εγω εβλεπα φαντασματα.μικρα παιδια νεκρα ντυμενα στα ασπρα στην αρχη με αιματα μετα χωρις και με κοιτουσαν επιμονα ολη την ωρα... εφιαλτικο. ευτυχως ενα φαρμακο τοτε μου τα εδιωξε και απο τοτε δεν τα ξαναειδα
Printable View
εγω εβλεπα φαντασματα.μικρα παιδια νεκρα ντυμενα στα ασπρα στην αρχη με αιματα μετα χωρις και με κοιτουσαν επιμονα ολη την ωρα... εφιαλτικο. ευτυχως ενα φαρμακο τοτε μου τα εδιωξε και απο τοτε δεν τα ξαναειδα
το μεγαλυτερο δωρο.. να δω εστω για λιγο τους γονεις μου..........................................
ο "πατερας" μου λεει.. εισαι στον κοσμο σου αντε συνελθε.. :(
αποφαση.δε ξαναπαω σε ψυχιατρο σε ψυχολγο κλπ.βαρεθηκα τις συζητησεις.τις αναλυσεις .και ειναι πεταμενα λεφτα.λες και ειμαι αρρωστη..εχω κλειστει στο σπιτι.ολοι με κοιτανε εξωαποψε κοιτουσα τα φαρμακα.ενα ενα.γιατι τα παιρνω?δεν αντεχα αλλο και εβαλα τα κλαματα ως και τωρα.δε ξερω ποσα χρονια εχω να κλαψω.νιωθω κατεστραμενη.δεν εχω κανεναν.ουτε γονεις ουτε φιλους
βαρεθηκα να χτιζω ζωες και να γκρεμιζονται ολα ξανα και ξανα.
μιλησα τελικα με τη γιατρο.επαιξα το τελευταιο μου χαρτι...μου ειπε να παω στο γιατρο εδω στην πολη μου στο κψυ μηπως μπορει να κανει κατι και να βοηθησει διαφορετικα να ανεβω αθηνα να αλλαξουμε σχημα.αγχωθηκα γιατι δε ξερω τι σκεφτεται.εχω δοκιμασει zyprexa, seroquel, dipiperon, aloperidin, solian...φοβαμαι μη μου πει για leponex.υπραχουν κι αλλα φαρμακα που εχετε δοκιμασει?
μου ειπε οτι ο οργανισμος μου δεν ανταποκρινεται στα φαρμακα..
Σε παρακολουθούν αυτοί που σε βοηθούν, αυτοί δλδ που πασκίζουν με το δικό τους τρόπο να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το πρόβλημα. Σε παρακολουθούν με καλή έννοια.
Οι υπόλοιποι δεν σε παρακολουθούν! Απλά σε κοιτάνε όταν συμπεριφέρεσαι παράξενα και διερωτόνται τι έχεις.
Τα υπόλοιπα είναι διαστρέβλωση στη σκέψη. Είναι μια εμμονή που έχει ριζώσει μέσα σου, ότι δλδ σε παρακολουθούν. Η φαντασία σου πλάθει ιστορίες και σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πργαματικότητα αλλά με τη διαστρεβλωμένη αντίληψη σου για την πραγματικότητα.
καλημερα
πηγα στο γιατρο στο κψυ.μου ειπε για λιγες μερες να ανεβασω το αλοπεριντιν στα 60μγ και το φριζιουμ στα 20μγ.τα υπολοιπα οπως τα παιρνω
δεν εχω εμμονη ρε παιδια...την αληθεια λεω..
αμα γινω καλυτερα λεει θα το παμε στα 50μγ
εχει παρει κανεις 60μγ αλοπεριντιν? βοηθαει?
δυστηχως boo δεν σε πιανουν τα φαρμακα καλα...........
boo δεν ειναι καλο το περιβαλλον σου και δε σε πιανουν καλα τα φαρμακα ;
εχεις σκεφτει να πας σε καλυτερο περιβαλλον που θα αισθανεσαι καλυτερα ;
Παιδια εγω το ξεπερασα νομιζω δεν ξερω πωσ ο γιατροσ μου ξερει
Σασ λεω οτι νομιζω αληθεια
Και συγνωμη που βριζω αλλα νομιζα οτι ο στρατηγοσ κανει μαλακιεσ
Το ξερω ρε μαουσ αλλα μου τι δινει
Υποψην ειμαι παλιοσ ουκασ μπηκαν απο δορυφορο οι αμερικανοι στο κινητο κι οτι γραφουμε ειναι σοβαρο εγω λεω οτι δε σασ πλασανε σασ καναν λοβοτομη αυτο δεν το θελει κανενασ σοβαροσ ανθρωποσ οι υπολοιποι θελουν απλα να καθεστε ησυχα εγω θελω μυαλο παραγωγη
Αν δεν σκεφτεσται ειναι χουντα
Η δημοκρατια ειναι να σκεφτεσαι
Αυτα που μασ κανανε ειναι τακτικεσ διαχειρισησ πληθουσ για πιο λογο δεν ξερω
δεν ειναι και το καλυτερο περιβαλλον οπως οι περισσοτερες οικογενειες.. πολυ αγχος εχω για καποια βηματα που θελω να κανω σπο σεπτεμβεη..θ αλλαξω περιβαλλον θα μεινω αθηνα στην αθηνα στην νονα μου για να κανω κατι που θελω στην πρωτευουσα..
αυτο θα ηταν καλο.αλλα πως γινεται?
ειναι κατι ωρες που το μονο που θες ειναι καποιος να σου χτυπησει το ωμο και να σε παρει μια αγκαλια να σου πει οτι ολα θα πανε καλα..
Ελα, ολο και καποιος ανθρωπος θα βρεθει.
Στην Αθηνα και αλλου υπαρχουν και κεντρα ημερας για ψυχικα ασθενεις οπως και κεντρα για ψυχικα ασθενεις με δωρεαν υπηρεσιες
ψυχικης υγειας απο εξειδικευμενους ψυχολογους και ψυχιατρους κλπ.
Ολα καλα θα πανε ετσι και αλλιως η ζωη ειναι απλως ενα ταξιδι.
Περα στο οτι σε παρακολουθουνε ανθρωποι σε παρακολουθει και η τεχνητη νοημοσυνη.
Οτι βιντεο βλεπεις στο youtube, οτι γραφεις στο facebook και twitter καταγραφεται και αναλυεται και φτιαχνεται ενα προφιλ σου και μετα με αυτο με ειδικους αλγοριθμους μπορει να σε φακελωσουν πολυ ανετα.
Γιατι νομιζεις οτι ειναι δωρεαν ολα αυτα ;
Εσυ εισαι το εμπορευμα.
Ποιο εμπορευμα
Τι ξεσ για πεσ
Μολογατα ολα
ξερουν τις συνηθειες σου, τις αποψεις σου, την κατασταση της υγειας σου, το εισοδημα σου, τις προτιμησεις σου τα παντα.
μπορει να το χρησιμοποιησει η κυβερνηση μεχρι ασφαλιστικες εταιρειες οταν πας να κανεις συμβολαιο ή ο εργοδοτης σου.
μπορει να κανουν επισης στατιστικα για πολλα ατομα μαζι και ετσι πχ να μαθουν τη γνωμη, τις συνηθειες, τις προτιμησεις για μεγαλη ομαδα χρηστων.
το θεμα ειναι οτι η τεχνητη νοημοσυνη ειναι πιο εξυπνη απο εμας και δε λειτουργει οπως ο ανθρωπος.
με ειδικους αλγοριθμους εχουν ακομα περισσοτερη δυναμη καταστολης.
Αδερφε εχω επειχηρηση και προσπαθω να βολεψω τα παιδια μου ειμαστε τρεισ παππουδεσ εγω δουλευω απο εφτα χρονων μαζι με τον πατερα μου και τον θειο μου εγω κι ο θειοσ μου κλαταραμε ο πατερασ μου αντεχει οσο ζουμε θα ζησουμε ετσι
Τι αλλο ξερεισ
τα αλλα τα ξερει ολος ο υπολοιπος πλανητης.
απλως ψαξε για snowden, assange, wiki leaks κλπ.
καλημερα παιδια
τσακωθηκα χτες με τον μονο φιλο που εχω..τον κολλητο μου.. απο τοτε ακουω τη φωνη του που μου λεει αυτοκτονα και αλλα ασχημα.1η φορα μου παρουσιαζεεται 3η φωνη..
Καλημέρα μπου
Δυσάρεστο αυτό με τον φίλο σου, δεν νομίζεις πως υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρείτε; Έγινε κάτι τόσο σοβαρό που δεν διορθώνεται;
Είναι σημαντικό να κρατάς στην ζωή σου ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι μπου, μην απομακρυνθείς από όλους.
Η φωνή είναι γιατί προφανώς αυτό είναι ένα θέμα που σε στεναχώρησε πολύ και πάλι είναι οι σκέψεις σου που σου λένε αυτά τα λόγια. Πιστεύεις πως ο φίλος σου είναι τόσο θυμωμένος μαζί σου που θέλει το κακό σου;
Θεωρείς ότι αυτό είναι ένα ωραίο μνμ που μπορείς να πεις σε κάποιον που πάσχει από σχίζο και που μάλιστα το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλοι ότι περνάει δύσκολα και βρίσκεται σε ένταση; Θεωρείς οτι αυτό που του έλειπε αυτή τη στιγμή είναι να αρχίσει να σκέφτεται οτι τον παρακολουθεί και τεχνητή νοημοσύνη; Είναι μια πληροφορία που θα τον ωφελήσει;
Ελις αυτά περί τεχνητής νοημοσύνης ισχύουν για όλους μας που χρησιμοποιούμε ιντερνετ. Μαζεύουν στατιστικά από τις προτιμήσεις μας και ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι το κέρδος. Ο σκοπός τους είναι να μας προτείνουν στοχευμένες διαφημίσεις. Αν εγώ πχ κάνω συνεχώς αναζητήσεις στο google για βρεφικές πάνες, μου εμφανίζονται στην συνέχεια διαφημίσεις για βρεφικά είδη. Χέστηκαν ποια είμαι και τι κάνω, να ψωνίσω θέλουν απλώς. Δεν κινδυνεύεις από αυτό ούτε σε παρακολουθεί κανείς.
καλημερα ελισαβετ
μου ζητησε συγγνωμη αλλα λεει ειναι ακομα πολυ θυμωμενος.το θεμα ειναι οτι μου ειπε τοσο βαρυα λογια που εκλαιγα ωρες,δε μπορω να συγχωρησω καποια πραγματα που ειπε με πληγωσαν πολυ.και μετα μου λεει παει περασαν αυτα δε τα θυμομαστε πλεον. αλλα ειμαι πληγωμενη.δε νομιζω οτι θα μπορεσω να ειμαι αυτη που ημουν μαζι του οπως κι αυτος.το "θεικο" ειναι οτι ηξερε πως ειμαι ψυχολο9γικα με ολα αυτα που σας εχω πει και παρ ολα αυτα με εκανε σκουπιδι.εγω οταν δεν ειναι καλα εκανα τα παντα για να του απαλυνω λιγο τον πονο.δε ξερω πραγματικα.