Οχι δεν νιώθω καλά. Θέλω να κλαφτώ πάλι, αυτές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις νιώθω να με τεντώνουν...
http://youtu.be/WVg1mbxTkFo
Πφφφ...η μαμά μου, μου ανακοίνωσε οτι θέλουν να την κοπανήσουν ΠΑΛΙ για ενα διήμερο, εννοόντας 3 ημέρες κ σαν να μην έφτανε αυτό θα πάνε μαζί τους οι θείοι μου, οι οποίοι είναι το στήριγμα μου οταν οι δικοί μου την κοπανάνε. Το στομάχι μου απο χθε΄ς το βράδυ είναι κόμπος πάλι. Έχω να βγώ κ εκτός χωριού γύρω στις 2 εβδομάδες κ ήδη νιώθω σκασμένη κ σαλταρισμένη. όσο πιο πολύ καιρό κάνω να οδηγήσω ξανά κ να μετακινηθώ στην πόλη τόσο πιο πολύ ξαναμεταμορφώνομαι σε κότα. Οι σκέψεις με βασανίζουν σε κάθε εγχείρημα που πρόκειται να κάνω. Η μπιρίμπα με φίλους είναι βάλσαμο αλλά το χω κάψει το έρμο απο την πολύ κατανάλωση... Η δουλειά τελείωσε κ τα ενδιαφέροντα περιορίστηκαν.
Ολα αυτά μου βγαλαν ενα μπούκωμα, σύν το γεγονός οτι σήμερα βρέχει κ θα μου πάρουν το αυτοκίνητο λόγω βλάβης του άλλου...θα σκάσω! οχι δεν φοβάμαι μην μου κατσαρώσει το μαλλί, χέζομαι στην ιδέα οτι μπορεί να πάθω κάτι κ δεν θα έχω μέσο να την κοπανήσω ανα πάσα ώρα κ στιγμή, να μπορώ να κρυφτώ...
Είμαι ολο ιδέες κ δεν πραγματοποιώ τπτ γμτ... Οι προπονήσεις στο μπάσκετ έμειναν στην ιδέα, καθώς έχω κάνει μόνο 2, η εγγραφή σε πολεμικές τέχνες έμειναν αυτές σαν ιδέα, κ το πιο απλό απο όλα να μείνω ενα βράδυ στην πόλη ξανά στον αδερφό μου μπάς κ δω ξεχασμένους φίλους κ να πιώ εναμ γκαϊφέ σαν άνθρωπος έμεινε σε κλισε πέον λόγια. Χθες 2 ξεδέρφια μου μου αφηγήθηκαν τις μεταμεσονύκτιες περιπέτειες τους σε ενα κωλόμπαρο κ καλά στριπτιτζάδικο, κ τους ζήλεψα. Πόσο έχω ανάγκη να βγώ κ να κάνω μαλκίες... Μαζί τους θα περάσω καλά, ξέρουν για το θέμα μου κ είναι υποστηρικτικοί.
Ρε γμτ εχω ολα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσω στην ζωή μου σε όλους τους τομείς κ δεν κάνω τπτ... τπτ... Έχω αφήσει τον εαυτό μου, τον εχω αφήσει σε μια ρουτίνα εφισυχασμού κ ασφάλειας... Το στομάχι μου πάλι είναι κόμπος. Πρέπει να επισκεφτώ τον Dr μου, έχω να τον δω 2 μιση μήνες τώρα λόγω της δουλειάς. Θέλω να πάω κάπου εξω κ να τρέξω ή να περπατήσω για κανένα μισάωρο, να νιώσω το σώμα μου, να μου μιλήσει αυτό το έρμο, μιας κ δεν προλαβαίνει να μου κάνει νεύμα, έχω δώσει τα ηνία στις σκέψεις...