χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
μπραβο Ναντινακιιιιι!!!!!!!
I DO!!!!!!!!
Printable View
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
μπραβο Ναντινακιιιιι!!!!!!!
I DO!!!!!!!!
Τι λέτε για ένα φρέντο στην παραλία; Μπορεί το φθινόπωρο να μπήκε αλλά έχουμε ακόμη λίγο χρόνο να χαρούμε καλοκαιρινές εικόνες με ωραίο παρεάκι ;)
Ναταλία κόπιασε ο δικός σου θα είναι με 7 παγάκια μετρημένα συνοδευόμενος από 27 αγκαλιές και 72 φιλιά :starhit:
Να μη σε προσβάλω,Ελάκι μου...Τόσο κόπο έκανες...Κοπιάζω!Cavo Dimo όπως πάντα;Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία κόπιασε ο δικός σου θα είναι με 7 παγάκια μετρημένα συνοδευόμενος από 27 αγκαλιές και 72 φιλιά :starhit:
Αααχ ναι! Ποτέ δεν το χορταίνω....
καλημερα κοριτσακιαααα :)
που ειναι η χαρουμενη οικοδεσποινα?
ειμαι με hangover σημερα.
εναν διπλο απ οτι ετοιμασετε, εγω δεν μπορω να κουνηθω
για να μαζευομαστε σιγα σιγα.....
Καλημεροκαλησπέρες!Μόλις βρήκα ένα μικρό κενό από τα πρωινά τηλεφωνήματα...
Ελπίζω να συνήλθαν οι χθεσινοβραδυνές ξελογιασμένες και πάνω απ'όλα ν'απόλαυσαν τη βραδιά τους!
Καλλιοπάκι μου,πολύ ζεστή η γωνία,που μας επεφύλαξες,αλλά όσο βλέπω τη φωτιά τόσο με φωνάζει
η σειρήνα η καφετιέρα μου και δεν κάνει...Είμαστε στον αγώνα επιμήκυνσης του καλοκαιριού,θυμάσαι;
Αχ...Σουιτάκι,κάθε πρωί,την ώρα που πάω να κάνω το πρωινό μου είσαι στη σκέψη μου...
Εκεί που προσπερνώ το φλερτ της καφετιέρας κι ανοίγω το ντουλάπι με τα γυάλινα ποτήρια
αντί για το διπλανό των φλυτζανιών,σου λέω την καλημέρα μου και περιμένω το σινιάλο σου
πότε θα τελειώσιε το καλοκαίρι σου ν'αρχίσει το φθινόπωρο μου!Εφτά τα παγάκια μου μέχρι νεοτέρας σου!
Η επόμενη φωτογραφία μου αφιερώνεται στις αφές καθώς τραβήχτηκε στα όμορφα μέρη τους.
Είναι ο φρέντο καπουτσίνο μου,τέλη Ιουλίου,παρέα με το Τηράκι μου στην όμορφη Ναύπακτο...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα με τη σύσταση να κρατούμε την αγάπη πάνω από τον εγωισμό μας!
Μιάμισυ μέρα δεν το τήρησα κι υπέφερα...Τώρα άλλες ανάσες παίρνει η διάθεση μου,που επανασυντονίστηκα.
Καλλιόπη όμορφη η γωνιά σου και θα την τιμήσω ιδιαιτέρως αλλά το βραδάκι που κάνει ψύχρα παρέα με ένα παγωμένο κοκτέιλ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Προς το παρόν καφεδιάζομαι με την θέα του λιμανιού της Ναυπάκτου και αναπολώ αναμνήσεις του παρελθόντος και σκέφτομαι ότι τα καλύτερα καφεδάκια δεν τα έχουμε πιει ακόμη ;)
Καλό επανασυντονισμό πατριώτισσα στα αγαπισιάρικα μήκη κύματος :love:
καλησπερα Ναντινακι μου :)Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημεροκαλησπέρες!Μόλις βρήκα ένα μικρό κενό από τα πρωινά τηλεφωνήματα...
Ελπίζω να συνήλθαν οι χθεσινοβραδυνές ξελογιασμένες και πάνω απ'όλα ν'απόλαυσαν τη βραδιά τους!
Καλλιοπάκι μου,πολύ ζεστή η γωνία,που μας επεφύλαξες,αλλά όσο βλέπω τη φωτιά τόσο με φωνάζει
η σειρήνα η καφετιέρα μου και δεν κάνει...Είμαστε στον αγώνα επιμήκυνσης του καλοκαιριού,θυμάσαι;
Αχ...Σουιτάκι,κάθε πρωί,την ώρα που πάω να κάνω το πρωινό μου είσαι στη σκέψη μου...
Εκεί που προσπερνώ το φλερτ της καφετιέρας κι ανοίγω το ντουλάπι με τα γυάλινα ποτήρια
αντί για το διπλανό των φλυτζανιών,σου λέω την καλημέρα μου και περιμένω το σινιάλο σου
πότε θα τελειώσιε το καλοκαίρι σου ν'αρχίσει το φθινόπωρο μου!Εφτά τα παγάκια μου μέχρι νεοτέρας σου!
Η επόμενη φωτογραφία μου αφιερώνεται στις αφές καθώς τραβήχτηκε στα όμορφα μέρη τους.
Είναι ο φρέντο καπουτσίνο μου,τέλη Ιουλίου,παρέα με το Τηράκι μου στην όμορφη Ναύπακτο...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα με τη σύσταση να κρατούμε την αγάπη πάνω από τον εγωισμό μας!
Μιάμισυ μέρα δεν το τήρησα κι υπέφερα...Τώρα άλλες ανάσες παίρνει η διάθεση μου,που επανασυντονίστηκα.
η προχθεσινη βραδια ηταν πραγματικα υπεροχη, σ ευχαριστω για την καλη σκεψη και το ενδιαφερον.
απο τις βραδιες που ειχε και μοιρασμα μαζι με το ξεσαλωμα. απο αυτες που σου ανοιγουν μερικα απο τα παραθυρα που εχεις κλεισει...
εκτος αυτου, νοιωθω τεραστιες ενοχες.
σε καταπιεζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νοιωθω να σε εχω παρατησει στην παραλια με τα παγακια κι εσυ εχεις αρχισει να κρυωνεις..
νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για εναν συμβιβασμο, αν συμφωνεις.
μπορουμε να πινουμε ο,τι καφε θελουμε, αλλα να λεμε οτι ειναι καλοκαιρι ? :sniff:
(δεν σου κρυβω οτι παλι φραπε πινω σημερα :starhit: )
σημερα ζεστο εγω......
Καλησπέρες κορίτσια!
http://www.ci.sumner.wa.us/Rhubarb/pie_coffee.jpg
αν και εγω κρυωνω πρωινο καφεδακι στη θαλασσα!
Δροσερές καλησπέρες!Όταν ήταν καλημέρες ακόμα ξεκίνησα να σας τις απευθύνω...Τώρα άδειασα λίγο...
Σουιτάκι,από τότε που μου έδωσες το ελεύθερο,η καφετιέρα μου έχει πλημμυρίσει με τις ευωδίες της το σπίτι!
Αναμένω με λαχτάρα τη στιγμή,που θα το έχω κάπως καθαρίσει,ώστε να μπορέσω ν'απολαύσω το χουζούρι
του καναπέ αγκαλιά με τη φλισένια λιλά κουβερτούλα μου!Έρημο το σπίτι όλο το καλοκαίρι,νεκρά κάμποσα φυτά...
Θα ξεπαρταλιαστώ λίγο αλλά μετά...Home sweet home!Επιτέλους!Άντε,να οργανωνόμαστε!Φιλάκια σε όλους πολλά!
καλημερα ωρα για καφε!
Ωραίο θέμα ! Καλησπέρα κι απο μενα λοιπόν πίνοντας καφέ λίγο πριν την κάνω για ποδήλατο :bouncing:
Να κερασω εγω καφε σημερα που εχω καιρο να σας φτιαξω?
Μια καλησπέρα και από 'μενα σε όλους λίγο πριν φύγω για την απογευματινή ποδηλατάδα μου ...
καλημέρα, σήμερα Κυριακή παίρνω τη μαγική μου σκούπα και ταξιδεύω μέχρι εκεί για να πιω τον καφέ μου..Όποιος θέλει , ακολουθεί!
καλημερες ! Σήμερα ξύπνησα κατα τις 7μιση το πρωι με μια τρομερή επιθυμία για πίτσα :puzzled: . Ότι να 'ναι , δεν την παλευω καθολου. Ο οργανισμός μου στέλνει υποσυνείδητα μηνύματα οτι αρχιζει μετά απο 2 βδομάδες να του λείπει η σαβούρα . Αλλά όοοοοοχι... αυριο εχει ζυγισμα και ελπιζω να δω κατι καλο ...
Να κερασω καφε απο τωρα εγω γιατι το πρωι δεν θα μπορω να μπω!Καλο μηνα!Ομορφος κ γλυκος οπως ο κυριος στη φωτογραφια που ειναι να τον πιεις στο.....Φλυτζανι!
Καλησπέρα! Τι κάνετε όλοι και όλες; Έχει ερημώσει το forum!
:-)
http://marmatou5m.pblogs.gr/files/40...e%20images.jpg
Γλυκειά,φθινοπωρινή καλημέρα!
Υπέροχα αχνά γαλαζογκρί χρώματα μελαγχολικής δροσιάς καλωσορίζουν επιτέλους μια εποχή,
που υποτίθεται μπήκε πριν ένα μήνα...Ζεστός καφές(ε,σουιτάκι;),απαλή κουβερτούλα στα πόδια
και λαχτάρα για το ταξίδι μιας μέρας,που άφησε λιμάνι...Πάμε κάπου όμορφα σήμερα...Τι λέτε;Παρέα με μια νότα...
--->ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΝΤΣΙΑΣ : ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑΣ ΝΟΤΑΣ
Να κεράσω και εγώ ένα απογευματινό φθινοπωρινό καφεδάκι;
Βάζω και κρουασανάκι να το κάνω πιο δελεαστικό :D
Καλημέρα και ακόμα καλύτερη μας εβδομάδα,δημιουργική,αγαπη σιάρικη,γεμάτη αλησμόνητες στιγμές κι αισθήσεις!
Ευλογηθήκαμε λοιπόν και τη σημερινή ημέρα!Ποιός στη χάρη μας!Ας την αξιοποιήσουμε στο μέγιστο!Έτοιμοι για τo extra;
Αραχνιασαμε καλε!Φτιαχνω καφε,μαζευτειτε να τον πιουμε παρεα.Κ γλυκο του κουταλιου,Παραδοσιακα!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα!
Γειά σας, καλως σας βρήκα και απο μένα! είμαι νέο μέλος! Εύχομαι και να βοηθήθω εδώ αλλα και να βοηθήσω εστω ψυχολογικά άτομα που θέλουν κάποια υποστήριξη όπως θέλω και εγω! όσο δυσκολο και αν ειναι! Γιατι νομιζω η υποστήριξη ειναι πολυ σημαντικό σε έναν αγώνα που προσπαθουμε όλοι να δώσουμε! Σε οτιδήποτε και αν είναι αυτο! Θα ηθελα να ρωτησω! μπορω να ανοίξω ένα δικό μου τόπικ γράφωντας την διαιτα μου και αν καταφερα να την κρατήσω σχεδον καθημερινά? Ωστε να μπορω να φτάσω τον στόχο μου και να έχω μια υποστήριξη; Υπάρχει κάποιο τόπικ εδω ήδη; γτ ειμαι καινουρια και δεν το εχω ψάξει ακόμα όλο το θέμα!;)
καλησπέρες!!!!
Να κεράσω το αγαπημένο μου?????
Να κεράσεις!Να κεράσεις,Αγγελικούλα μου!Το αγαπημένο σου δείχνει τόσο δελεαστικό,που αμφιβάλλω αν δε θα γίνει δεκτό μ'ενθουσιασμό!
Νατασάκι,καλώς ήρθες στην παρέα μας!Βλέπω,ήδη βρήκες την άκρη σου και συμμετέχεις σε τόπικς.Άνοιξες και το δικό σου...
Μειώθηκαν τελευταία τα καφεδάκια κι η καλή παρεούλα...Για να συντονιζόμαστε και πάλι!Πώς μου είστε,φιλαράκια μου;
Γεια και χαρά!
http://stylefrizz.com/img/coffee-swi...in-stranka.jpg
Καλησπερούδια και καλό μας χειμώνα,μήνα,Σ/Κ,μέρα,ώρα,στιγμή!
Καλο μηνα Nadine , καλο μηνα σε ολη την παρεα ...........Είθε αυτος ο μήνας να ειναι ξεχωριστος ..........
και μιας και αυτός ο μήνας μυρίζει Χριστουγεννα.... να κεράσω????
Κυριακάτικες καλημεροκαλησπέρες!
Αφού αρχίσαμε να κερνάμε στα πλαίσια των Χριστουγέννων,
ας σας σερβίρω την παγκόσμιας φήμης ζεστή σοκολάτα μου!
χαχαχα Καλημερα Nadine ευχαριστουμε για την υπεροχη χριστουγεννιατικη σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!
τέλειος συνδιασμος.... χειμονιάτικο βροχερο πρωινο Κυριακης,
με μια τέλεια σοκολατα σαν αυτη!
Ήρθε και ο χειμώνας, να κεράσω ένα καφεδάκι για το καλό του μήνα; Με άρωμα Χριστουγέννων :kiss:
Καλημερα Eli , πολυ ωραιο το καφεδάκι σου !!!! Ευχαριστουμε!!!!
Καλημέρα Αλμάκι μου :love:
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Μια γλυκια κυριακατική καλημέρα !!!!