Curves και σημερα
Printable View
Curves και σημερα
ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΚΑΨΑ 200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΕΞΙΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.
ΕΚΑΝΑ 3 ΧΙΛ. ΜΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ
Curves και σημερα!
Σημερα 3 γυρους στα Curves μπας και καψω τπτ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ 200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΟΥ...
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
50΄ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΚΑΝΑ 4 km ΚΑΙ ΕΚΑΨΑ 260 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!!
3 χλμ στο airwalker. 210 θερμιδες.
ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ 4 KM ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΧΑΣΑ 260 ΘΕΡΜΙΔΕΣ...
ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
Καλημέρα κοριτσάκια!
Φυσάει η ομάδα , μπράβο ας μαζευόμαστε σιγά σιγά, εγώ σήμερα, 2χλμ τρέξιμο πρωινό, χαλαρό βέβαια αλλά τρέξιμο
κι γω εκανα 4 χλμ στο διαδρομο σήμερα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ.
Curves και σημερα και εκανα την τελευταια μ μετρηση.
-97 ποντους
- 16 κιλα
-16,41% λιπος
απιστευτο! μπραβο!!
Θα σταματησω και θα παω σε κανονικο γυμναστηριο...
μακαρι να υπηρχαν και στο Βολο ...
εγω απο δευτερα ξεκιναω στο γυμανστηριο της γειτονιας που ανοιγει ..
αλλα θα τους πω να μην εχω απειρες ωρες διαδρομο .. γιατι διαφορετικα θα βαριεμαι να πηγαινω..
εχω σκοπο να πηγαινω τουλαχιστον 3 φορες την βδομαδα, για να δουμε!
Μπράβο Πηνελόπη, πολύ καλά, εγώ λέω να συνεχίσω από 15/9 και να κανω ότι και πέρυσι,
δηλαδή εναλλάξ με κολυμβητήριο ή ίσως και τρέξιμο που έχει αρχίσει και με τραβάει όλο και περισσότερο. Θα δούμε.
Πάντως σήμερα έτρεξα πάλι 2χλμ σε αρκετά έντονο ρυθμό, θα δώ ίσως το συνεχίσω
να σας πω κατι? σκεφτομαι και εγω να ξεκινησω τρεξιμο..
αλλα φοβαμαι πως θα γινω ρομπα γιατι σιγα μην αντεξω πανω απο 5 λεπτα τρεξιμο... :P
λετε να βαλω τωρα φορμες και να παω για μια δοκιμη? ολοι λενε πως ειναι πολυ καλη γυμναστικη ...
Ζωίτσα κι εγώ έτσι έλεγα, και το ξεκίνησα για πλάκα, αφού δεν έχω πάει ακόμη γυναστήριο, όμως μου αρέσει πολύ και δε χρειάζεται να κάνεις πρωταθλητισμό, σιγά σιγά
Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις πάντως, σε καποιο γηπεδάκι με την ησυχία σου
Εγω θελω να παω γυμναστηριο για να κανω ταξεις... οχι οργανα και τετοια...
τι ειναι αυτο?
Ταξεις ρε! Yoga, Pilates Aerobic κλπ
Η πιο εύκολη και ανέξοδη γυμναστική με την οποία μπορεί να ξεκινήσει κανείς είναι το γρήγορο περπάτημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παππούτσια και άνετα ρούχα. 30 λεπτά την ημέρα μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά!!
Εγώ το κάνω πάντα αργά το βράδυ, μια ώρα τουλάχιστον μετά το βραδινο και πολλές φορές αλλάζω και διαδρομή για να μη βαριέμαι.
Ναι , σούπερ είναι αν σε βολεύει, εγώ δεν έχω πολύ κοντά μου κάτι καλό γι αυτό το ψάχνω αλλιώςQuote:
Originally posted by penelope1985
Εμενα εχει ενα καλο συνοικιακο στα Βριλησσια. Κανουν πολλα και ειναι ανοιχτα και Κυριακη...
ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
Curves και σημερα!
penelope1985 πώς νιώθεις τώρα που έφτασες στο στόχο σου?? :)
πόσο καιρό σου πήρε η όλη προσπάθεια?
ομαδικά προγραμματα λεγονται ρε :smug:Quote:
Originally posted by penelope1985
σωστη!
Aχ τι ωραια!
1 ώρα τρέξιμο χαλαρό, πρωί πρωί, τέλειο!
Ναι Ελένη μου, επιτέλους, που να ξεκινούσες με τη ζέστη, μόνο το βράδυ και πάλι μούσκεμα στον ιδρώτα γινόμουν
χτες έκανα ένα dvd που βρήκα σε ένα περιοδικό φιτνες.μισάωρο πρόγραμμα 10 'για κοιλιά 10 για ποπό κ 10 για πόδια.καλέ κουράστικα η γαιδάρα,ίδρωσα κ τα παράτησα στο τελευταίο δεκάλεπτο.κ έλεγα ΄κιόλα οτι δεν είμαι αρχάρια κ αυτή η γυμναστική είναι εύκολη και πολύ λίγη.
Σημερα λουφα λογω εξεταστικης
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ).
τα περισσότερα είναι πολύ καλά προγράμματα.κ πραγματικά γυμνάζουν αρκετά καλά όσο ένα ομαδκό πρόγραμμα σε γυμναστήριο.εγώ το ευχαριστήθηκα.΄με πονάει κ ο ποπός μου. τώρα θα ξανακάνω σήμερα ελπιζω να το βγάλω όλοQuote:
Originally posted by eleni1201
:lol::lol::lol: bouliana ξεκαρδίστηκα με την περιγραφή, πάντως κάτι σε dvd σκεφτόμουν κι εγώ να ξεκινήσω για ασκήσεις με αντίσταση...
Παιδιά, επιτέλους το αποφάσισα! Θα γραφτώ σε γυμναστήριο. Συνεννοήθηκα με τη γυμνάστρια, που είναι γνωστή μου, αφού της είπα τι ακριβώς θέλω. Θα κάνω πιλάτες και διάδρομο και ποδήλατο. Τα δύο τελευταία θα προτιμούσα να μην τα κάνω, αλλά μου το επιβάλλει για τους δικούς της λόγους. Βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ?:cool: χμμμμ.... Πάντως είμαι χαρούμενη, γιατί έτσι θα κάνω κάτι για το σώμα μου και αφού το κάνω, πιστεύω πως θα λυπάμαι να σαβουρώνω και να καταστρέφω ότι έχτισα με ιδρώτα και κόπο!
Ναι ρε συ το ποδηλατο και ο διαδρομος κανουν τρελη δουλεια...
Αν είναι έτσι, να το πιω κι αυτό το πικρό ποτήρι... Να δω τι άλλο θα κάνουμε για να αδυνατίσουμε... Σκέφτομαι πόσο εύκολα μπαίνουν τα ρημαδοκιλά και τι θυσίες απαιτούνται για να χαθούν.