Τίποτα δεν κάνει. Το αντίθετο μάλιστα.Quote:
Originally posted by claire
εντάξει, τα πάντα... τρόπος του λέγειν μωρέ!
Printable View
εγω λεω οτι κανει ζεστη οεοοοοοο
κι όμως έχει πολλές φορές κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο πετράν σήμερα. απλά εσύ το ερμηνεύεις σαν επίθεση.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by krino
εγω λεω οτι κανει ζεστη οεοοοοοο
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by Alobar
Originally posted by Oneiroplasmenos
Άνοιξες και θέμα.. απίστευτο! Τι προσπαθείς να αποδείξεις ρε άνθρωπε. Γιατί όπως είδες δεν είναι όλοι οι ψυχικά \"ασθενείς\" άνευ ικανότητας αντιδιαλόγου και βούλησης..
αχαχαα! :DQuote:
Xaxa, κάτσε να φέρουμε και τις βουβουζέλες! :DQuote:
δεν θα μπεις στην άσπρη λίστα ποτέεεε, λουσιφεεεερ, λουσιφέεεεερ! (ρυθμικά) :P
προτινω το λουσιφι-ε λουσιφι-ε, αλα γαλλικα, θα κανει καλυτερη ομοιοκαταληξια με το ποτε!
μπα, κλερ, στην γκρι λιστα προσπαθουσα να μπω αλλα εδω ειπαμε εχει μονο μαυρη! κλαψ!
απο τη αλλη, σχεδον ολοι στη μαυρη λιστα δεν εχουμε τοποθετηθει? θα χουμε κ παρεουλα! :)
Q:Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ;
Α: Εσυ κ μονο εσυ!! ολοι οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα!!
(απορω γιατι χρειαστηκαν 18 σελιδες για μια τοσο απλη απαντηση!) :o:o
Quote:
Quote:
enough.
http://www.youtube.com/watch?v=QsY066wa08E
Quote:
Quote:
Quote:
enough.
http://www.youtube.com/watch?v=QsY066wa08E
σορρυ αλλα δεν βλεπω λινκ δικα σου.
Ναι το ξέρω. Ποτέ δε διαβάζεις. Σχολιάζεις με αυτόματη γραφή, απαντάς τηλεπαθητικά και στο τέλος αντιγράφεις. Άμα δε σου \'αρκούν\' τα κορίτσα παραπάνω σου έχω κι αυτό. Πού και να τό \'χες δει το λινκ τί θα τραβάγαμε. Μωβ γράμματα ολούθε και παντούθε. Σα τις βιολέτες που δε συνάντησες ποτέ...
http://www.youtube.com/watch?v=xSb9f3bYntE&feature=related
Quote:
Μωβ γράμματα ολούθε και παντούθε. Σα τις βιολέτες που δε συνάντησες ποτέ...
σαν τα λουλουδια του δασους, που μικροι ζηταγαμε να μυρισουμε,
και η νιοτη μας χαριζε απλετα την δικη της χαρα....
Κι εγώ στη μαύρη λίστα.Lucifer,εδώ μαζί στη βήτα εθνική,λοοολQuote:
Originally posted by lightbluepath
Άντε να τοποθετηθείς κι εσύ για να μας κρίνεις :)
Έχω τρελή διάθεση και άμα με πιάσει δε βγαίνω με τίποτε.Θα σας παρουσιάσω την άλλη όψη,την τραγουδιστική.
Μαύρη λίστα μ\'έχεις βάλει
κι έχω πιει ένα μπουκάλι
γιατί ξέρω πως γουστάρεις
αλλά μπρος δε θες να πάρεις.
Μαύρη λίστα σε δηλώνω,
και γι αυτό δε μετανιώνω
γιατί ξέρω πως με θέλεις
μα σνομπάρεις κι αποφεύγεις.:D
Άλλο,από τη γνωστή α-η-δό,άντζελα δε ναρκισσίστικ βαμπάιρ οβ δι πίστα(είδατε πόσα ξέρω για τη ναρκισσιστική διαταραχή ε;Eίναι γιατί ανέβηκα κατηγορία,χαχααααα)
Μπήκα μόνη μου στη μαύρη λίστα
νύχτα έρχομαι και φεύγω νύχτα
Δε μπορώ άλλο κι εγώ ρε λίμπα
θα τα κάνω όλα τώρα λίμπα.:P
Το κάτωθι αφιερωμένο στον Πετράν γιατί βγήκε από τη μαύρη λίστα με δικές του γνωστικοσυμπεριφορικές μεθόδους και κάτι διαλέξεις για ιντερνετοφαντάσματα άκα έγινε ένας από τους net ghost busters,λολ(αν και έχει ένα προνόμιο έναντι ημών,των απλών ανθρώπων-μελών της πλέμπας και του λαιτζίκου,με το expertise heuristic):mad::P
Σ\'έπιασα να κάνεις τρίο,θα πάω για το ψυχιατρείο.
Στίχος με βάθος,ήθος,συναίσθημα και μία λαμπρή ερμηνεία από μία άλλη αηδό,τη βέντη.:D
@Lightbluepath
Δε μπορεί να αρέσουμε σε όλους.Όμως έχεις την τάση να ξεκινάς εκφράζοντας ακραίες απόψεις και μετά να παραπονιέσαι για τον κακό τον κόσμο που σε κρίνει,σε περιθωριοποιεί και σε κάνει να νιώθεις άσχημα.
Αν έχεις ακραίες απόψεις και το γνωρίζεις,χρειάζεται συνήθως να σηκώνεις και το κόστος τους.Αλλιώς μία προσπάθεια να τις στρογγυλέψεις,να τις αμβλύνεις,ακούγοντας και την άλλη πλευρά σε κάθε θέμα και σκεπτόμενη κομμάτια που θα μπορούσες να υιοθετήσεις εδώ κι εκεί,θα βελτίωνε πολύ την επικοινωνία σου-προσωπική μου άποψη.
Πάντως εγώ δε φοβάμαι μη μου σκότωνες τα παιδιά αν τα συναντούσες.Δε σκέφτομαι πως επειδή ταυτίζεσαι συναισθηματικά με τους δολοφόνους σε κάποιες περιπτώσεις,αυτό σημαίνει πως είσαι κι εσύ μία εν δυνάμει δολοφόνος.
Βρες ρε παιδί μου κι εσύ όμως κάποια εναλλακτικά πρότυπα,τόσοι άνθρωποι υπάρχουν,έχεις πιάσει να γίνεις ψυχομάνα των βιαστών και των δολοφόνων.Ε,όσο να το κάνουμε,μία δυσκολία να φέρεις τον κόσμο κοντύτερα σε σένα,θα την έχεις.Παίζει ρόλο το με ποια πλευρά επιλέγουμε να ταυτιστούμε στη ζωή.Φυσικά έχουν και κείνοι δικαιώματα.Φυσικά κι εκείνοι είχαν τους λόγους τους να φτάσουν όπου έφτασαν,κάτι τους κατέτρεχε.Αλλά είχε και το θύμα.Γιατί δεν προσπαθείς ποτέ να περάσεις συναισθηματικά και λίγο από την άλλη μεριά της ιστορίας,να εξερευνήσεις και τον κόσμο από την πλευρά ενός θύματος;Νομίζω πως θα ήταν ωφέλιμο να κάνεις μία προσπάθεια να ξεφύγεις από τα μαυρόασπρα στη σκέψη.
Yπάρχει και το γκριζομαύρο άλλωστε!!!
αλλα ηθελες παρτουζα και τελικα θα παω στη χαβουζαQuote:
Originally posted by RainAndWind
Σ\'έπιασα να κάνεις τρίο,θα πάω για το ψυχιατρείο.
RainAndWind δεν κατάλαβα τι εννοείς να κάνω με τις απόψεις μου. Να τις αμβλύνω πχ. Όσο για τα θύματα, τα σκέφτεται όλος ο κόσμος δεν έχουν ανάγκη από σκέψη. Και επειδή έχω ακραίες απόψεις δεν πρέπει να με συμπαθούνε δλδ;