Οχι βρε! ειμαι διατεθειμενη να ασχοληθω σε περιπτωση που δεν καταλαβε.. :)
Printable View
E αφού δε σε νοιάζει σε ποιον αναφέρεται ποιο ποστ και ο καθένας απλά λέει τη γνώμη του, τι μ@λ@κίζεσαι και λες στον έναν και στον άλλον "σου μίλησε κανείς" και "σε όρισε κανείς υπερασπιστή"; Και οι υπόλοιποι την άποψή τους λένε, ή μήπως επιτρέπεται μόνο σε εσένα; Τσιφλίκι σου το πέρασες εδώ μέσα;
Φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς... ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΩΣ! Είναι αρκετά αστείο, και προσπαθείς μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα, και να κατηγορήσεις άλλους, ενώ εσύ δεν μπορείς καν να κατανοησεις, πόσο μάλλον να υπομείνεις, την ειρωνία... και όσο για τον τίτλο, de nada :)
Πόσο κουραστική μπορεί να γίνει η βλακεία!
φακ!
Πόσες φορες σας έχω πει να μη τα βάζετε με ηλίθιους?
Θα σας ρίξουν στο επιπεδο τους και θα σας κερδίσουν λόγω εμπειριας.
Ούτε διακοπές δεν μπορώ να κάνω πια?
παρατηρω πως είναι δυσκολο να πευχει καποιος το εξης :
να βγει έξω απο μια κατάσταση κ να την παρατηρησει σφαιρικά.
επίσης πως είναι απαραίτητο να μαθουμε τι σημαινει η προβολη του ευατου μας πανω σε αλλους...
Εχεις απολυτο δικιο. ++++++++++++++++++++++++++
Ποσες φορες εχω αναλογιστει το ιδιο πραγμα για τον εαυτο μου , ειμαι τυφλος σκεφτομαι πολλες φορες?
Επισης σκεφτομαι οτι μακαρι να μπορουσα να μπω λιγο στο κεφαλι των αλλων και να μαθω για μενα...να αποκτησω πραγματι αυτογνωσια.
Ποσες φορες βλεπω κατι στραβα , τρωγομαι με τα ρουχα μου και δεν υπαρχει κανενας λογος για αυτο. Ψευδαισθησεις. Τρωμε την ζωη μας σε ψευδαισθησεις ολοι , προσπαθωντας να κατανοησουμε τοσο τον εαυτο μας οσο και το περιβαλλον μας.
"Απιστευτος ο κοσμος και ο χαρακτηρας μας"
Καλημερα.
Φανταστειτε τι προβλημα εχουν καποιοι να λεει ενας χιουμοριστικα "χωρισε η Παπαριζου; Τι λες ρε παιδι μου, θα βαλω τη γατα μου να κλαιει!!!", και καποιοι την αλλη στιγμη να τον καταγγελουν στην Φιλοζωικη για κακομεταχειριση ζωου!! Χαχαχαχα!
αυτο λεγεται χιουμορ!
κ μαλιστα πετυχημενο!
θεές κορίτσια!
Αυτό το θρεντ χρειάζεται τον κρίνο