Quote:
otiosa γεια σου! με ενδιαφερον διαβασα το ποστ σου σχετικα με την εμπειρια σου με τη low carb διατροφη. επειδη αναφερεις οτι την ακολουθεις, συντηρεισαι με λαχανικα, μερικα φρουτα και πολλες πρωτεινες? και σε τι ποσοτητες μεσα στη μερα? ακολουθω κι εγω αυτο το μοντελο αλλα πειναω τρωγοντας απειρα(απειρα ομως)λαχανικα, περιπου 500γρ κρεατος/ψαριου/κοτοπουλου (αυτο μοιρασμενο σε 3 γευματα) και καμια φορα κανα πρασινο μηλο! εχω κοψει εντελως τα γαλακτοκομικα(αν κ λατρευω το γιαουρτι!!!) και πινω 3-4 λιτρα νερο! ομως πειναω και δε χανω(μη σου πω οτι παιρνω κιολας-μαλλον πολλες φυτικες ινες)! δεν εχω προβλημα βαρους αλλα το κανω για να συντηρουμαι. σαν εφηβη εκανα διαιτες(τα χα τα κιλακια μου), υπηρξα βουλιμικη για 5 χρονια(με εξοδο τροφης-τωρα το εχω αραιωσει πολυ) και θελοντας να απαλλαγω ξαναεκανα lowcarb διατροφη.αλλα μιλαμε δε χορταινω τιποτα! τοσα πρασινικα, η κοιλια τουμπανο και ομως... Παρεμπιπτοντως, ειδα τα βιντεακια του uctv κι ενθουσιαστηκα!!! κι αυτος ο dr lustig τι γλυκος!!! μου θυμιζει μαικλ νταγκλας(στο παχυτερο και νεοτερο), αδερφια θα τους εκανα!
πες μας σε ποια φάση είσαι?