το αδυνατο ειναι σχετικο παντα,ουτε εγω ειμαι χοντρη στα 52 αλλα το σωμα μου ειναι πολυ πιο μαζεμενο και ομοιομορφο στα 48-49-50 το πολυ...
Printable View
το αδυνατο ειναι σχετικο παντα,ουτε εγω ειμαι χοντρη στα 52 αλλα το σωμα μου ειναι πολυ πιο μαζεμενο και ομοιομορφο στα 48-49-50 το πολυ...
σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω και αποφασισα να μην πιεστω να το κανω τις επομενες αν δε μου βγαινει.Την Κυριακη κλασσικα μαλλον.
Θερμιδες σημερα γυρω στις 1200,περπατημα μιση ωρα...
τουαλετα φυσικα οχι...
εχω πηξει στα λαχανικα και τα φρουτα αλλα δε βλεπω φως...
σημερα ακουσα απο κακιασμενη συναδελφο την ωρα που ετρωγα τα φρουτακια μου και εκεινη πιτσα απ`εξω"ΜΠΑΑΑΑ??αδυνατισες εσυ ε??ποσα φρουτα τρως πια???"
με εκνευρισε τοσο το υφος της που της απαντησα αλαζονικα "ε ναι τα καταφερα,να παιρνουν σειρα και αλλες!!",γυαλισε το ματι της και αλλαξε 18 χρωματα...
τι κακια πια και αυτη,σκεφτηκα να μην απαντησω αλλα μεχρι να το σκεφτω ειχα ηδη δωσει την απαντηση μου αυθορμητα..
Για να δω,ας ξαναασχοληθει μαζι μου και τα λεμε!!!(της εχω πολλα μαζεμενα)
καλησπερα σε ολους!
να ξεκινησω με τα προσθεσινα που βγηκα για εναν απλο καφε το απογευμα και γυρισα σπιτι μεσανυχτα και εφαγα και ηπια τον αμπακουλο(εντελως απρογραμματιστο αλλα περασα πολυ καλα)!
την επομενη κατευθειαν ξαναμαζευτηκα και δεν εχω ζυγιστει ακομη...(περιεργο:puzzled::puzzled::p uzzled::puzzled: )
επισης κανω καθε μερα περπατημα μιση ωρα τουλαχιστον...
αυριο επισημο ζυγισμα,περιμενω και να αδιαθετησω...
θερμιδες 1200-1300 το πολυ,με εξαιρεση τις προαλλες που θα τις χτυπησα τις 3000(ηδη ειχα φαει γυρω στις 900 μεχρι τοτε)
περιμενω κατι στο 50 παρα γιατι ειμαι πολυ πρησμενη και εχω φαει και αρκετα αλμυρα..
αποψε κατι ελαφρυ και ταπεινο εκτος αν τελικα βγω για ποτο...
we will see....:starhit:
49,100 σημερα!!!!!:starhit::starhit::starhit::starh it:
καλημερα!
μπραβο ρε κορίτσι!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!
ευχαριστω πολυ Ρια!!:starhit::starhit:
συνεχιζω κανονικα-κανονικοτατα την 12 εβδομαδα με 1200-1300,περπατημα και ψιλοβελτιωμενη mood...
απο κιλα δεν ζυγιστηκα καθολου και δεν εχω ιδεα,αδιαθετησα κιολας σημερα,οποτε δε θελω να ξερω:wink1:
αντε να ερθει η ανοιξη επιτελους να ξεκινησω τις βολτες,βαρεθηκα το χειμωνα οσο ποτεεεε!
σημερα:
~170ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΒΡ ΑΥΓΟ 220
~1Φ.ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ+1 ΚΓΛ DIROLO SPR 3%,1 Φ.ΧΟΙΡ.ΟΜΩΠΛΑΤΗ 110
~1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%,1 ΜΗΛΟ,1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ,1 ΚΣ ΚΑΡΥΔΙΑ,1 ΚΣ BRAN ΞΥΛΑΚΙΑ,30ΓΡ ΜΕΛΙ 560
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+ΒΡΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ+1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 340
ΣΥΝΟΛΟ:1230
και 1 ωρα περπατημα σπαστο(1/2+1/2)
2η μερα αδιαθετη και χωρις ζυγισμα...
σημερινο μενου:
~170ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΜΑΥΡΗ ΦΡΥΓ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+1 ΚΓΛ ΜΕΛΙ 190
~ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΑΝΑΣ 180
~ΤΟΣΤ:2 Φ.Μ.ΨΩΜΙ+2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,ΜΑΡΟΥΛΙ,ΠΙΠΕΡΙΑ2 Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛ,1 ΑΥΓΟ,1 Φ.ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ 420
~500 ΜΛ ΓΑΛΑ 1% 205
~ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΨΗΤΑ+ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ+1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ,3 ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 2% 300
συνολο:1295
περπατημα 1 ωρα και 10'
:starhit:
hello everybody!
αυριο κλεινω 12 εβδομαδες διατροφης και φυσικα εχει επισημο ζυγισμα!
κλεφτα ζυγιστικα το πρωι 48,900!!!!σημερα ειναι λιγακι "αμαρτωλη' μερα αλλα δε σκοπευω να ξεπερασω τις 1400!
περπατημα κανονικα,και με βροχη!!κρυο να μην κανει και ολα οκ!
:bigsmile::spin::starhit:
ελα τερματιζεις!!! bravoooooooooooo
με βροχη με κρυο κ με χαλια καιρους εσυ περπατας κ μαμας :P
χιχιχι!καλως ηρθες κακο κοριτσι!!!(μην ξαναφυγεις για κανενα λογο ετσι????)
stay tuned λεμε!θα τα μαμησουμε ολα αυτη τη φορα!:bigsmile:
σημερινο μενου:
~170ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΒΡ ΑΥΓΟ 230
~2 ΜΑΥΡΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ,1 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,1 Φ Χ. ΟΜΟΠΛ+1 Φ ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ 160
~3 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ+ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ+ΠΑΤΑΤΑ +65 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ 520
~1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%,2,5 ΚΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ 220
συνολο:1130
περπατημα:1/2 ωρα
αντε να δουμε τι θα δουμε αυριο...
εχεις μπει σε διατροφη βρε θηριο ή ειν ιδεα μου? :wow:
δεν ετρωγες τοσο ομορφα εσυ αν θυμαμαι καλα?!
ελπιζω αυτη τη φορα που αλλαξες κ διατροφικες συνηθειες να εισαι ικανοποιημενη απο εσενα κ αυτο να σου δινει κινητρο να μεινεις στο στοχο σου!
ω ναι!εδω και πολυυυυ καιρο!τωρα θελω να τις ανεβαζω τις θερμιδες αλλα πολυ σιγα για να μη με παρει χαμπαρι ο μεταβολισμος και μετα μου αλλαξει τα φωτα!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
καλημερα!εγινε το απιστευτο:48,3!!
δηλ -0,8 σε μια εβδομαδα και ενω αυξησα ελαφρα τις θερμιδες!!!και λιπος 24% νταν!
παμε για τις 1350+ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο ΥΣ!!:starhit::bouncing:
well done girl!!!
:starhit::love::starhit:
αχ ναι,επιτελους ελενη!ο επιμενων νικα...καποτε!!-9 κιλα σε 12 εβδομαδες!!:starhit::starhit:
σε λιγο παω βολτα για περπατημα!:bouncing:
well done!!!
σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!κατα βαθος πιστευα οτι δεν θα ερθει αυτη τη στιγμη!
καλη συνεχεια σε ολους μας!:starhit:
αν δεν ειχαμε αυτη τη ρημαδοαμφιβολια ολα δε θα ηταν πιο ευκολα?Quote:
Originally posted by absolute
σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!κατα βαθος πιστευα οτι δεν θα ερθει αυτη τη στιγμη!
καλη συνεχεια σε ολους μας!:starhit:
οποιος επιμενει νικαει, τα ειπες ολα! respect :thumbup:
σημερινο μενου:
~2 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+3ΚΓΛ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 100
~2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ+1 ΚΡΙΣΠΙΣ 245
~3 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ+ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ+ΠΑΤΑΤΑ +65 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ 520
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+ΒΡΑΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ+1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 340
~1 ΜΗΛΟ 120
συνολο:1325
τελικα δεν πηγα για περπατημα γιατι ξεκινησαν να χτυπανε τα τηλ και μετα βαρεθηκα,αλλα εκανα 30' ασκησεις(ποδια,γλουτοι,κοι� �ιακοι)
κατα τ`αλλα σαπισμα και βαρεμαρα στο σπιτι και σημερα...
το επομενο επισημο ζυγισμα ειναι την επομενη Δευτερα,28/2!!!!(θελω το χειροτερο που θα δω να ειναι 48,8:smirk::P )
hello πληθος!
σημερα,μια απαισια βροχερη μερα, καταφερα και εκανα περπατημα συνολο 75 λεπτα σε 2 φασεις(25'+50')!μετα απο αυτο η μερα μου φαινοταν λιγο καλυτερη ομως ειχε ηδη γινει νυχτα...
συνεχιζουμε στα κλασσικα χωρις ζυγισμα.
σημερα:
~2 Μ. ΦΡΥΓ.+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+2 ΚΓΛ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΠΙΤΙΚΗ 90
~1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΜΗΛΟ+1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 250
~ΤΟΣΤ:2 Φ.ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ,2 Φ ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛΑΤΗ,1 ΑΥΓΟ,2 Φ.ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ,2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΛΑΙΤ 475
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ +ΝΤΟΜΑΤΑ,ΑΓΓΟΥΡΙ,ΠΙΠΕΡΙΑ+110 ΓΡ ΚΟΤΑΤΖ(το μισο κουτι δλδ) 430
συνολο:1245
και καθως περνουσα απο ενα σουβλατζιδικο(οσο περπατουσα,περπατουσα,περπ ατουσααα) συνειδητοποιησα οτι εχω 3 μηνες να φαω σουβλακι(οχι καλαμακι,μιλαω για διπιτο με τιγκα στη λαδιλα,το γυρο και τις πατατες)
μαλλον ερχεται η μερα που θα κανω αυτη τη...μικρη παρασπονδια!!
σημερα ειπα να ζυγιστω,+100 απο το πουθενα φυσικα,μαλλον επειδη εφαγα βραδυνο 500 θερμιδων 10 παρα το βραδυ και 11 ειχα πεσει για υπνο
48,4 δλδ,οκ δλδ.
χτες δεν τσικνισα,συνεχιζω τη διατροφη γυρω στις 1300 και το περπατημα
αλλαγη τικερακιου τη Δευτερα που κλεινω 3 μηνες διατροφης!!
στοχος οτι να ναι,αλλα οχι πανω απο 49!
:starhit::starhit::starhit::starhit:
Absolute ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, πραγματικά!:yes: Γιατί όχι μόνο έφτασες στο στόχο σου αλλά το έκανες με τον σωστό τρόπο και χωρίς ακρότητες. Επείδη όμως δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα, ήθελα να σε ρωτήσω, ξέφυγες καμιά φορά ή ήσουν πάντα "βράχος"? Το πρώτο πες, το πρώτο :P
good morning!!!ξυπνησα πριν κανα 3 ωρο και μου φαινεται πρωι ακομη!
ζυγισμα με πιτζαμες και μετα απο πολυ αλκοολ χτες 48,9!ολα οκ!
κατερινα μου σε ευχαριστω πολυ!και για να σου απαντησω,σε 3 μηνες αντε να εχω ξεφυγει καμια 8-10 φορες...τις 2-3 μονο απο αυτες ξεφυγα εντελως,τις υπολοιπες ξεφυγα μεν αλλα με μετρο(αλλες το λενε "συντηρηση").
αρα μπορεις να με λες και "βραχο",εκτος απο absolute:lol::lol::P
γενικα εχω αλλαξει πιστευω νοοτροπια ως προς το φαγητο,και εχω αποφασισει να τρωω χωρις να με τρωει..
και το θεμα ειναι να το διατηρησω φυσικα!
σημερινο μενου:
~1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΜΗΛΟ+1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 240
~ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ:1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ,2 ΑΥΓΑ,2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ,2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 0-3%,1 Φ ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛΑΤΗ,100 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ,ΠΙΠΕΡΙΑ,ΝΤΟΜΑΤΑ,1 ΚΟΝΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (ΟΛΟ:655!!!!!!!ΕΦΑΓΑ 3/4,ΑΡΑ 490)+1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ 510
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ 1200,
ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑΑΑ ΠΟΤΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΙΣ 1900...
αργοτερα οταν ξυπνησω ισως κανω λιγη γυμναστικη σπιτι...
ανεβαζω και φωτο απο την αυτοσχεδια ομελετα!
Quote:
κατερινα μου σε ευχαριστω πολυ!και για να σου απαντησω,σε 3 μηνες αντε να εχω ξεφυγει καμια 8-10 φορες...τις 2-3 μονο απο αυτες ξεφυγα εντελως,τις υπολοιπες ξεφυγα μεν αλλα με μετρο(αλλες το λενε "συντηρηση").
γενικα εχω αλλαξει πιστευω νοοτροπια ως προς το φαγητο,και εχω αποφασισει να τρωω χωρις να με τρωει..
σημερινο μενου:
~ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ:1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ,2 ΑΥΓΑ,2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ,2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 0-3%,1 Φ ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛΑΤΗ,100 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ,ΠΙΠΕΡΙΑ,ΝΤΟΜΑΤΑ,1 ΚΟΝΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (ΟΛΟ:655!!!!!!!ΕΦΑΓΑ 3/4,ΑΡΑ 490)+1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ 510
Quote:
Quote:
σημερινο μενου:
Quote:
Quote:
Quote:
σημερινο μενου:
absolute τι περιέχει η αυτοσχεδια ομέλλετα ............Μου άνοιξες την ορεξη!!!
καλε αλμα δες πιο πανω,εχω..εκθεσει ανωθεν τα υλικα!και ολο το ταψακι βγηκε 655 θερμιδες!:bigsmile: (οχι και λιγες αλλα πολυ ποσοτητα και ωραια και χορταστικη κυριως)
absolute μου έπεσαν τα σαλια με το που την ειδα ............... και δεν κοιταξα παραπανω χαχαχα..........Οσο για τα υλικα , κουτι μου ήρθαν .....Τα εχω ολααααααααααα! Καλη μου ορεξη :roll::roll::roll::roll::roll:
οταν τη φτιαξεις πες μου!βγηκε πολυ ωραια!ελπιζω να σου αρεσει!!:starhit::bigsmile::love::roll:
καλημερα!48,300 οσο και την προηγουμενη Κυριακη δλδ...
σημερα δεν ξυπνησα καλα,δεν εχω ορεξη για τιποτα,με εχει πιασει μια μαυριλα και θλιψη και δε θελω τιποτα,ουτε να φαω,μονο να πεσω για υπνο ξανα..........
σημερινο μενου:
~200 ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ,1/4 ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ 285
~1 ΜΗΛΟ+1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ+1 ΑΧΛΑΔΙ+1 ΜΠΑΝΑΝΑ 350
~3 ΦΙΛΕΤΑ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ+ΑΠΕΙΡΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ+ΠΑΤΑΤΑ+65 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ 560
ΣΥΝΟΛΟ:1195
εχω σκασει επειδη τα εφαγα πολυ κοντα μεταξυ τους...δεν εχει αλλο για σημερα.Αυριο απολογισμος τριμηνου...
και σημερα δεν εχω κουνησει ουτε το δαχτυλο μου,εχω γινει ενα με το pc και τον καναπε....
τελικα δεν αφησα να με παρει απο κατω η κλεισουρα και το ψυχοπλακωμα,σηκωθηκα,εκανα 35 λεπτα ασκησεις για ολο το σωμα δυνατα με μουσικη,μπανακι και τωρα εβαλα μασκα στη μουρη και γελαω με τη φατσα μου!χαχαχαα:bigsmile:
Mπραβο κοριτσι!
Μερικες φορες μας παιρνει απο κατω αλλα το θεμα ειναι να το αντιμετωπιζουμε!:thumbup:
ετσι ειπα και εγω στον εαυτο μου και ευτυχως τον επεισα!χιχι
δεν αξιζει να πεφτουμε για κανεναν λογο,και ποσο μαλιστα αν ο λογος δεν αξιζει!
Αμ μπραβο..Αλλα το μυαλο μερικες φορες,παιζει τα δικα του παιχνιδια..
ετσι ειναι και συχνα δεν υπακουει παντα τη λογικη...
τουλ.τωρα ειμαι πολυ καλυτερα,εστω και για λιγο,αλλωστε κλασσικα "αυριο ξημερωνει μια νεα μερα";)