Θα το βρεις αγορι μου!υπομονη κ επιμονη!θα τα καταφερεις αλλα θα ζοριστεις λιγο!τι να κανουμε?!αυτη η αρρωστια μας ετυχε!βαλεριανα εχεις δοκιμασει?μηπως σε βοηθαει για τον υπνο!
Printable View
Ναι περνω και βαλεριανα αλλα τιποτα εχω πολυ ανχος..εσυ κατα τα αλλα πως εισαι??ωρες ωρες νομιζω θα καταντησω σ κανα ψυχιατρειο στο τελος..αλλα δν ισχυει κατι τετοιο απο νευρωση σωστα?
Χριστοφορε μην ανησυχεις δεν θα καταληξεις στο ψυχιατρειο εδω την γλυτωσα εγω που στην ψυχωση εκανα τον ταρζαν.....
Μπα δεν παθαινεις τιποτα!εγω ειμαι καλα,πηγα στον γιατρο μου εκοψε το αντιψυχωτικο και τον ρωταω σιγουρα δεν θα παθω ψυχωση??οχι μην το φοβασαι κ βγαινοντας απο την πορτα του λεω ουτε διπολικη??κ μου απανταει σηκω φυγε μια χαρα εισαι!!
Πινκ για καμια διαταραχη προσωπικοτητας δεν του πες?
Εμενα οχι μου ειπαν κ ο νευρολογος κ ο ψυχολογος!αυτοι που εχουν ψυχωση δεν αναρωτιουνται αν ειναι καλα,πιστευουν στις ιδεες τους εμεις ειμαστε η αλλη ακρη τσεκαρουμε τις σκεψεις μας!
Οσο αφορα την αγωγη το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ηρεμεις εσυ αλλα αν μπορεις να τα καταφερεις μονος σου δεν ειναι κακο!
Τι εχεις εσυ ακριβως?
Δεν σου λεω πινκ γτ θα φας καινουτια εμμονη
Λοιπον..αρχικα εχασα τον πατερα μου στην ηλικια των 6.στα 14 εμφανιστηκαν βαρβατες κρισεις πανικου,τρομερη ζαλη,τριχοπτωση,αρρωστοφοβ ια.επειτα απο μια απογοητευση ενα χρονο πριν αρχισαν οι ιδεες οτι θα κανω κακο σε καποιον,οτι θα τρελαθω..τσεκαρα διαρκως τον ευατο μου,με διαβεβαιωναν οτι δεν εχω κατι...ομως ολο αυτο το χρονο εχω πλεξει τοσο γερα τις ιδεες της ψυχωσης(διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας τα συμπτωματα)που μου ερχοταν οι ιδεες και δεν τις αντεχα.Φετος με τις πανελληνιες αυτο τ χονιο στρες οξυνθηκε σημαντικα.και μολις ακουσα παλι ενα περιστατικο..αρχισα να τα σκεφτομαι,και ενιωθα τρομο μ αυτες τις ιδεες..σε καποιες φασεις αισθανομαι οτι δε μπορω να διαχωρισω αν τις πιστευω..η συμπεριφορα μου παντως ειναι φυσιολογικη απο τα λεγομενα των υπολοιπων.
Ποιοι στο λενε?εχεις παει σε γιατρο?
Πινκ για αρχη δεν εχεις καμια διαταραχη προσωπικοτητας....να στα πω με λιγα λογια...μια ειναι η ναρκισσστικη διαταραχη οπου μιλαμε για μεγαλη αισθηση σπουδαιοτητας και αλαζονειας συνηθως οι διασημοι εχουν αυτην....ειναι η αντικοινωνικη διαταραχη μιλαμε για παραβαυικη εγκληματικη συμπεριφορα χωρις ενοχες και η οριακη διαταραχη που ειναι αλλοπροσαλα ατομα ουτε αυτη παιζει να την εχεις εφοσον εχεις νευρωση η οριακη διαταραχη ειναι συο οριο νευρωσης και ψυχωσης
Ειναι ψυχολογος,ψυχιατρικος,ομοι οπαθητικος
Χαχαχαχα δεν εχεις τιποτα ρε συ πινκ....αν ειχες οριακη θα βασανιζοσουν φαντασου εγω εχω σχιζοφρενεια και θεωρω τηην πραγματικη οριακη διαταραχη χειροτερη
Σου πα αν ρωτησες για καμια διαταραχη προσωπικοτητας για πλακα επειδη ρωτησες για ψυχωση και διπολικη
Κατσε να σ πω κατι για την ψυχωση...οταν εισαι σε παραληρημα δεν αναρωτιεσαι αν εχεις παρανοια η οχι το πιστευεις ακομα και μετα απο καιτο οπως εγω που ξερω οτι εχω ψυχωση οταν ειμαι σε παραληρημα χανω την πραγματικοτητα δεν αναρωτιεμαι επισης θα σε βοηθησει αν σου πω οτι οι παρανοιες δεν ξεκινανε σαν σκεψη αλλα σαν αισθηση μετα τις μεταφραζουμε σαν σκεψεις
Ολα αυτα??αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει πηγαινε κ σε εναν αλλον!ταλαιπωρησε αρκετα χρονια,δεν ξερω αν μπορεις να το διαχειριστεις μονος σου!κ αγωγη να παρεις θα σε ηρεμησει να βαλεις τις σκεψεις σου σε μια σειρα αλλα εσυ πρεπει να κανεις την μεγαλυτερη δουλεια με τον εαυτο σου,εδω βοηθαει η ψυχοθεραπεια!
Σχιζοφρενεια
Παρανοικη σχιζοφρενεια μαζι με διαταραχη εθισμου στα ναρκωτικα
Εχω ακουσει οτι αντιμετωπιζεται πιο ευκολα απο τις αλλες!με τα χαπια πως εισαι?εννοω με τις παρενεργειες!ο δικος μου με τα χαπια αλλαξε εντελως λες κ δεν ειναι ο ιδιος ανθρωπος,ειναι κ βαρια περιπτωση αλλα φωνες δεν ακουγε,μανια καταδιωξης ειχε!
Και εγω ειχα 7-8 παραληρηματα ...καλα ειμ με την αγωγη αν με γνωρισει καποιος δεν καταλαβαινει τιποτα.....αστα αυτα τωρα και ελα στην ενοτητα...τι σκεφτεστε....ναμιλησουμε για ροκ και μεταλ
Ο αδερφος μου φαινεται οτι παιρνει αγωγη!anyway..
Αφηνει κανα κουσουρι ολο αυτο μετα οταν φευγει?εννοω διανοητικο?αυτο με τν οριακη το ξερω αλλα δν ηξερα οτι προκαλειτε απο νευρωση..εμενα μ ειπε ο γιατρος οτι δν τν εχω και οτι αμα τν ειχα αυτα φενονται λεει απο μικρη ηλικια συνηθως
...........
Καλως την..και εγω με τα αντιψυχωτικα κοιμομουν καλα και με τα ανχωλιτικα...τωρα τα ιδια με σενα κ γω...το κοβω καλο ξημερωμα παλι να κοιμαμαι
Ωχ μην μου λες τετοια!απο την πρωτη μερα ρε συ??ουφ..δεν θελω να παρω παλι αντιψυχωτικο!
Ε θελει υπομονη κ γω αυτο κανω και οσο αντεξω..πηρα 3 βαλεριανες μαζι πριν αλλα δν μ κανουν τπτ...ε μαλλον θα στερητικα ειναι θα περασουν..
Την διαφορα την ειδα κατευθειαν ρε συ!!δεν εχω θολουρα!ερωτηση,καμια φορα μου μουδιαζει για λιγο η δεξια πλευρα στο κεφαλι!!πισω απο το αυτι!το χεις παθει??
Κ γω κατευθειαν την ειδα ειχα υπερενταση..εμενα μουδιαζει η αριστερη πλευρα καμια φορα αλλα το ειχα κ πριν τα κοψω νομιζω οτι ειναι απο το πολυ αγχος..αυτο πισω απο το αυτι δν το εχω παθει εμενα μουδιαζει το μισο αριστερο μερος...