χαχα δες το λίγο πιό ανοιχτά.. τα στατιστικά, είναι κι αυτά πάντα μέρος ενός προβλήματος βρε συ. :p
Printable View
Τι να πει κι ο Larry...
http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=10625
Και στο στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Παιδια κοντεψα να παθω εγκεφαλικο κ ειναι κριμα ειμαι κ νεα κοπελα!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????? 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!! Καλα ρε δν εχετε τι να κανετε ολη μερα? Κ να πεις οτι ειναι κ κανα σοβαρο θεμα παει κ ερχεται!! Δεν εχω διαβασει τπτ μια ματια εριξα! τελικα αναρωτιεμαι ποιος φταιει?? Το τρολ (ενσυνειδητα η ασυνειδητα μπορει καποιος να τρολαρει νομιζω με πιανετε) η ολοι εμεις-εσεις π καθομαστε κ λεμε τα ιδια κ τα ιδια?? Μηπως τελικα γουσταρουμε αρτο κ θεαματα?
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ η κατασταση εχει ξεφυγει. Εχω να προτεινω κατι, παω να ανοιξω θρεντ. Κ οποιος θελει join. ΕΚΤΟΣ απο το "μελος". Θα δειξω αδιαφορια προσωπικα εγω τουλαχιστον.
Μόνο με 12 γάτες καλύπτεται το κενό! :/
Δεν ξερω ακριβώς πως έπεσα σε αυτό το φόρουμ και σε αυτό το θέμα.... αλλά έκατσα και διάβασα καμιά 20αριά σελίδες και δεν άντεξα....
Λοιπόν Εμμανουέλα...
Πρώτων, είσαι εντελώς άκυρη όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς σου... "ΑΣΧΗΜΕΣ" "ΟΜΟΡΦΕΣ" "ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ" και τα λοιπά δείχνουν ότι είσαι πολύ κομπλεξικό άτομο. Κάπου η Μαρκέλα (νομίζω, συγχωρέστε με αμα κάνω λάθος) σου είχε γράψει ότι σε ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ από χιλιόμετρα μακριά... Αυτό ισχύει και πίστεψε με η πιο "όμορφη" να είναι αυτό είναι το απόλυτο ξενέρωμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
χαχαχαχαχαχαχαχα!
Ειπες οτι στα 19 δε σε πειραζε που δεν ειχες σχεση.Τωρα ειναι το βασικο που σε απασχολει.Δεν τη βρισκεις αποτομη τετοια αλλαγη σε τοσο λιγο διαστημα;
Εννοω αν εγινε κατι συγκεκριμενο, το Μαρτιο που λες οτι ξεκινησες να το σκεφτεσαι συνεχεια.Ετσι ξαφνικα εγινε;
Δημόσιο φόρουμ είναι, αυτή είναι η γενική λογική.. μπαίνεις και γράφεις τις απόψεις σου.
Άμα φτάσω τα 700 ποστ μέσα σε ένα μήνα τότε μπορείς να με κρίνεις και εσύ... μέχρι τότε και αφού έβαλες τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση.. δέξου την κριτική. Και καλό θα κάνεις να μάθεις να ζεις με την κριτική, μας ακολουθεί όπου και να παμε. :)
Εξάλλου δεν είπα κάτι διαφορετικό απ'ότι οι περισσότεροι εδω μέσα.. απλά το είπα λίγο πιο ωμά απότι οι περισσότεροι.
Δεν ξέρω το επίπεδο των αγγλικών σου αλλά διάβασε εδώ:
http://www.urbandictionary.com/defin...=drama%20queen
Πιστεύω πως το νούμερο 5 είναι το πιο κοντινό στην κατάσταση σου
Quote:
5. Drama Queen
People (mostly girls - but boys play their part) who like to blow everything totally out of proption because they either :
a) Want to seek attention
b) Have some emotional dynsfunction and it's their duty to make life harder for everyone around them
c) Just simple can't get ove it
είπε ή μάλλον έγραψε κανείς τίποτα ή μου φάνηκε; :Ρ
Παιδια ανοιξα το θεμα π ελεγα στο "σχολια/ προτασεις/ προβληματα". προτεινα κατι πολυ καλο. η κατασταση ειναι εκτος οριων. μηδενικη ανοχη κατα τη γνωμη μου.
Επειδή βλέπω ότι η συζήτηση κατέληξε υπό μορφή chat, κλειδώνω το θέμα. Παρακαλώ σεβαστείτε τους όρους χρήσης.