Originally posted by Constance
Quote:
Originally posted by Constance
Λοιπον λοιποοοοον!
Σημερα ηταν η μερα του τρελλου ετρεχα σα το Βεγγο.
Πρωινο γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο χυμος, και 2-3 πηρουνιες σπανακορυζο
...διοτι μεσημεριανο εφαγα στις 6 τελικα.:P
"Μεσημεριανο" Σπανακορυζο ενα πιατο, κι ενα κομματακι τυρι(25 γρ)
Απογευμα Γιαουρτι yotopia μπισκοτο
Βραδυνο σαλατα ντακο με ενα κριθαρενιο παξιμαδι, ντοματα, κρεμμυδι, αγγουρι, και 1 μπαστουνακι τυρι
Επισης επειδη θα παω βολτιτσα μαλλον σκεφτομαι τι ποτο να παρω, παλι κρασι; Μια μπυρα ειναι too much λετε; Anyway θα δω.
mtsek μου φαινεται οτι σε εντοπισα στο fb.;) Θα σου στειλω μηνυμα εκει να καταλαβεις οτι ειμαι εγω.
badgirl μου διαβασα τα νεα σου.Πλησιαζει η μεγαλη μερα.Ελπιζω να νιωθες σουπερ και να το χαρεις οσο δεν περνει!Μην αγχωνεσαι που ξεφυγες λιγο με τ φαγητο σου.Δεν πειραζει, ξεδοσες λιγακι.Τωρα παλι εδω πιστοι ολοι στο ημερολογιο.Θα φυγουν τα κιλα τελος!
Αχ κοριτσια σας σκεφτομουνα σημερα.Λεω εχω το φορουμ αποκουμπι.χιχιχι!
Τελικα ουτε μπυρα ουτε κρασι.Ενα δαχτυλακι ουζο ηπια, και δεν εφαγα μεζεδες, ουτε ξηρους καρπους, ουτε το ωραιοτατο ποπ κορν που με φλερταρε.Τωρα να πω την αληθεια πειναω μετα απο αρκετες μερες που δεν πεινασα τα βραδυα αλλα το αποδιδω σε 3 πραγματα.Αφενως ειμαι αδιαθετη, αφετερου μου μυριζαν διαφορα εξω που ημουνα και επισης οι ωρες που εφαγα σημερα ηταν κουλες λογω προγραμματος.Ημουν σχεδον ολη μερα μονο με το πρωινο κι εφαγα τα υπολοιπα μαζεμενα7-9 το βραδυ.Αχ αυτες οι δουλειες και το ωραριο μας.
mtsek einai λογικο.Κι εγω την πρωτη φορα που πηγα διαιτολογο πιο πολυ εγω μιλαγα γιατι ειχα συνεχεια αποριες.Συντομα θα σου λυθουν και θα ξερεις αυτοματα τι πρεπει να κανεις.Καλη αρχη.:)A οι φωτος στο face τελειες.;)