε βλέπω σε μεγάλη ένταση τις τελευταίες μέρες και νομίζω οτι καλό θα ήταν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.