Ας τα'χες και τα δύο να σου κλαψουρίζουν έτσι στερεοφονικά,να σου πω εγώ κατά πόσο θα το'χεις για καλύτερο σου!
Printable View
Ας τα'χες και τα δύο να σου κλαψουρίζουν έτσι στερεοφονικά,να σου πω εγώ κατά πόσο θα το'χεις για καλύτερο σου!
πράγματι η προεκλαμψία μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε αλλά τα παχύσαρκα άτομα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες, όπως και ζάχαρο επίσης.
Γιαύτο είναι καλό να μην παίρνουμε πολλά κιλά κατά την διάκρεια της εγκυμοσύνης , να κάνουμε σωστή διατροφή χωρίς πολλά αλάτια και ζάχαρη.
Το Μιτσοκολάκι μας τα κάνει όλα αυτά,πίνει και μια αγελάδα γάλα καθε μέρα και μια χαρα! :lol::lol:
αλήθεια έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου για την γέννα ,αν θα κάνεις επισκλειρίδιο κλπ?
Ας τα είχα και τα δυο και ας κλαψούριζαν! Έστω και στερεοφΟνικά.
Το μόνο κακό που βρίσκω στην περίοδο της εγκυμοσύνης είναι ότι πρέπει να στερηθείς πολλά πράγματα. Ορίστε τι ακούω! Όχι αλάτια, όχι ζάχαρη, όχι τσιγάρο να συμπληρώσω, όχι συγχύσεις, μη το ένα, μη το άλλο, ε, μα πια! Βέβαια, αξίζει τον κόπο!
Πολλές γυναίκες πατάνε πάνω σε αυτό και εκεί που ήταν σκληρές και ανεξάρτητες, ξαφνικά μεταμορφώνονται σε μη μου άπτου υπάρξεις και ζητούν εκβιαστικά το ένα, κλαψουρίζουν για το άλλο, απαιτούν το τρίτο, στέλνουν τους φουκαριάρηδες τους συζύγους νυχτιάτικα να τους φέρουν εκείνο που "τους μύρισε" και αυτό το κάνουν έχοντας πλήρη συνείδηση, με δυο λόγια μεταμορφώνονται σε αυτό που απεχθάνομαι, σε γυναικούλες.
καλημερααααα ναμαι παλι αχ δε μπαινω συχνα η ανεπροκοπη ντροπη μου:blush:
εχουμε αρχισει σιγα σιγα και το δωματιο της μικρης μολις το τελιωσουμε θα βαλω φωτο! :grin:
λοιπον δεν εχω κουβεντιασει πολυ με το γιατρο για τη γεννα το μονο που του ειπα ειναι οτι εαν δεν προκειψει κατι μεχρι τοτε θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο :smirk: μη με πειτε μαζοχα αλλα εφοσον ειναι το εργο της φυσης ετσι, δεν θελω να παρεμβει τιποτα αναμεσα σε μενα και σε αυτο
φιλακια σε ολες!
οσο για τα της εγκυμοσυνης δεν εζησα τιποτα και τα εκανα και ολα με μετρο , κουραφεξαλα ολα ειναι!
είναι πολύ ωραίο να φτιάχνεις το παιδικό δωμάτιο!!! αναπολώ εκείνες τις ημέρες!!
όσο για τα της εγκυμοσύνης καπρίτσια, από προσωπική εμπειρία ποτέ δεν έτρεξα κανένα για φαι , αντίθετα δεν ήθελα να τρώω και ήμουν ο πιο χαρούμενος και ήρεμος άνθρωπος από ποτέ. Κατά τον θηλασμό 'ετρωγα΄ φλασιές για περίεργα φαγητά και μου είχε ανοίξει η όρεξη και έτρωγα για όλη την Ελλάδα και νεύρα και και...
μιτσοο μου φαινεσαι τελειααα!! με το καλο να ερθει η μικρη σου, και με εναν πονο που λενε!! ηθελα να σε ρωτησω, μετα απο ποσο καιρο (μετα την επεμβαση!) εμεινες εγκυος? δεν ειναι οτι θελω να κανω απο τωρα (με βλεπω μετα τα 30-35!!) αλλα αναρρωτιεμαι! νομιζω πρεπει να περιμενουμε 1 χρονο τουλαχιστον ε?
wow τουλάχιστον ένα χρόνο ναι
καλως το μιτσόκολο και έλεγα που χάθηκες πάλι! Πότε έχεις ημερομηνία για γέννα?
κατερινιο μου! και εψαχνα το τοπικ, μα ποσο αχρηστιλα πια? χαχαχα
τι κανεις κοπελαρα μου! ελπιζω να εισαι καλα και εσυ και η μικρη σου και ολες οι σληβομανουλιτες!
σορυ wow μου τωρα τα ειδα ολα, οπως βλεπεις μπαινω μια στο τοσο!
λοιπον! μεχρι τις 29 Δεκεμβρη πρεπει να εχω γεννησει και στον μηνα μου μπαινω 24 Νοεμβρη!!!
περνανε οι μερες φιλεναδα αστα! για τα υπολλοιπα νεα εχω ραντεβου στις 20 την αλλη πεμπτη δλδ. ελπιζω να ειμαστε καλα και να σας τα πω χαρτι και καλαμαρι!
στα κιλα μας σταθερα! +2μιση!
καλα βασταμε!
καλά δεν παίζεσε με τπτ !!! ελπίζω να ακολουθήσω τα χνάρια σου όταν με το καλό κάνω και εγώ το δεύτερο παιδάκι μου Θεου θέλοντος και ελληνικής οικονομίας επιτρέποντως.
Ανυπομονώ για τα νέα από την κοράκλα σου στις 20. άρχισες να ψωνίζεις για το μπεπε?
mitsokolaki μου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα πάρεις φέτος!
Κατερινακι ξερεις τι καταλαβα? οτι τα κιλα της εγκυμοσυνης ειναι και πολυ μουφα! οποτε μια χαρα θα τα πας ειμαι σιγουρη! :roll:
ναι αγγελουδακι μου ανυπομονω και ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι ενα χεσμεντε εχει αρχισει να με πιανει να σας πω την αληθεια... οχι για τον πονο, οσο για το να πανε ολα καλα... κλασσικα οι ορμονες ψιλοχορευουν τωρα :P :p
αρχισα και τα ψωνια μερικα ρουχακια κουβερτακια κλπ! οχι τρελλα πραγματα, πιο πολυ για να φτιαξω τη βαλιτσα για την κλινικη!
να σας δειξω τη φορμα εξοδου μας? εχει πατουσες απο αρκουδακι στα ποδαρακια :tumble:
http://www.mothercare.com/Mothercare...elated-tab-3-5
Παλιοκοριτσο που εισαι?Γιατι δε μπαινεις πιο συχνα τωρα που εισαι λιγο ελευθερη να μας λες νεα σου?Αν λειπεις καιρο εγω προσωπικα ανησυχω.Ασε που αν γεννησεις με το καλο θα σε χασουμε!Περιμενουμε τα τελευταια νεα της κορης .Χαιρομαι πολυ που πανε ολα καλα με τη διατροφη κ το βαρος σου.Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις τη διευθυνση σου με γιου του γιου?Με τη δουλεια του αντρα σου τι εγινε?φιλακια κ στη μαμα κ στο μωρο!
γεια σου Γλαυκη μου!!! μην ανυσηχεις κοριτσαρα μου και τα κακα τα νεα πανε σφαιρα! μακρυα απο εμας! τι ελευθερη τωρα γινετε ψιλοχαμος αδειαζουμε δωματιο βαφουμε μπουγαδιαζουμε ψωνιζουμε ολα τα καλα! ενας πανζουρλισμος! ευτηχως δνε εχω βαρυνει και εχω ακομα ενεργεια για να κανω πραγματα, παω και τις βολτες μου αμα λαχει! αμε! χαχαχ
εσυ πως εισαι κοριτσι μου?
δουλεια δεν βρηκε το αμορε μου, στο ψαξιμο, ειμαστε με ανεργεια και οι 2 τωρα, χαλαρα τι να κανουμε υπαρχουν και χειροτερα! :blush:
ποια διευθυνση εννοεις του σπιτιου ή ιντερνετικη? φιλακιαααα
Θα τρελαθω!!! εγώ το είχα ντύσει με ένα φορμάκι που είχε πατουσάκια από γατάκι!! αν είναι μούρλια τα φορμάκια!
Καλά αφού θα γεννήσεις τα Χριστούγεννα προτείνω να πάρεις και ένα σκουφάκι ΑγιοΒασιλάκη να του βάλεις!! Θα είναι πολύ γλυκό.
όσο για τον φόβο... φυσικό και επόμενο. Αλλά να πω ότι αφού έχεις φτάσει αισίως μέχρι εδώ δεν έχεις να φοβάσαι τπτ! όλα θα πάνε καλά , έχεις μια άριστη εγκυμοσύνη , δεν έχεις βάλει κιλά, οι εξετάσεις τζάμι. Φτου φτου φτου!!!! αυτό που θα σου έλεγα είναι να κάνεις πράγματα που δεν θα μπορείς να κάνεις για κάποιο διάστημα μέχρι να ξεπεταχθει η μπουμπου. ένα μαραθώνιο καφέ με την κολλητή, ένα ρομαντικό δείπνο με τον άντρα κλπ. Επίσης αν έχεις σκοπό να μην κόψεις το γάλα σου και να θηλάσεις, πάρε πριν γεννήσεις ένα θήλαστο ( Medela swing) , θα σου χρειαστεί όταν την 3-4 μέρα κατέβει το γάλα με δύναμη και ποσότητα και το μωρούλι μπορεί να μην έχει την δύναμη να το πιεί ολο και έχεις κανα θέμα με πέτρωμα και μαστιτιδες. Εγώ έτρεχα την αδελφή μου νυχτιάτικο να βρει για να αντλήσω λίγο μπας και γλύτωνα την κάψα. βρήκε τελικά , ναναι καλά η κοπέλα !
Ονομα, διευθυνση σπιτιου κ ταχυδρομικο κωδικα.Κατι θελω να σου στειλω.
Mitsokolo, είχες δεν είχες, με λίγωσες! Τι φορμίτσα είναι αυτή!
Λατρεύω τα παιδικά ρουχαλάκια και όλα τα παιδικά και το καλύτερό μου είναι να ψωνίζω για φίλες μου μωρουδιακά. Εκεί δίνω ρέστα. Τόσο, που κάποιοι φίλοι μπαμπάδες, που καταλάβανε ότι το γούστο στο ρουχαλάκι δεν ήταν πχ του φίλου μου ή του ξαδέλφου μου, με παίρνουν μαζί τους για να ψωνίσουμε για το μωρό. Εκεί βάζω όλη μου την τέχνη και όλη μου την αγάπη!
φτου λεω και γω τι ξεχασα να παρω! θηλαστρο! μπραβο βρε κατερινακι! μακαρι να τα καταφερω αν και θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να θυλασω τον κοσμο αναποδα θα γυρισω! ασε εχει αρχισει και μου σταζει εδω και 2 εβδομαδες αφου το ειδα και εκλαιγα απο χαρα, και ο γιατρος ειπε πολυ θετικο, τωρα θα δουμε!
οσο για τις συμβουλες καλοδεχουμενες! δωσε κ αλλες πλεροφοριες! εδω στην νεα να ξερουμε! χαχαχαχαχ
ενταξει Γλαυκη μου θα στα στηλω σευχαριστω! :blush::blush:
αχ Ανα μου δεν ερχεσαι απο δω να κανουμε τα υπολοιπα ψωνια μια που με κυριαρχει μια αλφα ασχετοσυνη? :lol::lol::lol:
μιτσοκολάκι, σου στέλνω μια ζεστή καλησπέρα!:blush:
γεια σου Γιωτακι μου!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Σωτηρια μου εχω κανει την κορη μου 20 δεκεμβρη 10 η ωρα το πρωι αλλα ειχα παει στην κλινικη απο τις 1 τη νυχτα.Μηνβιαστεις να πας κ ας ειναι πρωτο παιδι.βγηκα την παραμονη των Χριστουγεννων,μερα της γιορτης μου,κ ο γιατρος μου εκανε πλακα να καθησω κ ανημερα.Αφου αρχισε να τρεχει το στηθος σου ειναι πολυ ευχαριστο.θα εχεις πολυ γαλα.Το μυστικο ειναι,το λενε ολοι οι γιατροι πια ενω παλια δινανε χαμομηλια κλπ,να το βαλεις αμεσως μολις στο φερουν στο στηθος σου κ να μην του δωσεις μπουκαλι καθολου.Το πρωτογαλα,αυτο το διαφανο κιτρινωπο υγρο ειναι πολυ δυναμωτικο.Εκει να δεις τη μαγεια της ζωης που θα κρατας ενα τοσο δα κουταβακι,κομματι απο τα σπλαχνα σου που θα εχει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης κ ενω θα εχει ακομη τα ματακια του κλειστα θα αρχισει να θηλαζει.Αχ τι μου θυμησες!
Γλαυκη μου και συ χριστουγεννιατικο νινι ε? τι ομορφη εποχη! εγω στις 20 δεκ. παντρευτηκα χιχιχι
τι ομορφο συναισθημα οταν θα τρεφετε απο σενα το μωρο ε? πωπω τι μου εκανες με συγκινησες!
Ψωνισα προσφατα για τη φιλη μου που γεννα συντομα. κ τρελλαθηκα με το ποσο ωραια ρουχαλακια υπαρχουν σε σχεση μα παλιοτερα.Κ καλες τιμες αν δεν θελεις φιρμα λαπεν ματου κλπ.Της πηρα κ κατι καταπληκτικες κουβερτουλες απο το τζαμπο.Γενικα απο εκει της πηρα πραγματα που δεν θα ακουμπουν απευθειας στο μωρο τωρα στην αρχη τουλαχιστον γιατι δχω αμφιβολιες για την ποιοτητα τους κ δευτερον μου ειπαν οτι κ οσα ειναι βαμβακερα ειναι απο μεταλαγμενο βαμβακι.Η φιλη μου περασε πολυ ζορικα.Ολη την εγκυμοσυνη στο κρεββατι τωρα κανει καθε μερα αντιπυκτικες στην κοιλια(προεκλαμψια?)κ αφου εχτες μπηκε στο μηνα της θα περιμενει λιγο κ θα της το παρει με καισαρικη γιατι εχει κανει εγχειρηση καρδιας κ ειναι κ 36 χρονων.
μιτσοκολο πάρε το βιβλίο "Θυλασμος μια υπέροχη σχέση" της Πατσούρου εκεί τα λέει όλα.
αχου μωρε ευχομαι να της πανε ολα καλα της κοπελας και υπομονη! :( :(
οσο για τις ποιοτητες που λες, και γω δεν περνω φιρμες σιγα.... και εμεις τι παθαμε που τα βαλαμε βρε γλαυκη μου , και γω εχω ψωνισει απ τα τζαμπο και μερικα ρουχαλακια απο τα μαδερκεαρ βαμβακερα, εκανα το λαθος και πηγα στην ΑΛΟΥΕΤ και ημουνα ετοιμη να τους ριξω ντοματες, ενα ζακετακι 0-3 σχεδον 60 ευρω?????? δεν ειμαστε καλα! και ποσο να το βαλει το καημενο? 1-2 μηνες? υμαρτον
δηλαδη ποσες μελλουσες μανουλες εχουμε στο φορουμ??
με το καλο και με ενα πονο κοπελες μου!
δηλαδη αυτο που λενε με τις εγκυους και τις μεγαλες ποσοτητες δεν ισχυουν ε? γιατι απο οτι βλεπω η μιτσος (!)(ποιο ειναι το ονομα σου αληθεια???χιχιχιχι) οχι μονο δεν βαζει αλλα χανει και κιλα! ειδα και τις φωτο!!! φαινετε μια τελειαμικρη κοιλιτσα!!!!! και εισαι σε αρκετα προχωρημενη εγκυμοσυνη ετσι δεν ειναι?
Να σου ζήσει και από εδώ κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!
Κρακεράκι μου,φαντάζομαι εδώ θα μπεις και θα γράψεις όποτε βρεις χρόνο.
Σου συγκεντρώνω λοιπόν όλες τις μέχρι τώρα ευχές για το αστεράκι μας!
Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Αυτα ειναι!!! Να σου ζησει κουμπαρουλα μου!!!
Quote:
Originally posted by filipparas
mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Μιτσοκολο μου να σου ζησει το μωρακι!! Να ειναι υγιες και ευτυχισμενο!!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Να ζήσει η κορούλα σου Μιτσοκολάκι μας! Μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχη και υγιής, ευτυχισμένη και πάντα να περιβάλλεται με αγάπη!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Nα μας ζησει το καινουριο Μιτσοκολακι!Να ειναι γερο κ τυχερο στη ζωη του κ οι γονεις του να το χαιρονται κ να το δουν οπως επιθυμουν!
Quote:
Originally posted by *Katie
Πωπω ΜΙΤΣΟΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ !!!! να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο με τους δυο του γονείς στο πλάι του.
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μιτσοκόλο μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, πάντα γερό και δυνατό!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Eli (αδερφή της Κatie)
Να ευχηθώ και εγώ στην νέα μαμά αν και δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω να της ζήσει το μωράκι της και να είναι όλοι γεροί και ευτυχισμένοι! :bigsmile:
Quote:
Originally posted by welldah
Μιτσόκολο να σου ζήσει το μωράκι σου!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μιτσόκολο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά σας γιατί θα έχετε ένα αληθινό αγγελάκι στο σπίτι σας.
Quote:
Originally posted by Ava
Τι όμορφα νέα είναι αυτά!
Μιτσόκολο, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, το ωραιότερο δώρο των Χριστουγέννων! Να είναι γερή και καλότυχη και να γεμίσει το σπιτικό σας με ευτυχία!
Με τόσες ευχές και σίγουρα πόσες άλλες ακόμα έχει ήδη ευλογηθεί,δεν μπορεί παρά να είναι ένα καλότυχο πλάσμα!Quote:
Originally posted by alalumaki
Μιτσόκολο να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη η κορούλα σου....
Και μόνο που αξιώθηκε να έχει μανούλα εσένα,καρδιά μου και να είναι το θαύμα μιας τόσο μεγάλης αγάπης έχει προικιστεί με τα πολυτιμότερα!
Να μας ζήσει,γερό,φωτισμένο,ελεύθ� �ρο,γεμάτο αγάπη κι ιδιαίτερα χαρίσματα!Να'στε κι εσείς πάντα καλά,με τις φτερούγες σας γύρω του!
να χαιρεσαι τη γλυκουλα σου κ να ειναι παντα γερη,δυνατη κ χαρουμενη! χιχιχ κ η μαμα το ιδιο βεβαια :)
Μιτσοοο!! Αχ εκανες μωρακιιι!! Να σου ζησει!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενο με χαρα, υγεια, ειρηνη και αγαπη!! Εχομαι τα καλυτερα για το νινι!! Πολλα φιλακια!! Χχχχχ
Quote:
Originally posted by NADINE
Κρακεράκι μου,φαντάζομαι εδώ θα μπεις και θα γράψεις όποτε βρεις χρόνο.
Σου συγκεντρώνω λοιπόν όλες τις μέχρι τώρα ευχές για το αστεράκι μας!
Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Αυτα ειναι!!! Να σου ζησει κουμπαρουλα μου!!!
Quote:
Originally posted by filipparas
mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Μιτσοκολο μου να σου ζησει το μωρακι!! Να ειναι υγιες και ευτυχισμενο!!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Να ζήσει η κορούλα σου Μιτσοκολάκι μας! Μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχη και υγιής, ευτυχισμένη και πάντα να περιβάλλεται με αγάπη!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Nα μας ζησει το καινουριο Μιτσοκολακι!Να ειναι γερο κ τυχερο στη ζωη του κ οι γονεις του να το χαιρονται κ να το δουν οπως επιθυμουν!
Quote:
Originally posted by *Katie
Πωπω ΜΙΤΣΟΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ !!!! να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο με τους δυο του γονείς στο πλάι του.
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μιτσοκόλο μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, πάντα γερό και δυνατό!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Eli (αδερφή της Κatie)
Να ευχηθώ και εγώ στην νέα μαμά αν και δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω να της ζήσει το μωράκι της και να είναι όλοι γεροί και ευτυχισμένοι! :bigsmile:
Quote:
Originally posted by welldah
Μιτσόκολο να σου ζήσει το μωράκι σου!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μιτσόκολο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά σας γιατί θα έχετε ένα αληθινό αγγελάκι στο σπίτι σας.
Quote:
Originally posted by Ava
Τι όμορφα νέα είναι αυτά!
Μιτσόκολο, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, το ωραιότερο δώρο των Χριστουγέννων! Να είναι γερή και καλότυχη και να γεμίσει το σπιτικό σας με ευτυχία!
Με τόσες ευχές και σίγουρα πόσες άλλες ακόμα έχει ήδη ευλογηθεί,δεν μπορεί παρά να είναι ένα καλότυχο πλάσμα!Quote:
Originally posted by alalumaki
Μιτσόκολο να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη η κορούλα σου....
Και μόνο που αξιώθηκε να έχει μανούλα εσένα,καρδιά μου και να είναι το θαύμα μιας τόσο μεγάλης αγάπης έχει προικιστεί με τα πολυτιμότερα!
Να μας ζήσει,γερό,φωτισμένο,ελεύθ� �ρο,γεμάτο αγάπη κι ιδιαίτερα χαρίσματα!Να'στε κι εσείς πάντα καλά,με τις φτερούγες σας γύρω του!
oτι και να πω ειναι λιγο, εχω να μπω καιρο αλλα τωρα ειδα τις πανεμορφες ευχες σας και δεν σας κρυβω οτι κλαιω χαμογελωντας! η ζωη ειναι ωραια με ενα παιδι! σε κανει πιο δυνατο ανθρωπο, ποιο δημιουργικο, ποιο χαμογελαστο... σας ευχαριστω και παλι! οτι καλητερο για τον καθενα ξεχωριστα! με συγκινησατε πολυ .. ματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς xxxxxxxxxx
που εισαι βρε μιτσοκολο??? χαιρομαι τοσο πολυ για τα νεα σου. Πραγματι ενα μωρο σου αλλαζει την ζωη εντελως. Η δικη μου κορη ειναι λιγο αρρωστη αυτες τις μερες , οχι τπτ τρομερο, βηχα και μυξες τα κλασσικα. Πες μας νεα σου, πως ειναι η ζωη με την μπεμπα, με τα κιλα σου και τις ποσοτητες σου πως εισαι τωρα?
Μιτσοοοοο!!! R u back for good??? μας ελειψες ταττουατζου μου! Ακομα να κανω τα ταττου που ελεγα...!