ώπα, πιάσαμε την πρώτη νυχτερίδα... ;-)))
Printable View
ώπα, πιάσαμε την πρώτη νυχτερίδα... ;-)))
μπράβο Queen...
άντε και τη 2η..
μη μεινει νυχτερίδα στο πλανήτη
:P
ευχαριστώ ζαχαρένια μου , ούτε τον μπατμαν δεν θα αφήσω!! :-ΡΡΡ
75.8!!!!Σήμερα γράφτηκα κ στο παλιό μου Γυμναστήριο!!!Εβαλα την περηφάνια μου στην άκρη κ έκανα το salto mortale!!!!Σιγά σιγά σαν την χελωνίτσα μου!.΄..:0
@Queen: Να μην μείνει νυχτερίδα ορθια!! Εχουμε κ μια εξοδο εμεις οι δυο! :P
mariela me perases h m fenete?
egw eimai 77,8 pira enamisi kilo :( alla thn deutera ksekinaw k pali 8erapeia.
Gourounitsa μου..μην απογοητευεσαι..Γιατι απο Δευτερα?ΑΠΟ ΤΩΡΑ!Κ εγω κανω τις "γουρουνιες" μου..Κ μετα ξανασηκωνω αναστημα κ συνεχιζω!Θα σου δωσω εγω δυναμη αυτην την φορα!..Κ την επομενη που θα με περασεις....ΕΣΥ!
Φιλια γλυκεια μου!:P
ti apo twra?ma den pernw ta farmaka kai exw trelh oreksh k ligoura alla den apogoiteuome giati 8a sinexisw se 2 meres pali.bravo sou kalh mou.stilaki mou ginese siga siga.ta idia kila ksekinhsame.:)
δεν το ξεχνάω καλέ , ζω για την οινοποσία μας στα 60 κιλά μας! Αφού σκέφτομαι να φτάσω 59 για να πάρω ένα κιλό με αλκοόλ εκείνο το βράδυ! ;-))))
Γουρουνίτσα μην αγχώνεσαι, αφού εχεις την διαθεση και το πείσμα, λίγες ημέρες πίσω δεν είναι τίποτα! Το καλοκαίρι αργεί! Βρέχει και σήμερα...
8a ginw sklenarikoba ma thn panagitsa axax
Σημερα εχω μια πεινα απιστευτη!!..Μαλλον φταιει ο βρωμοκαιρος!!! ;) ;)
kalhmera.. eimai ainouria sto site...
apo aurio ksekinaw ta reductil mazi me diatrofh apo diaitologo.. exw upsos 1.71 kai eimai 109.6 kila.. gia na doume..
Καλώς ήρθες Zwhtsa και καλή επιτυχία στο στόχο σου.
Το σημερινό ζύγισμα έδειξε 64 κιλά.
Κοντεύουμε.
Αντε με το καλό να καταφέρω να φρενάρω και ΚΥΡΙΩΣ.... να σταθεροποιηθώ εκεί που θέλω.
Με λένε Νίκη και σκέφτομαι να κάνω Sleeve. Υπάρχει κανείς εδώ που να το έχει κάνει;(1,71 - 110kg)
kalhmera,
eimai pol uxaroumenh pou anakalupsa auto to site.
pisteuw tha me boithisei polu psuxologika.
ti akribws einai to sleeve?
egw apo shmera ksekinisa ta reductil
pacwoman
kalhmera :)
apo oti blepw exoume ta idia stoixeia :)
egw apo shmera ksekinisa ta reductil.
Μπράβο Μάρω, φτάνεις στο στόχο σου!!!!!!!!!!! Αχ, πόσο σε ζηλεύω...... Πρέπει να νοιώθεις άλλος άνθρωπος!!!!!!!
makari na ftasw kai egw se auto shmeio.. na ftasw epitelous to stoxo mou... meta apo tosa xronia diaitas .. pff
Τι είναι το reductil? Είμαι 1,71 110kg και μου είπαν σαν επιλογή το sleeve που ξέρω τι είναι. Που μπορώ να βρω τι επιλογές έχω?
το reductil ειναι χάπια αδυνατισματος, που τα συνηστουν γιατροί. συνταγοφραφουνται, στοιχιζουν 99? αλλα πληρωνεισ μόνο την συμμετοχή,
εγώ σημερα τα ξεκίνησα οπότε δεν μπορώ να σου πς προσοπική μου άποψη.
η gourounitsa από διαβασα εδω τα πάιρνει καιρό και έχει θεαματικα αποτελέσματα.
Σκέφτομαι να πάω στο κέντρο παχυσαρκίας να δω τι επιλογές εχω. Εχω φτάσει στο αμην και φοβάμαι ότι θα "πιαστώ" από τη λάθος επιλογή.
min apelpizese. egw exw ksekinisei shemra kai exw peisei ton eauto mou wps tha ta kataferw. exw kanei ena topic me thema diatrofi+reductil kai grafw to diaitologio pou mou dinoun
an thes akolouthise to.
ta xapia auta pou ta egrapsan giatroi. ta dinoun sta nosokomeia kai den einai san tou emporiou.
apo osous akousa pantos kai edw sto forum kai allous gnwstous mou eixan theamatika apotelesmata.
min apelpizese kai minto bazeis katw
Σήμερα είμαι 88 κιλά, 7 κιλά σε ένα μήνα νομίζω είναι καλά και έκανα και ένα 10ήμερο βλακείες.
Θέλω τέλος Μαίου να έχω αλλάξει 10άδα...... Για να δούμε θα τα καταφέρω!!!!!!!!!
καλα βρε αλαλουμακι σε 1 μηνα εχασες 7 κιλα κ παραπονιεσε?εγω σε 2,5 μηνες εχασα 8 κιλα και το ενα το πιρα ταν σταματησα λιγο για να ζυνελ8ω.εχασες πολλα μια χαρα τα πας μπραβο σου.
ποσ γινετε να γραφει κ σε μενα στο τικετ μ ποσα κιλα εχασα?
το γράφω μόνη μου γιατί δεν το βγάζει....
Εγώ έχασα 7 γιατί έχω περισσότερα από σένα, μην ξεχνάς ότι ξεκίνησα 10 κιλά παραπάνω από σένα, αντε και σύντομα σε αλλαγή δεκάδας για όλους!!!!!!!!!!!!
εχασα δυο κιλα!!!!
το εχω γραψει παντου απο την χαρα μου :p
χαχαχα
μπραβο βρε και στα επομενα 40 σου ευχομαι.:)
μακαρι να αντεξω αυτη τη φορα να φτασω το στοχο μου... οταν βλεπω το 40 απελπιζομαι... ειμαι πολλα κιλα :(
eimai 75,5 k exo xasei 5 kila....thelo na pao 60 ...
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ,ΣΑΡΑ!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ!
Καλωσήρθες Σάρα..... Εχασα άλλο ένα κιλό αντε αλλά 7 για την αλλαγή δεκάδας!!!!!!!!!!
eyxaristo poli gia to kalosorisma k sas eyxomai kali sinexeia!:)
λοιπον μια εβδομαδα χωρις ρεντουκτιλ και ειμαι τα ιδια κιλα χεχεχε δεν πηρα ουτε εχασα.
Μολις γυρισα απο την διαιτολογο!!! εχασα αλλα 1.800 παρολο που παρεκτραπηκα πολυ το πασχα!!!
ΜΠΡΑΒΟ,ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ!
ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ!
σ'ευχαριστω nadinaki
μπραβοοοοοοο ζωητσα μπραβο γουρουνιτσα (εμενα λεω) το αλαλουμακι μου που ειναι??
Ας παραθεσω κι εγω τον "αθλο" μου..2 εβδομαδες διατροφης και αισιως εχω αποβαλλει απο πανω μου 3 κιλα..Ο δρομος ειναι μακρυς ομως..
Μπράβο ρε παιδιά, μες το Πάσχα και όλες χάσαμε ή μείναμε σταθερές, νομίζω ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα, θέληση και πείσμα, ε, δεν μπορεί αν τα καταφέραμε το Πάσχα έπεται λαμπρή συνέχεια....... Και εγώ έχασα άλλο 1, ΑΛΛΑ 6 ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΚΑΔΑΣ!!!