μου είπε μία φίλη μου χθές μία γερμανική παροιμία που λέει:
όποιος δεν απολαμβάνει, καταλήγει μη απολάυσιμος
γιαυτο και γω λέω ότι πρέπει να τους γράψω όλους και να ζω την ζωη μου όπως χρειάζεται για να την απολάυσω!
Printable View
γιαυτο και γω λέω ότι πρέπει να τους γράψω όλους και να ζω την ζωη μου όπως χρειάζεται για να την απολάυσω!
Και ομως dis η συμπεριφορα σου προς εμενα ειναι ακριβως ιδια με την συμπεριφορα που εδειξα εγω...μου ανταπαντας:)Quote:
Δεν με νοιάζουν στο απειροελάχιστο οι αντιπαραθέσεις σου, το μονο που με ενδιαφέρει είναι ότι τις έκανες σε thread που δεν είχε την παραμικρή σχέση με το θέμα του καβγά σου. Αν αρχίσω καβγά εκτος θέματος σε κάποιο thread, έχεις το ελεύθερο να μου την πεις. Bad apple να είσαι όσο θες, μαλάκας να μην είσαι :)
Ο νοων νοητω...
It\'s funny I\'m still alive
like a shiver in a spine
It\'s funny that we\'re still alive
but hey its fine you never know until you had a nice wine
Meet ourselves sometimes on the places of no name
Coconuts have no fame, but there is room for every shame
Care is wishing
σωωωωστηηηηηη η φιλη!!!!!!Quote:
Originally posted by Ntia
σκεψου καλυτερα την παροιμια της, και σκεψου και λιγο την εφαρμογη της στο δικο σου θεμα που συζητουσαμε ;)
\'... αν οι γάτες μπορούσαν να μιλήσουν, θα... σιωπούσαν...\'
Nan Porter
\'... το Μεγάλο Πνεύμα θέλησε να χωρίσει τα ζώα απ\' τον άνθρωπο. Τράβηξε μια λωρίδα στο χώμα κι απ\' τη μια μεριά έβαλε τον άνθρωπο κι απ\' την άλλη τα ζώα. Την τελευταία στιγμή, ο σκύλος πήδηξε τη γραμμή και στάθηκε δίπλα στον άνθρωπο...\'
Ινδιάνικο γνωμικό
;)
Irony doesn\'t really happen but it does actually work.
Most people can easily prove that they are able to exceed their potential by satisfying their deepest need, that is, seeing others in vain and feeling terrified about themselves (as well as having a good laugh about it).
Irony is no joke. It is part of a well established system of values and desires.
When a small world looks like it needs face lifting a bit it doesn\'t.. that is irony.
\'... αν ο Θεός ήτανε κρεμάστρα, θα τ\' άφηνα όλα πάνω του...\'
Alobar
;)
If God was stupid he would talk but he isn\'t so he never really talks.
To be honest I never see any God around.
I do see however men chasing their tails. Dogs chasing cats. Cats climbing the trees to chase birds and when they can\'t find any birds that are hurt they chase mice. Mice eat insects. Insects eat themselves.
We are part of a cycle. Sometimes we like it, sometimes we don\'t but please don\'t blame others just for their words or writing style.
Καλή και η εγγλέζικη στα quotations. Μου αρέσει το θέμα όπως περίπου χαρακτηρίστηκε από την DissolvedGirl (αγνό) και έτσι ελπίζω να συνεχιστεί.
\'... Θα φτιάξω μια πατέντα για έναν \'δίκαιο\' Θεό. Θα τά \'χω καταφέρει αν γίνω σημαιάκι ή κομπολόϊ...\'
\'... ο Θάνατος δε χάνει ευκαιρία να μου θυμίζει την παρουσία του. Είναι κάθε φορά που αποφεύγω να τον κοιτάξω στα μάτια...\'
\'... στη βία των άλλων ποτέ μην υποκύψεις. Τα δύσκολα θα μοιάζουν υποφερτά και προβλέψιμα...\'
\'... για το μόνο πράγμα που σας διαβεβαιώ, είναι ότι θέλω να είμαι αβέβαιη. Και σας το επιβεβαιώνω μετά βεβαιότητος φυσικά ...\'
Alobar
:)
η ζωη ειναι μια πορτα, αλλοι μπαινουν και αλλοι σφηνωνουν
Καλώς ήρθες!
(... σκέψου και την άλλη εκδοχή... ο Καζαντζίδης τραγουδούσε για δύο...)
;)
Ναι, φτανει να χωραμε να τις περασουμε.
Οι πληγές είναι σαν τα τριαντάφυλλα
που τα ανακάλυψε το δάσος και τους έβαλε αγκάθια
Οι πληγές δεν μαρτυράνε στο δάσος σαν βρεθούνε
δεν θα κοιμηθούνε, γιατί αν τις θυμηθούμε άλλες θα έρθουν να μας βρούνε
Αποδείξεις για την ανθρώπινη βλακεία υπάρχουν πάρα πολλές.
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
Βλακεία είναι μόνο μία, η ανθρώπινη βλακεία.
Βλακεία
http://www.wisdomquotes.com/cat_stupidity.html
http://thinkexist.com/quotations/stupidity/
http://www.quotationspage.com/subjects/stupidity/
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
ΧΑ!
Φίλε η φίλη (δεν γνωρίζω το φύλλο σου) Boltseed μου έβγαλες ένα μικρό αλλά αληθινό γέλιο με το μήνυμα σου. Την υγεία σου να έχεις άνθρωπε μου.
Καλό απόγευμα σου εύχομαι.
χαχα
επισης
^_^
Ένας καλός τρόπος εξυγίανσης της νευρικότητας:
Άκου την μουσική που σου άρεσε όταν όλος ο κόσμος άκουγε το παραμύθι. Αναπλάθει τον δικό σου μικρότερο κόσμο, το δικό σου τραγούδι. Ακόμα καλύτερα βάλε ακουστικά για να μην σε ενοχλούν μερικές από τις κόρνες που αντί να μάθουν να ακούνε προσπαθούν μόνο να ακουστούν.
Τα καλύτερα χρόνια είναι αυτά που θέλουμε εμείς να είναι.
πεντε και πεντε ποσο να κανει?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;- PRINCE
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- ΑΝΩΝΥΜΟΣ
================================================== =========================
Quote:
Originally posted by oXe
Ψυχίατρος είσαι?Quote:
Originally posted by krino
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
οχι ρε,
μακρια απο μενα αυτουνοι....
;)
Ο κόσμος είναι μικρός.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ- ROBERT BRESSON
\'... Το να είσαι οργισμένος είναι εύκολο. Το να εξοργιστείς όμως με το σωστό άτομο, για το σωστό λόγο, στο σωστό βαθμό, τη σωστή στιγμή, για το σωστό σκοπό και με το σωστό τρόπο, αυτό είναι δύσκολο...\'
Αριστοτέλης
\'... ο σοφός άνθρωπος δε μιλά πολύ. Συνήθως δε προλαβαίνει γιατί πράττει...\'
Alobar
;)
Great minds discuss ideas.
Average minds discuss events.
Small minds discuss people.