Δεν είμαι μηδενιστής ούτε τυφλός. Αλλά ποτέ μου δεν σας κρύφτηκα όσο καιρό είμαι εδώ. Και η χαρά στο τέλος πάλι μπροστά θα βγει, θα προσπεράσει. Από το τελευταίο 24ώρο λοιπόν κρατώ αυτά γερά μες το μυαλό μου έχοντας ακούσει και απορρίψει κάποια άλλα.
Quote:
Originally posted by perpatontas..
bravo re paidia polu xairomai!!!!! BRAVOOOOOOO
bravo bravobravo bravo
in love mode ;)
Quote:
Originally posted by gramle
τελικα την βοηθησες βρε hus
Quote:
Originally posted by e8
Απρόοπτη εξέλιξη !!
Δεν ήξερα ότι μπαίνει και η γυναίκα σου και τα βλέπει συζυγε !!
Για να της το πεις, κάποιο λόγο θα είχες , εσύ ξέρεις καλύτερα.
Γιώτα , ο συζυγός σου μας έχει εκπλήξει με το ενδιαφέρον του για σένα και για την οικογένειά του γενικά.
Του εξέφρασες τα αισθήματα σου και του είπες ότι θέλεις να είσαστε μαζί και μόνο μαζί.
Του ζήτησες από ότι είδα να σου ζητήσει συγνώμη για όλα όσα σου έχει κάνει και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είπες όλα ένα προς ένα.
Μήπως όμως και εσύ πρέπει να του ζητήσεις το ίδιο συγνώμη για τα δικά σου λάθη ?
Δεν μπορεί σε μια σχέση, σε ένα γάμο να κάνει μόνο ένας λάθη και ο άλλος τίποτα ?
Μήπως πρέπει και εσύ να σκεφτείς απο την δική σου πλευρά που έχεις φταίξει ??
Από την άλλη να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ο τρόπος που επιτέθηκες στην ανιτακ, επειδή είπε την γνώμη της.
Ολες οι γνώμες είναι σεβαστές .
Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι ένας εικονικός κόσμος και είναι πιθανόν να παιχτουν διάφορα παιχνίδια.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις επιφυλάξεις του.
Αλλά το ότι την λένε Κατίνα ......και αυτό το επεσήμανες......ειλικρινά δεν είναι και ότι καλύτερο.....ούτε και δείχνει ανωτερότητα.
Νάσαστε και οι δυο καλά.
Μακάρι να βρείτε την άκρη στις σχέση σας [b]αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις.[b]
Οσο και να βολεύει να ρίχνουμε το φταίξιμο στον ένα σίγουρα οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.
Quote:
Originally posted by kanenas
Τεσπα, ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας- προσπαθησε ομως να μην βλαπτεις τις αλλες.
Quote:
Originally posted by anemos
Εχώ χάσει επισόδια μπήκα στο σάιτ και τρελάθηκα χαίρομαι για τον σύζυγο και την αγαπημένη
Quote:
Originally posted by maria210800
μακαρι αν υπαρχει πραγματικη αγαπη και το ξαναλεω πραγματικη να τα βρουνε και ισως τοτενα περασουν και πολλα προβληματα υγειας
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω παντως husband χαρηκα με αυτην την απροσδοκητη εξελιξη...οπως πιστευω και η πλειοψηφια των συμφορουτων...το βρισκω ρομαντικο να τα βρισκεται μεσα απο ενα forum:)
Να σται καλα και οι δυο.
Quote:
Originally posted by Sofia
και να σου ευχηθω πραγματικά, καλή δύναμη στη ζωή σου...