εισαι για λυπηση κοριτσακι..
Printable View
εισαι για λυπηση κοριτσακι..
Έλεος.
Δεν θα το πω σε σένα.Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
τι ελεος εσυ?εσυ λαιτ δουλευεις η παιρνεις καμια συνταξη?
Να μην σε ενδιαφέρει.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Όλα αυτά που μας αναφέρεις εδώ έγιναν σε ιδιωτικές συζητήσεις τί μας τα μεταφέρεις εδώ? Δημοσιευεις ιδιωτικές συζητήσεις?Αν είναι δυνατόν?
Ρε δεν μας παρατάς κι εσύ λέω εγώ; Αντε γιατί πολλοί μαζευτήκατε.
Quote:
Originally posted by Remedy
αχμ
ναι...
δυστυχως για σενα, το φορουμ εδηλωσε οτι δεν επιθυμει ουτε την παρουσια σου ουτε και τα μαθηματα σου,οποτε αντι να βολοδερνεις εδω μεσα που εισαι ανεπιθυμητος, παρε το φιλαρακι σου και σ αλλη παραλια ;)
αχμμμ να στο πω αλλιως,
αν το μαγαζακι σας, μπορουσε να συνεχισει την πορεια του χωρις να ασχολειται με την αφεντια μου, σημερα δεν θα χαλαγα τα πανεμορφα δαχτυλακια μου στο πληκτρολογιο, got it?
αρα παμε απο την αρχη,
1. το τι εχει δηλωσει το φορουμ δεν με ενδιαφερει οπως δεν με ενδιαφερει αν ειμαι ανεπιθυμητος.
2. Οσο θα διαβαζω σχολια για μενα θα ασχολουμε και αυτο δεν ειναι κατι που ειναι στο χερι το δικο σου η καποιου αλλου.
3. και πιο σοβαρο, σου απαντω εντελως ασκοπα μιας και δεν μπορεις να κανεις τιποτα για ολα αυτα, δηλαδη σου γραφω εντελως ασκοπα μιας και το προβλημα μου δεν μπορεις να το λυσεις.
Επι της ουσιας,
τραβα να δεις αν ερχομαι.
Μερσις.
ΥΓ....... το καλυτερο απο ολα, ειναι η συμπεριφορα σου, που εχει γινει υποδειγμα ενω οσο με αφορα λεω οτι μου κατεβαινει και στα παπαρια μου. Θυμασαι καποτε που σου ειχα πει οτι θα γινεις αρσακειαδα?
Παντοτε βγαινω σωστος, απλα μπορει να αργησω λιγο.....
;)
κατα τα αλλα,
βλεπω μια ωραια ταινια,
την συνιστω,
το Into the Storm
αναφερεται στη ζωη του τσωρτσιλ....
ξερεις τι θα μου κανεις και εσυ και οι αλλοι..
τι θα σου κανουμε;
δε μου ελυσεσ την απορια ομωσ μπορεισ να πλακωθεισ;τοση αντριλα μηπωσ κρυβεται που θενα και δε μπορεισ να τι βγαλεισ;
Aυτο το καταλαβα κι εγω.Quote:
Originally posted by pad
τι θα σου κανουμε;
Θα του κλ@@με τ\' @@@...
Εχει πολυ πλακα κι εγω καπως βαριεμαι.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by pad
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.ι
καλα μαλλον δεν καταλαβαινεισ καλα οταν σου κανουν μια ερωτηση δε σε ρωτησα αυτο σε ρωτησα πολυ απλα αν μπορεισ να πλακωθεισ πραγμα που μου φαινεται δυσκολο με το προβλημα σου πιοσ μιλησε πρωτοσ αστο γιατι εσυ μιλησεσ γενικα αρα τουσ πιανεισ ολουσ και δευετερον καπου με εβρισεσ και μενα και βαριεμαι να το ψαχνω λοιπον περιμενω μια απαντηση