Quote:
Originally posted by katerina_iero
Ροζέτα μου και εγω στα ίδια σημεία βάζω ...περίπου 22 μέρες με ένα μήνα. αλλά νομίζω κάνει δουλεια, βέβαια εμενα βλέπω οτι με βοηθα εκπληκτικα και η γυμναστικη που κάνω..... κάθε μερά η γυμναστηριο πάω μια ωρίτσα ή γήπεδο.
Πάντως, παιδιά, αισθάνομαι πολυ καλα και είναι λες και δεν έχω κάνει καμια επεμβαση! δεν έχω καμια ενόχληση ούτε δυσκολία με φαγητο η νερό. Τηρώ όμως αυστηρα τις οδηγίες του γιατρού κ για να είμαι πιο ακριβής τις οδηγίες τις διατροφολογου που είχα δει μια φορα, δηλαδή όχι τηγανητα, οχι λιπαρά, όχι αναψυκτικά, όχι γλυκα, τι ώρες τρώω....όλα αυτα που και πριν ξέραμε οτι δεν επρεπε να τρωμε αλλά ποτέ δεν τηρουσαμε ( τουλαχιστον εγω!!!) Τώρα μπορω να τα τηρίσω πιο εύκολα γιατι δεν πεινάω το ίδιο κ βλέπω τα κιλα να φευγουν πιο άνετα και παιρνω θαρρος!:grin:
Γενικα νιώθω ότι έχω αποκτησει άλλο αέρα και άλλη αυτοπεποιθηση ( όχι οτι κ πριν είχα προβλημα!:P) αλλα ένα παραπάνω τωρα που ακούω τα θετικότατα σχόλια τρίτων!
μπραβο κατερινακι, χαιρομαι, για ολες χαιρομαι που πανε καλα!και γω ευτυχως με το στομαχι μου δεν ειχα καμια δυσκολια, δυσφορια στο φαγητο η στο νερο και οπως λες και συ ακολουθω πιστα τις οδηγιες του γιατρου.που θα παει, θα τα καταφερουμε, και οπως ειπαμε, το καλοκαιρι θα ανστεναξουν οι παραλιες και οχι πια τα πεζοδρομια!!!