Καμια συμβουλη? καφες ή ποτο? να κερασω ή οχι? να κανω κινηση αμεσως...? να περιμενω απλα να τα λεμε και μετα να κανω κινηση στο αυτοκινητο?....πολλες οι αποριες.....
Καμια συμβουλη? καφες ή ποτο? να κερασω ή οχι? να κανω κινηση αμεσως...? να περιμενω απλα να τα λεμε και μετα να κανω κινηση στο αυτοκινητο?....πολλες οι αποριες.....
Το πρώτο ραντεβού… η πρώτη γνωριμία… είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, γλυκά αλλά και αγχωτικά πράγματα στη ζωή....κοιτα να την κολακευεις,,να της πεις ποσο ομορφη ειναι..(πιανει αυτο :) )..Μη φοβηθείς να της δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου, τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε... :)χρησιμοποιησε την γλώσσα του σώματος για να σπασεις το παγο...δεν υπαρχουν κανονες για το πρωτο ραντεβου..αυτοσχεδιασε!!!εξ� �λου σκεψου οτι απλα ειναι το 1ο ραβντεβου ...(τωρα οσο αφορα το λουνα παρκ σου μιλω καθαρα για εμενα!!) εμενα σαν γυναικα πιο πολυ θα με κολακευαι μια βολτα εκει παρα σε ενα μπαρ ...
ναι κυρια δωρα οπως το λετε ακριβως...πιο ρομαντικο ειναι αυτο παρα ενας κλειστος χωρος σε ενα μπαρ..(κατα την δικη μου αποψη παντα :) )...τωρα οσο αφορα την μουσικη το αφηνω στην κριση του τζιμ... :)
Καταλαβα...ναι οντος και με αγχωνει αλλα και μου φαινεται πολυ ομορφο...σαν να σπαει το καβουκι αυτο που τοσο καιρο με φυλακιζε....σαν να παιρνει αλλο χρωμα ο κοσμος...πιο ανθρωπινο...πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ τωρα αλλα θα επανελθω...τωρα το που θα παμε θα κατσω λιγο να το σκεφτω...δεν ειμαι και πλουσιος...χαχα...δεν μπορω να κερασω πολλα πολλα....χαχα...
Καταλαβα...ναι οντος και με αγχωνει αλλα και μου φαινεται πολυ ομορφο...σαν να σπαει το καβουκι αυτο που τοσο καιρο με φυλακιζε....σαν να παιρνει αλλο χρωμα ο κοσμος...πιο ανθρωπινο...πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ τωρα αλλα θα επανελθω...τωρα το που θα παμε θα κατσω λιγο να το σκεφτω...δεν ειμαι και πλουσιος...χαχα...δεν μπορω να κερασω πολλα πολλα....χαχα...
γιατι σβηνονται τα μηνυματα μου?? :(
νομιζω καταλαβα...θα δω τι μπορω να κανω
]ναι θα ανεβουν στο καρουζελ,να κρατουν και 2 τεραστια γλυφιτζουρια!στο αμαξι θα παιζει το "χαρωπα τα 2 μου χερια τα χτυπω" χαχαχαχ!ειδυλλιακη ατμοσφαιρα!
η απαντηση της δωρας στη γιωτα περι λουνα παρκ