ενταξει:blush:
Printable View
ενταξει:blush:
πωλινακι δε ξερω αν πηρες το μηνυμα που σου εστειλα? δε ξερω αν το εστειλα η εκανα καμια πατατα:yes:
Πήρα μόνο αυτό που με ρωτάς αν πήρα το μύνημά σου!!!! Αν δεν έγραψες θέμα στο μύνημα, δεν θα στάληκε. Πρέπει οπωσδήποτε να γράφεις θέμα.
πωλίνα μου ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια!!! νιώθω πολύ καλά.
Λοιπόν η διαφορά απο τις φωτο σου είναι ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ καταπληκτικη !!!!!! έχεις κομψήνει πάρα πολύ και το πρόσωπο είναι μισό!!! μαζί μετα κιλά έδειξες και καμια 5 χρόνια νεότερη!! Καλή μας συνέχεια προς το όνειρο !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!! Αυτό με το νεότερη μου το έχουν πει και άλλοι!!!! Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μια πρωην συνάδελφος, η οποία είδε τις φώτο μου, και τρελλάθηκε!!!!!
Τεραστια διαφορα μεγαλη αλαγη ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ διακοπες θα πας στην συρια?
Σε ευχαριστώ Αννα μου, όχι πήγαμε διακοπές Αγία Νάπα - Πρωταρά. Στην Συρία, αν φτιάξουν τα πράγματα με τον εμφύλιο που έχουν εκεί, υπολογίζουμε να πάμε Χριστούγεννα. Αν όχι, θα πάμε πιο μετά, πάντος θα πάμε!
Πολινακι εχω μεινει αφωνη!Συγχαρητηρια και μπραβο για οσα καταφερες και θα καταφερεις!!Μακαρι να ειχαμε ολοι το κουραγιο σου!Σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!
britnyfox σε ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι και εσύ σύντομα να φτάσεις στον στόχο σου
Πολινάκι η διαφορά από πέρσι μέχρι φέτος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!καμία σχέση αλλά ακόμα και από την ενδιάμεση φάση μέχρι τώρα, αυτά τα 9 κιλά διαφορά έχουν κάνει θαύματα!Νομίζω πως πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου και ότι και να λέει η ζυγαριά σου και σε στεναχωρεί μερικές φορές, να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να προχωράς μπροστά!
Σε ευχαριστώ πολύ αγγελουδάκι μου. Οντος από πέρσι μέχρι φέτος, μόνο όταν έβαλα τις φώτο δίπλα δίπλα είδα πραγματικά την διαφορά! Και ειδικά επειδή είναι και με το ίδιο φόρεμα.
Είμαι πολύ περίφανη για τον εαυτό μου, γιαυτό και τον ανταμίβω πια όπως του αξίζει!!!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και μια το πρόσωπο, από τα 125 στα 98.6 κιλά
Φτου κοριτσάρα, πω πω αν και δεν γνωριζόμαστε τέτοιες επιτυχίες με γεμίζουν χαρά.Μπράβο κοπέλα μου, μπράβο:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup:
ψαρακι φανταστικη διαφορα! μπραβο τα καταφερες!!!!
Σε ευχαριστώ ΟΚ μου.
Psaraki, καλέ είσαι κορμάρα εσύ!!!!!! Μπράβο κοπελλάρα μου για την απώλεια! Δεν καταλαβαίνω γιατί να γκρινιάζεις!
Quote:
Originally posted by psaraki22
Και επειδή σήμερα όλο γκρινιάζω, θα γκρινιάξω και με ντοκουμέντα....! :P
Ας γνωριστούμε καλύτερα λοιποοοον! Αυτή είμαι εγώ, όχι όπως όπως, (αμέσως στα βαθιά) με μαγιό.... :shocked2:
Μπράβοοοοοοοοοοοοοο:thumbup::th umbup::thumbup::thumbup:
Γιατί άμα δεν γκρινιάζω θα σκάσω polinaki μου.........
Βλέπω την προσπάθεια που κάνεις και εσύ και τα άλλα κορίτσια και είστε άξιες!
Θέλει δύναμη όλο αυτό και πραγματικά χαίρομαι που αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτό το forum!
Τα συγχαρητήρια μου και σε σένα πολινάκι! :)
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! :D
Σε ευχαριστώ ψαράκι μου, αλλά εγώ ακόμα είμαι στο μέσον. Εχω πολλή δρόμο ακόμα μπροστά μου (και εσείς πολλές ακόμα φωτογραφίες μου να υποστίτε :P:P:P:P:P )
Εδώ θα είμαστε Polinaki!!!
καλή συνέχειααααααααα! :) :) :)
Tini μου με την κοιλιά μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα....με τα μπούτια μου δεν τα βρίσκουμε!!!!!!!!!! :P
μπραβο ψαρακι μας! αισθητη η διαφορα :spin:
Ευχαριστώ Mitsokoooooo! :)
psaraki Μπραβοοο!!!Αν και εχω να σου πω οτι ουτε στα 72 ουτε στα 80 εδειχνες χοντρη!!!Απλα τσουπωτη που λεμε!!!Μπραβο!!Τι υψος εχεις?
μπραβο ψαρακι. ζω για τη στιγμη που θα δω κι εγω τη κοιλια μου επιπεδη μετα απο δεκα χρονια
Σας ευχαριστώ πολύ όλεεεες! Μου φτιάχνετε τη διάθεση! :)
britnyfox μου είμαι 1,70 στο ύψος! Θεωρητικά θέλω ακόμα να χάσω 4 κιλά να ξεφουσκώσουν λίγο τα μπούτια.... :P
ASTARTE είσαι σε καλό δρόμο! ;)
Psaraki, είσαι κούκλα! Τέρμα η γκρίνια γιατί θα σε δαγκώσω! :grin:
Πωλίνα, ωραίο μαγιό!
(ΥΓ: Τα γόνατά μου είναι κι εμένα επίπεδα, όπως τα δικά σου. Ειδικά το αριστερό, είναι χρόνια που έπαψε να είναι στρογγυλό, το καημενάκι!)
ψαρακι!!!! εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια! μπραβο κοριτσι μου συγχαρητηρια! :)
Ναι όντως είναι ωραίο, το είχα ξεχωρίσει από την αρχή μέσα από πολλά. Το /οτι είναι επίπεδα τα γόνατά μου είναι το τελευταίο που με απασχολεί καλή μου!!!! χεχεχεχε Πάντος ποτέ δεν τα θυμάμαι να ήταν στρογγυλά!Quote:
Originally posted by synnefia
Psaraki, είσαι κούκλα! Τέρμα η γκρίνια γιατί θα σε δαγκώσω! :grin:
Πωλίνα, ωραίο μαγιό!
(ΥΓ: Τα γόνατά μου είναι κι εμένα επίπεδα, όπως τα δικά σου. Ειδικά το αριστερό, είναι χρόνια που έπαψε να είναι στρογγυλό, το καημενάκι!)
φωτο τραβηγμενες πριν δεκα λεπτα. στα 71 κιλα.
εμφανης διαφορες απο τις προηγουμενες η εμενα μου φαινεται ?
να προσθεσω οτι στο τοσο μαζεμα που εχω.. περαν της διατροφης.. βοηθησε πολυ και η θαλασσοθεραπεια που κανω 3 φορες τη εβδομαδα. αν δε τη εκανα δε θα χα χασει τοσους ποντους σιγουρα ουτε θα χα τετοια συσφιξη. οσες μπορειτε καντε την σε ινστιτουτα. την συνιστω.
astarte εμένα οι σημερινές με τις προηγούμενες μου φαίνονται ίδιες :question: σορρυ αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά κ πιστεύω πως με ένα και δύο κιλά διαφορά δεν είναι εμφανείς οι όποιες διαφορές(επίσης θεωρώ τόοοοσες πολλές φωτογραφίες λίγο υπερβολή,είχα την εντύπωση πως το όλο ζήτημα του συγκεκριμένου θέματος ήταν να βάλουμε 1-2 φώτο μας με το πριν και το μετά ή το ενδιάμεσο για να παίρνουν-με όλοι θάρρος και όχι να κάνουμε ολόκληρη έκθεση κάθε εκατοστού μας :D sorry κιόλας αλλά αυτή είναι η γνώμη μου)
ψαράκι τώρα είδα τις φώτο σου ΕΥΓΕ!!!!!! καλά και στα 80 κιλά χοντρή δεν ήσουν,αλλά και τώρα είσαι κορμάρα!Μπράβο!
Katie εισαι κουκλαρα!!!τΕλος!
Σ' ευχαριστώ aggeloydaki! Κάνεις μεγάλη προσπάθεια και τα αποτελέσματα φαίνονται! ;)Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ψαράκι τώρα είδα τις φώτο σου ΕΥΓΕ!!!!!! καλά και στα 80 κιλά χοντρή δεν ήσουν,αλλά και τώρα είσαι κορμάρα!Μπράβο!
Καλή συνέχεια! :)
Υ.Γ. θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέμα των φωτογραφιών.....
Συμφωνώ και επαυξάνω! Μπράβο Katie! :D :D :DQuote:
Originally posted by britnyfox
Katie εισαι κουκλαρα!!!τΕλος!