-
η βλακεια ειναι οτι .... εγω με τον εαυτο μου τα εχω βρει... η περιοδος τα εχει χασει... ποτε δεν ειχα προβλημα με την εμφανιση μου(παντα ειχα επιτυχιες στο αλλο φυλο...το ξερω το ξερω ειμαι ψωναρα....)η περιοδος μου ομως μου τα χαλασε....
απο την στιγμη που ζυγιστηκα επαθα σοκ!!! τριψηφιο νουμερο???????????αστα αστα... οταν σκεφτομαι το νουμερο με πιανει πανικος..
-
Εμ, ελλη μου.. εγω το χα απο το γυμνασιο, βλεπεις κ προλαβα να εξοικειωθω!! :P
μια καταραμένη ιδεα ειναι κ το τριψηφιο.. ελα να παρουμε μπρος να το διωξουμε! :)
-
καλημερα κυστοκοριτσακια.....σημερα ειναι δευτερα....αρχη της εβδομαδας.....ευχομαι καλη εβδομαδα καλο κουραγιο στις διαιτες-διατροφες που κανετε ολες.......
-
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε! Μπήκα να σας πω και γω μια γρήγορη καλημέρα πριν φύγω για δουλειά και να ευχηθώ καλή αρχή σε όσες ξεκινάτε σήμερα!
Μαρικάκι και Έλλη δεν θέλω κατσουφιές και μουτράκια! Όλα θα γίνουν σιγά σιγά! Έλλη αυτό με την περίοδο που λες το βιώνουμε όλες λίγο πολύ, αλλά πίστεψέ με με 10 μόνο κιλάκια θα δεις τραγική βελτίωση! Αρκεί ένα 10% του βάρους μας να χάσουμε για να έρθει στα συγκαλά του ο κύκλος μας και να αρχίσουμε να βλέπουμε περίοδο σε πιο τακτά διαστήματα! Είναι τσεκαρισμένο :) Για τη Λουίζα που μας λες, είναι ένα "διάσημο" βότανο και ξέρω πως το πίνουν για διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν κάνει καλό.. πάντως χορταράκι είναι και σίγουρα κακό δεν κάνει! Για τη λεκιθίνη επίσης έχω ακουστά, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ όμως ούτε και θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Με την πρώτη ευκαιρία θα ψάξω λίγο και θα σε ενημερώσω για ότι βρω.
Η μέρα σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι βροχερή και μελαγχολική.. αλλά σιγά μην κάτσω να σκάσω! Συνιστώ το ίδιο σε όλες και φεύγω τρέχοντας! Φιλιά πολλά και τα ξαναλέμε σύντομα! :)
-
εδω στην αθηνα παλι εχει ηλιο..... πεννουλα.. καλη σου μερα κ ευχαριστω για τις πληροφοριες...
-
καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα να έχουμε.... είχα αρκετά νέα να διαβάσω καθότι ήμουν απούσα το σαββατοκύριακο..... είναι αλήθεια ότι το έριξα έξω..... απ' όλες τις απόψεις!!! ναι ναι.... καλά καταλάβατε.... δεν κράτησα και πολύ χαρακτήρα και μπορείτε ελέυθερα να με μαλώσετε!!!
έλλη μου ακόμα δεν έχεις αποβάλλει τον πανικό και την τάση σου για αυτοτιμωρία!!! ξεκόλλα είπαμε!!! βασική προϋπόθεση για να ευοδώσει η προσπάθειά μας είναι να το να την τοποθετήσουμε στη σωστή της βάση αυτή τη φορά. διαφορετικά είναι θέμα χρόνου το να καταφύγεις ηττημένη στο φαγητό. (στα λέω για να τα ακούω και εγώ...) γιατί βασανίζεσαι χωρίς λόγο κοριτσάκι μου??? εγώ ακούω για ρομαντικά ΣΚ (πολύ το ζήλεψα αυτο....) και αναρωτιέμαι γιατί αντί να πετάς στα σύννεφα, εσύ μιλάς για ψυχοφάρμακα..... ξεκόλλα λέμεεεε........ σχετικά με τη λουίζα, είναι πολύ γνωστό διουρητικό χωρίς παρενέργειες. αποτελεί απο τις καλύτερες φυσικές εναλλακτικές λύσεις.... προμηθεύτηκα και εγώ ένα κοκτέιλ τσαγιών και θα αρχίσω απο σήμερα να το πίνω συστηματικά. για να δούμε....
τετάκι......κουκλάρα!!! δεν έχω λόγια!!!! έκανες πολύ καλά που αγνόησες τις θεές και τους ξετριχιασμένους και χάρηκες τη θαλασσίτσα........κρίμα είναι να χαλάμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου εξαιτίας τέτοιων κολλημάτων...... όχι σαν εμένα που είχα κάνει το παρεό, δεύτερο δέρμα μου στην παραλία...... δράμα σου λέω!!! η μικρή βενετία όπως πάντα αξεπέραστη!!! όσο για το.... μανούλι..... κορυφαίο!!! χτυπιόμουν απ τα γέλια μπροστά στην οθόνη!!!
ευχή πολύ ευχάριστο που βρήκες ένα διατροφικό πλάνο τόσο ταιριαστό στα μέτρα σου!!! με πρόγραμμα, οργάνωση και υπομονή, θα μεγαλουργήσεις....να μας ενημερώνεις για την πορεία σου.....
πέννυυυυυ, τα συγχαρητήρια μου που αγγίξαμε το 2ψήφιο νουμεράκι της τάξεως του 7!!!!! δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα!!!!! μεταμόρφωση κανονική!!!!! μπράβο σου κοριτσάκι μου......
αχ άννα μου.....αχ!!! άγγιξες ευαίσθητη χορδή με αυτό που είπες με τα δοκιμαστήρια και τις σοκολάτες.... ελπίζω να μη χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε ποτέ αυτο! καλό κουράγιο και σε σένα λοιπόν...... να σκίσεις στη διπλωματική, να είσαι τακτικός θαμώνας στην πισίνα και να πάνε όλα καλά στην προσπάθεια σου!!!
ευγενάκι καλή αρχή!!! γέρα με τσαμπουκά..... δεν πτοούμαστε ποτεεε!!!!!!
μου λέιψατε πολύ κορίτσια.......σας φιλώ γλυκά!!!!
p. s. και ένα ωραίο τραγουδάκι......
http://www.youtube.com/watch?v=-EG0F4u-yKY
-
Καλημερούδια απο το πιασμένο παντου αρνακι!! Αχ, αυτή η πισίνα! Τι άλλες θυσίες θα κάνω για τον πρωταθλητισμό η ατιμη?? Μέχρι και την κώμη μου θα κόψω για να μην έχω μακρύ μαλλί να στεγνώνω τον χειμώνα.. σνιφ.
φιλούδια σε όλες! Έχω μια ιδέα.. Για δηλώστε τόπο διαμονής και εσείς, γιατί ζηλεψα τις Βορειες και θέλω και εγώ καφεδάκι με πληθωρικές προσωπικότητες!!
-
Κοριτσια γεια σας,
εχω να σας δηλωσω πως μετα την συναντηση με την αρχηγο σας δικαιουμε τιμης ενεκεν να γραφω και σε σας(μονη μου το πηρα το θαρρος)
εχω να σας πω πως η Πενυ μας δουλευει οτι ειναι 79 κιλα, για 65 το πολυ θα την εκανα εγω,
μαλλον καποιο υποχθονιο σχεδιο κρυβεται πισω απο την συμμετοχη της σε ενα τετοιο φορουμ και νομιζω πως χρειαζομαι πολλους καφεδες μαζι της για να το εξιχνιασω.
κατα τα αλλα μεχρι να γνωρισω και τις υπολοιπες σας λεω πως εχετε μαι πολυ αξια και γλυκια αρχηγο οποτε κρατατε γερα.
φιλια σε ολες και περιμενουμε να συναντησουμε και αλλες απο εσας.
-
καλησπερα καλησπερα... οχι στα ψυχοφαρμακα δεν θα το ριξω ειπαμε.. κ ναι το σκ ηταν ρομαντικοτατο κ μες στη γλυκα.. απο αυτη την αποψη δεν εχω προβλημα.... μπραβο η πεννουλα μας.. πολυ τη ζηλευω(παντα με την καλη εννοια)κ την εχω ως παραδειγμα για να παω κ εγω.. πισω.. λολ.... αληθεια πεννυ σε ποσο καιρο εχασες τα μεχρι τωρα κιλα?
-
παρον κι εγω αν και πεννυ μου ειμαι ακομα αδιαβαστη...... Καλη αρχη στην κορουλα σου, ευγενιτσα μου, αννα, γλυκουλα δεν εχω προλαβει να διαβασω τα μαιλ σας , και ολες οι υπολοιπες συγχωρηστε με, εχω ιντερνετ μονο στο γραφειο και μεταξυ διαλειμματων διαβαζω .... αποσπασματικα....εχω και πολλα!!! κατι για συναντηση πηρε το ματι μου....ζηλευω, θελω κι εγωωωωω. σοβαρα τωρα θα ανεβω το επομενο σ/κ 26/27 σερρες , θεσ/νικη και χαλκιδικη για να δω κατι συγγενεις μου...βλεπετε τους υποσχεθηκα οτι θα ανεβω στην αδεια μου αλλα εγω αλλου γυρναγα :P , θα κανω ενα περασμα απο θεσ/νικη, εαν εχετε χρονο, θα χαρω αληθεια παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα, ψηνεται καμια αλλη απο αθηνα να ανεβει?? καλη εβδομαδα να εχετε και συγνωμη εαν σε καποιες δεν γραφω "πρωσωπικα" δεν ειμαι καλη στη συμπαρασταση και cyster τελευταια..... σας φιλω ΟΛΕΣ μηδεμιας εξαιρουμενης!
-
Βάσια μπράβο σου για το θάρρος και σε θερμοκαλωσορίζουμε στον cysterικό μας κόσμο...
εγώ προσωπικά είχα την υποψἰα οτί κάτι κρύβεται πίσω από την ΧΧΧ αρχηγό μας.. για πες λοιπόν... 65... εεεεεεε??????? Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και αναμένουμε νεότερα..!
Aννούλα εγώ Πάτρα.. σου πέφτω λίγο μακριά , ε??
-
τετάκι τώρα είδα το ποστ σου!! πολύ θα ήθελα να έρθω μαζί σου αλλά δυστυχώς αυτή η δουλειά με έχει καθηλώσει εδὠ... καλά να περάσεις!!!!!!!
-
καλη νυχτα κυστοκοριτσα... παω για υπνο γτ το στομαχι μου εχει αρχισει κ χορευει σε ξεφρενους ρυθμους ζητωντας καυσιμα......κ καπως πρεπει να το ξεγελασω.... πολλα φιλια σε ολες....
-
παρούσα και σήμερα για την καθιερωμένη καλημέρα στα κοριτσάκια μου,
καταρχήν την αμέριστη συμπαραστασή μου στο πιασμένο μας αρνάκι!!! χτές ξεκίνησα πιλάτες και σήμερα πονάνε τα πάντα!!! (και δε θεωρούμαι σε καμία περίπτωση αγύμναστη....) κορίτσια το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! το πιάσιμο λοιπόν δείχνει ότι ,αν μη τι άλλο, ο τρόπος άσκησης που έχεις επιλέξει, όντως δουλέυει! η καλύτερη μέθοδος για να ξεπιαστείς είναι να γυμνάσεις την επόμενη μέρα σε πιο ήπιους ρυθμούς τις ίδιες ακριβώς μυικές ομάδες. μην αφήνεις όμως το κολυμβητήριο με το σκεπτικό ότι πρέπει να ξεκουραστείς. θα είναι χειρότερα όσο περνάνε οι μέρες!
επίσης είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη στο να κόψεις κοντό το μακρύ σου το μαλλάκι!!!! έεεεεεεελαααα...... ξανασκέψου τι πας να θυσιάσεις!!!!! δείξε λίγο έλεος στο κακόμοιρο!!!!!
όσον αφορά στην ιδέα που έριξες, μου ακούγεται άκρως ενδιαφέρουσα! η δική μου πληθωρική προσωπικότητα πλήττει την αθήνα!!! άντεεε......λάβε δράση!!!!
βασούλα καλώς μας ήρθες! φοβερές οι αποκαλύψεις που μας έκανες!!!!! περιμένουμε και τη λύση του μυστηρίου!!!!
τετάκι....αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν παίρνουμε σβάρνα τα νησιά........ παραπονεμένοι συγγενείς!!!! προετοιμάσου να ακούσεις γερό εξάψαλμο!!!!
έλλη μου συνέχισε απτόητη να ξεγελάς το στομάχι......αχ αυτό το στομάχι τι μας κάνει!!! κουράγιο κοπέλα μου..... θα περάσει!!!!
φιλιά πολλά σε όλες....καλημέρες!
-
Καλημέρα από τα καμαρίνια των αρχιτεκτόνων!!
μη γελατε ντε.. ετσι λεμε τα ψώνια τον χωρο που μας παραχωρει η σχολη για να δουλεψουμε την διπλωματική μας..
καλή αρχή με το πιλάτες σόφη! μωρέ και εγώ δεν ήμουν αγύμναστη, αφού και πριν 3 φορές την εβδομάδα έκανα ποδηλατάκι και λίγα βάρη, αλλά.. τετοιο πράγμα δεν το φανταζόμουν! φυσικά και δε το σταματάω.. δεν τίθεται θέμα.
κ για το μαλλί.. πολύ αργά! τώρα καρεδάκι! :)
λοιπόν.. εγώ κατοικοεδρεύω στον εξωτικό Πειραιά. Μαζευτείτε τα κυστοκόριτσα του λεκανοπεδίου.. για να σας δω! Δεχόμαστε και κόσμο από την υπόλοιπη Ελλάδα!
Τα φιλιά μου σε όλες..
-
καλημερα κοριτσουδια...... νεα μερα συννεφιασμενη...... ολη μερα ψαχνω για δουλεια..... κ πληροφοριες.... το ιντερνετ θα με φαει.... να ρωτησω ρε κοριτσια κανα σαιτ που να ειναι εγκυρο κ εμπιστο για τις θερμιδες που πρεπει να λαμβανουμε ημερισιως ετσι ωστε να χανουμε η να διατηρουμε το βαρος ξερετε?ειτε εχει καμια απο εσας καμια ιδεα?μετρησα τις θερμιδες μου τωρα που κανω διαιτα(απο μονη μου)κ βγαινουν 1100... κ διαβασα οτι για να διατηρησω το βαρος μου θα επρεπε να ηταν 2100+κατι που δεν συγκρατησα... μηπως ειναι υπερβολικο?μηπως δεν βρηκα κατι εγω σωστα?
-
http://www.hpathy.com/healthtools/calories-need.asp
εγώ αυτό το σάιτ είχα συμβουλευτεί! Ελλάκι μου λογικό το συμπέρασμα που έβγαλες. Για να διατηρούσες το βάρος σου θα πρεπε να παίρνεις 2100 άρα τώρα που παίρνεις 1100 "αποταμιεύεις" 1000 θερμίδες την ημέρα. 1000 θερμίδες/μέρα Χ 7 μέρες την εβδομάδα = 7000 θερμίδες λιγότερο κάθε εβδομάδα. 7000 θερμίδες = 1 κιλό. ʼρα τυπικά με τις 1100 θα χάνεις ένα κιλό την εβδομάδα.
όταν είχα πάει στον ενδοκρινολόγο μου ήμουν 118,5 κιλά και μου χε δώσει δίαιτα των 1100 έως 1250 θερμίδων. Αρκεί να μην πέσεις λιγότερο και αρχίσει ο οργανισμός σου να νιώθει στέρηση και να μπαίνει σε άμυνα αυτοσυντήρησης..
καμια άλλη απορία? :)
-
στα πόσα περιπου κιλα θα κολλησει ο οργανισμος?
-
επείσης άλλη απορια... ο ενδοκρινολογος θαμου δωσει διαιτα η πρεπει να παω σε ειδικο διαιτολογο?
-
μόνο από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου μιλήσω.. εμένα περίπου ανά 10 κιλά που χάνω κάνω ένα κολληματάκι. Μπορεί να περάσουν και 3 εβδομάδες χωρίς απώλεια, αλλά πόση σημασία έχει? Αφού ξέρω ότι αυτό που κάνω το κάνω σωστά, δεν βιάζομαι, ούτε αγχώνομαι. Είναι συχνά και θέμα ψυχολογίας.
Ο ενδοκρινολόγος μου είχε δώσει δίαιτα και ηταν εξειδικευμένος στον τομέα της παχυσαρκίας. Το αστείο είναι πως όσο με παρακολουθούσε είχα χάσει καμιά 10αριά κιλά σε κάνα εξάμηνο, τίποτε το θεαματικό δλδ. Αλλά όταν ξεκίνησα πάλι την διατροφή μόνη μου, χωρίς να τον επισκέπτομαι (οικονομικοί λόγοι) είδα αποτέλεσμα.. επειδή ήταν συνειδητή η απόφασή μου, αλλά όχι εκβιαστική (τύπου: θα χάνω 5 κιλά το μήνα αλλιώς είμαι άχρηστη). Το περισσότερο που έχω χάσει είναι 4 κιλά τον πρώτο μήνα. Από κει κ πέρα μιλάμε για απώλειες των 2 με 2,5 κιλών το μήνα. Αλλά επειδη δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι, δεν πτοούμαι. Κάθε μέρα με προσεκτική διατροφή και σωστή στάση ζωής είναι μία κερδισμένη μέρα!!
-
δλδ εισαι της αποψης να μην επισκεφτω καποιον?οτι μπορω αργα αλλα σταθερα να τα καταφερω μονη?
-
Σαφώς και δεν είμαι αυτης της άποψης. Έχεις αρκετο δρομο μπροστά σου και θα ταν καλό να πας σε κάποιον ειδικό. Αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν το δεις ζεστα κ ηρεμα, ισως να απογοητευτεις. Θελει σωστη ψυχολογια απο μέρους σου. Όσους ειδικούς και αν δεις, αυτή που βοηθάει τον εαυτό σου κυρίως είσαι εσύ. Αυτό πρεπει να θυμασαι.. :)
-
πιστευεις οτι καλο θα ηταν να παω απο την αρχη η οταν κολλησω?μωρε εχω προβλημα... στο θα φας αυτο θα φας εκεινο παει κ τελειωσε.......ενω τωρα φτιαχνω εγω το διαιτολογιο μου...
-
Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά καλή μου. Αν πιστεύεις πως μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δε θα χεις πρόβλημα. Γενικές κατευθύνσεις σωστής διατροφής μπορείς να πάρεις και από εμάς. Αν δεις οτι κολλάς, ναι, θα ταν χρήσιμο να πάς σε κάποιον. Ξεκίνα αφού νιώθεις πιο άνετα μόνη σου, και βλέπεις στην πορεία..
Συγνώμη αν δεν ειμαι κατατοπιστική, αλλά είναι κάπως προσωπική επιλογή αυτό.
-
ισα ισα εισαι πολυ διαφωτιστικη..... σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου... κ θα προσπαθησω για το καλυτερο.. δυο μερες εμειναν πριν απο το εβδομαδιαιο ζυγισμα.. ειμαι σιγουρη πως θα παθω μια ταραχη ξανα στην οψη του τριψηφιου αλλα θα παρω πιστευω κ μια χαρα..... ελπιζω δλδ...
-
μα πως ξέχασα εγώ να βάλω τραγουδάκι σήμερα??? ακούστε κοριτσάκια μου ακούστε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Cv-Zjxb2y4g
-
ελλάκι τώρα διάβασα τις ερωτήσεις σου... νομίζω ότι η άννα σου τα λέει πολύ σωστά σε γενικές γραμμές. έχω όμως μία μικρή διαφωνία. νομίζω ότι 1100 θερμίδες είναι πάρα πολύ λίγες για σένα δεδομένου ότι είσαι σε αρχικό στάδιο στη διατροφή σου και ίσως σε κουράσει κάτι τέτοιο....το θέμα δεν είναι απλά να αδυνατίζεις αλλά να νιώθεις και καλά! το να χάνεις κιλά και να σέρνεσαι όλη μέρα από την εξάντληση θα σου γυρίσει μπούμεραγκ γιατί εκ των πραγμάτων ο οργανισμός σου θα σου ζητήσει επιτακτικά φαί.... και μάλιστα το φαί που του στέρησες για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. βλέποντας λοιπόν την περίπτωσή σου ως το "ψυχρό τρίτο μάτι", θα σου έλεγα ότι είναι ίσως προτιμότερο το να κάνεις μία διατροφή των 1500 ας πούμε θερμίδων (ή και των 1700 ακόμα.... σε παίρνει νομίζω...). εντάξει... θα έχεις πιό αργή απώλεια αλλά θα νιώθεις και πιο χορτάτη!!! στο λέω γιατί το έχω ζήσει!!! στο παρελθόν έχω ζήσει για ένα τρίμηνο περίπου μόνο με σαλάτες και ανθότυρο (......κυριολεκτώ!!!) ναι....είχα δραματική απώλεια και γρήγορα..... ένιωθα όμως μονίμως χάλια!!! και το χειρότερο???? μετά απο αυτό αποφάσισα κάποια στιγμή να φάω ένα γλυκάκι (δεν ξέρω αν γνωρίζεις τη μεγάλη μου αδυναμία στα γλυκά.....) λοιπόν το αποτέλεσμα ξέρεις ποιό ήταν.....πήρα μια τέτοια κατρακύλα που δε τη φαντάζεσαι..... δε μπορούσα και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω.... δε γινόταν!!!!! εκείνη την εποχή μπορούσα άνετα να καταναλώσω μόνη μου ένα οικογενειακό παγωτό....το διανοείσαι???? ποιό είναι το συμπέρασμα λοιπόν???? ΔΕΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ!!!!!! σίγουρα πράγματα....
και κάτι ακόμα.....οι θερμίδες απο μόνες τους δε λένε τίποτα.....θές ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα??? μια coca cola light έχει 0 θερμίδες. ένα ποτήρι γάλα 1,5% λίπαρά έχει 120 θερμίδες. άκου τώρα και το νέο: το γάλα θα σου φορτώσει σαφώς περισσότερες θερμίδες απο την coca cola αλλά θα σου παρέχει και ένα σωρό ένζημα που βοήθάνε στο αδυνάτισμα!!! (για να μην αναφερθώ στο πόσο πιο υγιεινό είναι έτσι και αλλιώς σε σχέση με την coca cola). ποιό είναι προτιμότερο λοιπόν??? θέλω να πω ότι είναι οκ να έχεις μια εικόνα των θερμίδων που καταναλώνεις αλλά μη στηρίζεσαι μόνο σε αυτήν την παράμετρο!!! είναι πολύ πιο complique το θέμα.....
το ξέρω ότι είμαι λίγο πνεύμα αντιλογίας.... αλλά διαβάζοντας τη συζήτηση.... έπρεπε να τα πω!
-
αννούλα....το τολμήσαμε το καρεδάκι τελικά???? πωπωωω....αδιανόητο μου φαίνεται!!!!!!! άντε μεγειές μεγειές........ (τώρα θα φαίνεται και ο sexy λαιμός και οι γωνίες)... τς τς τςςςς.........
-
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες στην Έλλη, καλή μου. Προς Θεού!! Και είπες μ αλλα λόγια αυτο που εννοούσα όταν μίλαγα για διατροφικές συνήθειες πιο σωστές.
Όχι κομμένοι υδατάνθρακες, μας δίνουν ενέργει
Όχι περιορισμένες τρελά οι πρωτεϊνες, δομούν τους μύες μας
Όχι κομμένο εντελώς το ελαιόλαδο και τα λίπη, είναι απαραίτητα για τη δομή των κυττάρων μας και τις λιποδιαλυτές βιταμίνες!
Με ισορροπημένα αυτά τα συστατικά. μπορεί να μαι σε μία μόνιμη δίαιτα αρκετό καιρό τώρα, αλλά ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασιακά περιόδους, δεν χρειάστηκα συμπληρώματα βιταμινών.
Ποιος σεξυ λαιμός και γωνίες μαρι τρελή? Το θετικό ειναι οτι επειδη εχω μακρόστενο πρόσωπο, το καρεδάκι με.. στρογγυλεύει λίγο. (Είδες που και οι στρογγυλάδες ειναι απαραίτητες?)
-
κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.... κ μπραβο αννουλα για το θαρρος.. εγω καρεδακι εχω να κανω απο τα 7 μου..ουτε τοτε το πολυσυμπαθουσα να πω την αληθεια....τωρα..... για την αρχη δεν εχω προβλημα.. ουτε σερνομαι ουτε τιποτα...ειμαι μια χαρα κ με τις 1100 θερμιδες μου τωρα οσον αφορα τον επομενο καιρο να εισαι σιγουρη πως αν δω τα σκουρα θα τις αυξησω.... φιλακια γλυκα σε ολες.. φευγω .. παω να δω τον καλο μου,....
-
μπράβο καλό μου αρνάκι!!!! ήμουν σίγουρη ότι το ήξερες καλά το μάθημά σου!!!! και η κάθοδος του γατούλη σου στο τικεράκι το αποδεικνύει!!!! μπράβο και πάλι μπράβο!!!! όσον αφορά το καρεδάκι......... είμαι σίγουρη ότι θα σε κάνει και γαμώ τις τύπισες!!!!!!!!! ασε τη μετριοφροσύνη κατά μέρος!!!!!! λλλλλοοοοοοολλλλλλλλ.......... ......
-
Esceden σ ευχαριστω πολυ. Μακαρι ολες εδω μεσα να ειχαμε το δυναμισμο και τον τσαμπουκα σου.. Ευχομαι σε εσενα και σε ολες σας να φτασετε με χαμογελο στους στοχους σας!
-
Ευχούλα μου, για ποιο πράγμα με ευχαριστείς? Μιλάς εσύ για τσαμπουκά? Που χεις περάσει απο 40 κύματα και στέκεσαι όρθια παλικαρίσια?? ελα τώρα!
Είσαι στα τελειώματα. μην αμφιβάλλεις πια για την ευχούλα, απέδειξε τι αξιζει, τι λες? :)
-
Να σαι καλα βρε esceden μου,ολοι σε εναν αγωνα ειμαστε.. Εχω πιστεψει στις καλυτερες μερες, τις εχω οραματιστει και δυναμωνω τον εαυτο μου μερα με τη μερα,αγωνας... Μου αρεσει πολυ ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα, ειμαι σιγουρη πως θα φτασεις το στοχο σου στα κιλα και το σημαντικοτερο, δε θα ειναι μονο αυτο που θα εχεις κερδισει... Φιλια!
-
κοριτσια καλησπερα! Βλεπω οτι ολες μπηκαμε δυναμικα στον αγωνα... ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες.
σας ευχομαι καλη κατηφορα σε ολες και καλη δυναμη.
φιλια πολλα (παω να δω την ταινια με τον γεωργουλη--------- θεος, απαιχτος!!!!)
-
Καλησπέρα κυστοκόριτσα! Ελπίζω να είστε καλά, γερές, δυνατές και αισιόδοξες. Περνάω ακόμα δύσκολα από πλευράς δουλειάς και χρόνου άλλά πάντα είστε μέσα στο μυαλό μου και σήμερα ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι και να μάθω τα νέα σας.
Βλέπω πως τα καινούρια κοριτσάκια μας γράφουν καθημερινά και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Έλλη με ρωτάς για τα δικά μου κιλά.. αν και τα χω πει όλα, να σου πω ότι ξεκίνησα 1 Φεβρουαρίου 2009 στα 105 κιλά. Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια μόνη μου για ενάμιση μήνα περίπου στη διάρκεια του οποίου έχασα 5 κιλά. Επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.. είπα να πάω σε καινούριο (για άλλη μια φορά) ενδοκρινολόγο να ψαχτώ πάλι και τότε έμαθα τα πρώτα βασικά πράγματα για την ιδιαιτερότητα των πολυκυστικών ωοθηκών σε σχέση με τη διατροφή. Αμέσως βρήκα τη διαιτολόγο μου, την οποία κατατόπισα με όσα μου είχε πει ο γιατρός μου και ξεκινήσαμε. Αποτέλεσμα αυτό που βλέπεις μέχρι τώρα και συνεχίζω κανονικά! Δεν αγχώθηκα, δεν κουράστηκα, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.. αλήθεια! Ούτε η λοβοτομή τέτοια αποτελεσματικότητα ένα πράγμα! :)
Αρνάκι μου πιασμένο σου εύχομαι καλή δύναμη με τη διπλωματική.. και αφού φτάσαμε πια εδώ, οφείλω να ευχηθώ και καλή ορκομωσία! Είσαι αξιέπαινη που κάνεις τόσα πράγματα και έχεις πάντα την παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ να βοηθάς τα υπόλοιπα κορίτσια να διασκεδάζουν τους φόβους τους και να αντιμετωπίζουν τα πράγματα πιο ψύχραιμα! Και αν συνυπολογίσω και το νεαρό της ηλικίας σου.. που ξέρω σε έχω ζαλίσει να στο λέω συνέχεια.. είσαι θησαυρός και έμπνευση! Συνέχισε έτσι και μη μασάς τίποτε!!
basia μου γλυκιά.. εννοείται πως θα περνάς από τα μέρη μας, καθώς υπάρχει παράδοση στις γκεστ σταρς με πρώτη και καλύτερη την φίλτατη Ναταλία! Όσο για τα κιλά μου.. μακάρι να υπήρχε το μαγικό ραβδάκι που να έδιωχνε από πάνω μου το περίσευμα αλλά μπααα! Η αλήθεια είναι πως πάντα τα κουβαλούσα "καλά" τα κιλά μου και απλά κουνούσα το κεφάλι κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να μαντέψει το βάρος μου και έπεφτε το λιγότερο μια δεκάδα έξω! Όταν η διαιτολόγος μου ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μου και πριν με ζυγίσει.. έπεσε έξω μόνο 15 κιλά! Φαντάζεσαι το σοκ της όταν άρχισα να γελάω και με ανέβασε άρον άρον στη ζυγαριά! Φυσικά θα το εξιχνιάσουμε το μυστήριο με καφέ και κους κους.. όσες φορές είναι απαραίτητες για να έχουμε αρκετά στοιχεία! Στη διάθεσή σου!! :)
Τετούλα δώσε στοιχεία για την άνοδό σου στα μέρη μας μήπως και καταφέρουμε κάτι!! Θα ήταν πολύ ωραίο να βρεθούμε, εγώ τουλάχιστον νοιώθω σαν να σας ξέρω όλες πολύ καλά! Δεν κατεβαίνεις και λίγο παρακάτω να αρπάξεις και την Ευγενία απ'το μαλλί να την φέρεις μαζί σου, γιατί δεν έχει καταλάβει πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!!! :)
Σοφάκι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σ'αυτά που λες για τις θερμίδες! Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να βρούμε το όριο των θερμίδων κάτω από το οποίο ο οργανισμός μας έχει απώλεια βάρους! Αν ένας οργανισμός άρχίζει να χάνει μισό με ένα κιλό την εβδομάδα από τις 1600 θερμίδες πχ.. δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε το μεταβολισμό μας στις 1200! Αργά και σταθερά είναι το κλειδί! Πιστεύω επίσης πως στην αρχή καλά είναι να συνεργαζόμαστε με διαιτολόγο για να μπούμε σε σειρά και να κάνουμε σωστά βήματα! Από ένα σημείο και μετά το όλο πράγμα γίνεται συνήθεια!
Αυτό για τα κολλήματα που έγραψες Έλλη.. έχω δει πως όταν κολλάμε πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε λίγο παραπάνω! 1-2 βδομάδες συντήρηση λοιπόν.. ανεβάζουμε λίγο τις θερμίδες.. επαναπαύεται ο οργανισμός πως υπάρχει και πάλι διαθέσιμη τροφή και αρχίζει τις καλύτερες καύσεις! Εκεί κάπου επανέρχεσαι στις μειωμένες θερμίδες και όλα μέλι γάλα! Οι απώλειες συνεχίζονται! Από τότε που τέλειωσαν οι διακοπές μου.. τα διαιτολόγια που παίρνω είναι των 1600 θερμίδων, και παρ'όλα αυτά χάνω! Το διάλλειμα του καλοκαιριού με βοήθησε να ανεβάσω τις θερμίδες μου και τώρα χάνω έστω και λίγο με 1600 θερμίδες! Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη συντήρηση αργότερα!
Ευχούλα και Μαρικάκι φιλιά πολλά, και καλή δύναμη! Χαίρομαι πάντα να διαβάζω νέα σας και ελπίζω να συμβαίνει συχνά!
Δεν είμαι σίγουρη αν καμιά σας έχει το κουράγιο να διαβάσει ΟΛΟ το κατεβατό.. γι αυτό σας αναφέρω μια μια! Να έχετε ένα καλό βράδι, και να μην χανόμαστε! :)
-
πεννουλα μου γλυκια σε ειχα στο μυαλο μου που χαθηκες αυτες τις ημερες κ δεν μπηκες να μας πεις ουτε ενα γεια...!!!!!!αλλα ευτυχως σε ειδα.... κατατοπιστικοτη με θετικη σκεψη κ ενα καλο λογο για την καθε μια μας... τι αγγελος εισαι εσυ?
περιμενω περιοδο αυτες τις μερες(εχω παρει χαπια)κ ειμαι μες στην ενταση απορω πως με αντεχουν οι γυρω μου...... γεμισα σπυρακια πρηστηκε η κοιλια κ ολα τα συναφη.. αντι για πεμπτη λεω να περιμενω να ζυγιστω παρασκευη ωστε να μου εχει κατεβει επιτελους αυτο το κοκκινο μηνιαιο(για πολλες οχι για μενα) ραντεβου...ή μηπως δεν παιζει ρολο στο ζυγισμα???????οπως καταλαβαινεται εχω ψιλομπει στο τρυπακι να θελω να ζυγιστω ετσι για να δω τι καταφερα....
καλο βραδυ σε ολες.. σας φιλω μια μια ξεχωριστα.... αρνακι μου γλυκο τι σχολη τελειωνεις?κ εγω φετος το μαη τελειωσα στα τει αθηνας..
-
Καλημερα κοριτσια μου... σημερα ειμαι πααααααααρα πολυ χαρουμενη!!!!!μου ηρθε επιτελους το κοκκινο ραντεβου... το ειχα αγχος οτι ουτε με χαπια δεν θα ερχοταν.....σας φιλω ολεςςςςςςςςςς καλο πρωινο να εχετε...
-
καλημερα κοριτσια και απο μενα,
ελλη επιτελους ηρθε, τωρα να δεις ποσσο θα ξεφουσκωσεις, καλυτερα μη ζυγιζεσαι ακομα, νομιζω την Δευτερα πια θα δεις ασφαλη αποτελεσματα.
εγω συνεχιζω την δυσκολη εβδομαδα προσαρμογης της κορης μου στον παιδικο. πολυ δυσκολα και αναμικτα συναισθηματα, αραγε κανω το σωστο που αφηνω το παιδι μου 2 χρονων με ξενους ανθρωπους?, δεν μπορει καλα καλα να μιλησει καθαρα, να συνεννοηθει......
ελπιζω πως κανω το σωστο και σε ενα μηνα θα γελαω με αυτο το ποστ
-
καλη μου βασια...... απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω πως εισαι εργαζομενη γυναικα.... καλα κανεις κ αφηνεις την κορουλα σου στον παιδικο σταθμο.. εκει εχει κ αλλα παιδακια συνομηλικα που μπορει να παιξει κ να νιωσει ανετα.. οι ανθρωποι του σταθμου σιγουρα θα μπορουν να την καταλαβουν κ ας μην μπορει να μιλησει καθαρα..