πλακα πλακα εχω τοση ενταση που θα γουσταρα πολύ να παω σε καμια ροκ συναυλια!
προς το παρον βεβαια θα παω στον χατζηγιαννή (μεγαλη αγαπη του χω) αλλα λεμε τωρα...!!
Printable View
πλακα πλακα εχω τοση ενταση που θα γουσταρα πολύ να παω σε καμια ροκ συναυλια!
προς το παρον βεβαια θα παω στον χατζηγιαννή (μεγαλη αγαπη του χω) αλλα λεμε τωρα...!!
http://www.youtube.com/watch?v=UhHylxl1Mds
Το είχα πρωτακούσει πριν 2-3 χρόνια (ή και περισσότερο; ) από μια κοπέλα στο Σταυρό του Νότου και είναι από τα λίγα του Μιχάλη Χατζηγιάννη που μ' αρέσουν- αλλά πολύ... :)
I'm a f@kin rock star \m/Quote:
Originally posted by Constance
Αμαν!!!!! DEW τι ειναι αυτα που ακουω; Πως θα σκασουμε μυτη σε ροκαδικο αμα ερθεις εδω με τις λιμουζινες!!!!!Δεν ειναι true.:P:P
:D Οπότε κανένα πρόβλημα!
α εμενα μ αρεσουν ολα!κ τα πιο ρομαντικα απ αυτο..τα τελειως κοψοφλέβικα!!!!!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας καψουροτράγουδο;
Εμένα το all time classic "Στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες" . Οι στίχοι είναι ποίηση, αν έχετε χρόνο διαβάστε τους κάποια στιγμή.
Και να φανταστείτε δεν ακούω ελληνικά. Αλλά εντάξει την καψούρα δεν μπορείς να τη ζήσεις με ξένο στίχο, χαχα
Ρε κορίτσια όσο σας διαβάζω σκέφτομαι πως σ' αυτό το φόρουμ βρήκαν βήμα και έκφραση τόσες διαφορετικές προσωπικότητες, τόσες διαφορετικές ιστορίες, τόσες διαφορετικές ματιές... Κι επειδή το φόρουμ γυναικοκρατείται δεν μπορώ παρά να εκφράσω πάλι το θαυμασμό μου για το φύλο μου: γυναίκες δυνατές, πεισματάρες, δημιουργικές, εξωστρεφείς, ντροπαλές, τσαούσες, ειλικρινείς, αυθόρμητες, παραπονιάρες, γυναίκες-λέαινες, σοφιστικέ, χαριτωμένες, αστείες, έξυπνες, ερωτικές, μανάδες, εργαζόμενες, είστε όλες υπέροχες!
Στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες
δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες
αχ να 'σουνα τσιγάρο τελευταίο
γουλιά γουλιά μαζί σου να τα λέω
Μα τι να πω
που 'μαι στεγνός από ψιλά και από παρέα
και σ' αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία
Τι να σου πω
άδειο βαγόνι το μυαλό μου αραγμένο
το σ' αγαπώ
πάνω στου μπράτσου μου χαράζω την πληγή
Και δεν μπορώ
να μη σε δω ούτε να μη σε περιμένω
ούτε μπορείς ν' ακολουθήσεις
τη δική μου τη φυγή
Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω
κι αν τα 'θελες σε μένα μην τα ψάξεις
εδώ που είμαι άσε με να μείνω
χωρίς να προσπαθήσεις να μ' αλλάξεις
Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος
Τι να σου πω...
Πολύ ωραίο Δανάη!
Εμένα μ' άρεσε κάποτε ΠΟΛΥ το "Ο άνθρωπός μου" της Πρωτοψάλτη...
Που βέβαια στην πραγματικότητα λέγεται "ο άγγελός μου" :)
Ό,τι τραγουδάει η ʼλκηστις μιλάει μέσα στα φυλλοκάρδια μου... Είναι η φωνή, είναι ο έρωτας, είναι η ανάμνηση και η ανατριχίλα...
Είναι τι πάει στον κάθε άνθρωπο. Τι τον αγγίζει. Η Πρωτοψάλτη σίγουρα εχει πει τραγούδια που τα συνδέεις με στιγμές και αναμνήσεις.
Εμένα βέβαια πάντα μου πήγαινα πιο παρακμιακά πράγματα :)
Και να φανταστείς είμαι το εντελώς κοριτσάκι καλής οικογένειας. Δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την τάση. Το τραγούδι που με συγκινεί πάντα ας πούμε είναι το 'Μια ζωή μεσα στους δρόμους και τις νύχτες, μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες' . Ένας Θεός ξέρει τι ήμουνα στην προηγούμενη ζωή μου, κανένας ρεμπέτης μαχαιροβγάλτης μάλλον :)
Θέλω να πάρω το αυτοκίνητο και να βγω βόλτα στη νύχτα, με παρέα ή χωρίς, με τη μουσική στη διαπασών,
"Σε ψάχνω
στα λαμπρά σφαγεία των δρόμων
στις νευρωτικές διαδρομές
σε σταθμούς και στοές
σε ψάχνω
στα μικρά τα στοπ στ' απαγορεύεται
στα τρύπια μου χέρια
στη θάλασσα που δε θα 'ρθει ξανά
βαρέθηκε ν' αλλάζει χρώματα
για να την αγαπάμε.
Σε ψάχνω
στις παλιές φωτογραφίες τις χλωμές
όπου δεν μπορώ να σε βρω
σε ρυθμούς και κραυγές
σε ψάχνω
στον καθρέφτη π' άφησες το πρόσωπό σου
κι αυτός ράγισε
μες στ' ανθρωπομάρκετ το τρελό
σκουπίδι και Θεός μέσα στον πυρετό σε ψάχνω. " (Γαλάνη αυτό)-
και να τραγουδάω δυνατά, όσο πιο δυνατά μπορώ- γιατί στο σπίτι θα τους ξυπνήσω όλους... :)
Έχω κάνει άπειρες τέτοιες βόλτες, νύχτα στην Ιχθυόσκαλα, στην Πειραϊκή, στη Νέα Μάκρη να χαζεύω τ' αραγμένα πλοία, ν' ακούω το κυματάκι κι από πιο πίσω φωνές και μυρωδιά από ψητό ψάρι κι ύστερα πάλι δρόμοι φωτισμένοι κίτρινοι, κάτι περίεργοι τύποι περιμένουν κάτι στα παγκάκια, περίπτερα διανυκτερεύοντα, παγωμένες μπύρες, παγωτό καθισμένοι στο πεζούλι και τα πόδια να κουνιούνται πάνω απ' το νερό, ζευγαράκια στη σκιά και νυχτολούλουδα σκαρφαλωμένα σε μάντρες και τοίχους παλιών σπιτιών- καλοκαίρι στην Αθήνα... :)
Α ρε Δανάη κι εμένα μ' αρέσουν αυτά! :) Θα σου τηλ κάποια μέρα- θα σου τηλ να περάσω να σε πάρω να πάμε βόλτα και να τραγουδάμε στ' αμάξι! :) :) :)
Καληνύχτα κι από 'δω :)
Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ. Να περάσεις με το αυτοκίνητο να με πάρεις και να πάμε μια τετοια βόλτα.
Θα στο ξαναπώ βρε mource μου, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ!
Είσαι σπάνιο ταλεντο γιατί ξέρεις να παρατηρείς τη ζωή.
χαχαχαχαχ αυτα ειναι!:DQuote:
Originally posted by dew
I'm a f@kin rock star \m/Quote:
Αμαν!!!!! DEW τι ειναι αυτα που ακουω; Πως θα σκασουμε μυτη σε ροκαδικο αμα ερθεις εδω με τις λιμουζινες!!!!!Δεν ειναι true.:P:P
:D Οπότε κανένα πρόβλημα!
Danai ο Φιλιππος Νικολαου ειναι απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες.(Απο ελληνικα λαικα ακουω μονο αυτης της εποχης, τα παλια καλα λαικα που λεμε).
Mιας και ειμαστε σε αυτο το mood σας καληνυχτίζω με αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=5IqhPeQSPA8
και τώρα που μου θυμίσατε τον λόγο για τον οποίο κάπνιζα παλιότερα, μη τυχόν και δεν περιμένετε και μένα να με πάρετε μαζί σας....Quote:
Originally posted by Danai20
Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ. Να περάσεις με το αυτοκίνητο να με πάρεις και να πάμε μια τετοια βόλτα.
.
Δανάη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την ωραία παρέα! :*
Λοιπόν, περνάω να πάρω: Δανάη, Constance, Bomo- χωράει άλλος ένας! :) :) :)
Χιχιχι!:D:DQuote:
Originally posted by murcielago
Αν δεν αδυνατίσουμε κομματάκι νομίζω πως δεν χωράει ούτε μύγα να μπει επιπλέον!! :PQuote:
Θα περάσω με το ημιφορτηγάκι!
χαχαχαχαχαχα
χμ..σαν λίγο πιο άνετα μου φαίνεται θα είμαστε!Quote:
Θα περάσω με το ημιφορτηγάκι!
χαχαχαχαχαχα
bomo ειπα να το πω αλλα κρατηθηκα.lol
Ψηφιζω ημιφορτηγακι.:P
εμένα ρε παδιά ο Μητροπάνος με τις Δυο Νύχτες με ρίχνει στα πατώματα στη κυριολεξία
άστο φιλενάδα, αν είναι να κρατιέσαι εδώ μέσα τότε κάτι κάνεις λάθος, λάθος δρόμο έχεις πάρει!!Quote:
bomo ειπα να το πω αλλα κρατηθηκα.lol
Ψηφιζω ημιφορτηγακι.:P
ε ρε ντέρτια
:)
μπα δεν είναι ντέρτι, μάλλον είναι κρυφή λαχτάρα να ακούσω να μου λένε ¨του κόσμου το νόημα στα μάτια σου είδα¨...
αλλά να μην είναι κάργα σουρωμένος αυτός που θα μου το λέει! ούτε μαστουρωμένος! :P
http://www.slang.gr/lemma/show/diko_...asabeti;_13250
ο Μπαμπινιώτης δίνει ως παράδειγμα στο λήμμα μια φράση του Μυριβήλη: "...μεγάλο μεράκι έχω, είπε, κρυφό ντέρτι μού δαγκάνει το συκώτι"
οπόταν έχεις δίκιο- "καημός" ίσως; :) :) :)
τι ωραιαιαιαίες λέξεις!!
σωστός ο Μπαμπινιώτης..
Αλλά αν σου πώ ότι με την ανάρτησή σου μου ήρθε μια λιγούρα για συκωτάκι ξεροψημένο λεμονάτο, το ισοπεδώνω πολύ;; ξέρω, το επόμενο λήμμα θα είναι το pathetic........
το επόμενο λήμμα θα είναι το "μπλιαχ! συκώτι!" :) :) :)
Μαγειρεύω: χωνάκια από φύλλο κρούστας με πένες και χταπόδι! :)
Έλα βρε νυχτερίδα μου, μη με ξεσηκώνεις βραδυάτικα :P
Μπεττούλα ήταν μιαμμ!!
Η μαμά μου συνήθως νευριάζει που πάω και φτιάχνω όλο κάτι εξεζητημένες συνταγές με εξωτικά υλικά, και για να είμαι ειλικρινής δεν βγαίνουν και όλα ωραία, αλλά το σημερινό έγινε σούπερ! :)
Φιλάκια, καληνύχτα!!
Βρε νυχτεριδόπουλο τι είναι τα χωνάκια;
Είσαι δημιουργικός τύπος, πάει και τελείωσε :)
Σήμερα πήγα το πρωί για πεζοπορία. Περπάτησα 5 ώρες! Ήταν πολύ ωραία και μετά έφαγα μισό καρπούζι για να έρθω στα ίσια μου. Το κάνω εδώ και τρεις εβδομάδες, σχεδόν κάθε μέρα. Καλά λένε ότι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου είναι να περπατάει στη φύση. Νιώθεις απίστευτα και έχει καθαρίσει το δέρμα μου. Αρκεί να πίνεις πολύ νερό.
Φιλάκια, καλοχώνευτο και καληνύχτα!! :)
Δανάη, τα χωνάκια τα έφτιαξα με φύλλο κρούστας και τα γέμισα με την "σαλάτα" των ζυμαρικών.
Πού πηγαίνεις για πεζοπορία στην Αθήνα;;; Ψοφάω για βόλτες στας εξοχάς! 5 ώρες δεν αντέχω βέβαια... :)
Ακούω τους σουρεαλιστικούς διαλόγους δύο 4χρονων που παίζουν όλο το πρωί στη διπλανή αυλή:
-Έλα να ανέβουμε πάνω σε ένα καράβι!
-Σε καράβι;
-Ναι, αμεεεεέ!
-Έλα πάνω στο σπιτάκι!
-Ποιο σπιτάκι; Αυτό που έφερε ο μπαμπάς από τα Jumbo;
-Ναι, έλα γιατί βρέχει και τα μαλλιά μου κατουράνε! (!!!)
-Μαμά, τι μας έφερες;
-Τίποτα παιδιά μου...
-Την άλλη φορά να μας φέρεις Liposan, για μένα φράουλα και για την Κατερίνα κεράσι!
-Γιαγιούουουούλα μου... (για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες το ένα βάζει τα κλάματα)
και τα λοιπά και τα λοιπά- διαβάζω κι ακούω, διαβάζω κι ακούω, να δω στο τέλος στις εξετάσεις τι θα πω...
Τι να κανω για να μου φτιαξω το κεφι σημερα που νιωθω χαλια.Το κεφαλι μου ειναι βαρυ, η μυτη μου τρεχει συνεχεια, ο λαιμος μου χαλια δε μπορω να μιλησω καν και στη δουλεια μου πρεπει να μιλαω συνεχεια...Εν ολιγης σκατουλες.:P
Constance, υποψιάζομαι ότι για να κρύωσες καλοκαιριάτικα κάπου πέρασες καλά! (βόλτα με ανοιχτό αμάξι, νυχτερινό μπάνιο, φιλιά στη βροχή, κάτι τέτοιο τελοσπάντων! :) )
murcielago μου μαλλον την αρπαξα το Σαββατο που βγηκα με μια παρεα στην Πανορμου και φοραγα αμανικο και ενιωθω να κρυωνω (τρελοκαιρος δεν ξερεις τι να βαλεις πια).Συν το κλιματιστικο.Νατα τωρα!:P
(Σε ανοιχτο αμαξι δεν εχω μπει, νυχτερινο μπανιο φοβαμαι τη σκοτεινη θαλασσα, φιλια στη βροχη εχει καιρο να μου δοσει γκρρρ.:P)
Στις εξετάσεις θα πείς το απλό,Quote:
Ακούω τους σουρεαλιστικούς διαλόγους δύο 4χρονων που παίζουν όλο το πρωί στη διπλανή αυλή:
-Έλα να ανέβουμε πάνω σε ένα καράβι!
-Σε καράβι;
-Ναι, αμεεεεέ!
-Έλα πάνω στο σπιτάκι!
-Ποιο σπιτάκι; Αυτό που έφερε ο μπαμπάς από τα Jumbo;
-Ναι, έλα γιατί βρέχει και τα μαλλιά μου κατουράνε! (!!!)
-Μαμά, τι μας έφερες;
-Τίποτα παιδιά μου...
-Την άλλη φορά να μας φέρεις Liposan, για μένα φράουλα και για την Κατερίνα κεράσι!
-Γιαγιούουουούλα μου... (για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες το ένα βάζει τα κλάματα)
και τα λοιπά και τα λοιπά- διαβάζω κι ακούω, διαβάζω κι ακούω, να δω στο τέλος στις εξετάσεις τι θα πω...
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!
θα τους κουφάνεις όλους και τέλειωσες! πάπαλα :D
xexexexexxexexexexexe :D :D:D
Γράφω στο ημερολόγιό μου- είναι ένα πολύ όμορφο επειδή κάθε σελίδα έχει πάνω πάνω την ημερομηνία, ας πούμε 17 Ιουνίου και μετά ειναι χωρισμένη στα 3, έτσι ώστε να γράψεις στην ίδια σελίδα 3 χρονιές- και γράφοντας να βλέπεις πού ήσουν και τι έκανες την ίδια μέρα πριν ένα ή δύο χρόνια- έχει και μικρά σχεδιάκια για να βάζεις "x" σε ό,τι ισχύει για τον καιρό (συννεφιά, ήλιο, βροχή) και διάθεση ( :), :/, :( )- εγώ αντί για θερμοκρασία συμπληρώνω, τι άλλο; τα κιλά :D
"Πριν απ' τις ανθοφορίες του θέρους, μας περιμένει μια νύχτα πολική, παγωμένη, σκοτεινή και σκληρή" είχα σημειώσει στις 7 Ιουλίου του 2008. Στο βάθος κήπος- αλλά στο πολύ βάθος...
http://www.youtube.com/watch?v=6i8T-YH-mDU