πανικουλα, το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρεις καποιον να παντρευτεις. το θεμα εκει ειναι? ή να εχεις μια σχεση που να νιωθεις ομορφα με την παροδο του χρονου?
Printable View
Ναι δεν κανω καλο κρεβατι μαλλον.αχχαχα
το παραπανω αφιερωμενο εξαιρετικα στη Blue που ανοιξε το θεμα !!!
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Πρώτη εκτέλεση: Νατάσα Μποφίλιου
Να μπορούσα ν' αλλάξω του κόσμου
τις καινούριες μεγάλες αγάπες που περνάνε
Να μπορούσα με μια και καλή
να τις κάνω πολύ πιο πολύ να κρατάνε
Να μπορούσα ν' αλλάξω κι εκείνο
που με πιάνει μια λύσσα να δίνω σ' όποιον τύχει
Να μπορούσα να μη μετανιώνω
στην καρδιά όταν πρέπει να υψώνω νέα τείχη
Κι αν αγαπώ, θέλω ν' ακούω πως μ' αγαπάνε
κι αν αφεθώ, να 'χουνε κάπου να με πάνε
Και θ' αφεθώ, αρκεί να δω πως κάπου πάω
αρκεί αυτό - αυτό σημαίνει αγαπάω
Να μπορούσα ν' αλλάξω του κόσμου
τα θα είμαι κοντά σου για πάντα που ξεχνιούνται
Να μπορούσανε μια και καλή
όσοι φεύγουν αυτά που έχουν πει να θυμούνται
Κι αν αγαπώ, θέλω ν' ακούω πως μ' αγαπάνε
κι αν αφεθώ, να 'χουνε κάπου να με πάνε
Και θ' αφεθώ, αρκεί να δω πως κάπου πάω
αρκεί αυτό - αυτό σημαίνει αγαπάω
αυτό σημαίνει αγαπάω
Ίσα-ίσα που προσπαθώ να βοηθήσω. Και για να πω ξεκάθαρα τη γνώμη μου, αν ένας άντρας που γνώρισα κοιτάει πώς να με πηδήξει και μετά να την κάνει, είναι δικό του θέμα. Αν όλοι οι άντρες που γνωρίζω έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί μου, τότε είναι δικό μου θέμα.
Ή με τραβάνε τέτοιου είδους άντρες ή εγώ δίνω το μήνυμα ότι είμαι μόνο για ένα πήδημα. Στη δεύτερη περίπτωση θα έψαχνα σε μένα το πρόβλημα και όχι στους άντρες.
Ναι μπορει να δειχνουμε δλδ σε εναν αντρα οτι θελουμε μια ομορφη σχεση και αυτην να το εκλαβανουν σαν προσκληση για τσιμπουκι
Πως γίνεται αυτό; Να μας εξηγήσει η μαριαν μ.
Αυτό που εννοώ είναι, ότι εκπέμπουμε αυτό που νιώθουμε και σκεφτόμαστε.
Αν νιώθω ανασφαλής, απελπισμένη και βλέπω τους άντρες εχθρικά, θεωρώντας ότι θα μ' εκμεταλλευτούν, αυτό εκπέμπω στους άλλους.
Αν με το καλημέρα, χωρίς να έχω γνωρίσει καλά καλά τον άλλον, αρχίζω να μιλάω για "σοβαρές σχέσεις", τότε εκπέμπω απελπισία.
Αν γκρινιάζω για τις σχέσεις, τους άντρες που δεν είναι σωστοί, τότε αυτόματα διώχνω τους άλλους από δίπλα μου.
Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους άντρες.
Αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες, είναι ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όταν είμαστε μαζί τους. Τουλάχιστον εγώ, τέτοιους ανθρώπους θέλω δίπλα μου, είτε για φιλικές είτε για ερωτικές σχέσεις. Χαρούμενους, φιλικούς, με ενδιαφέροντα, με αισιοδοξία και θετική στάση για τη ζωή, ανθρώπους με τους οποίους περνάω καλά πρώτα απ' όλα. Ένας τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα επιδιώξω να μείνει στη ζωή μου, είτε σαν απλός φίλος είτε σαν σύντροφος.
Αν κι εγώ λοιπόν είμαι τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες σχέσεις από κάποιον μεμψίμοιρο, εχθρικό, απαισιόδοξο άνθρωπο.
Αν πάλι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, καλό είναι να προσπαθήσω να γίνω. Πρώτα απ' όλα για μένα.
Ξέρεις καμμιά φορά και ο χαρακτήρας φτιάχνεται από τα βιώματα....
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
γνωριζω γυναικες, που θελουν μονιμη σχεση η/και γαμο, ωστοσο κανουν γνωριμιες οπου ναναι και με το καλημερα αρχιζουν τις πιποσυζητησεις και τις βιντεοσκοπησεις....
και πολυ καλα κανουν αν ειναι αυτο που θελουν!!!!! αν δενν ειναι ομως, δινουν λαθος μηνυματα...
ο αλλος θελει σεξ...
γιατι δλδ απο αυτη την σταση θα πρεπει να βγαλει το συμπερασμα οτι η αλλη θελει και παρεα????
αλλα και να θελει, τι τον νοιαζει>?
αυτος βλεπει μια εικονα ξεκωλου, αυτο θελει, αυτο παιρνει, αν η αλλη μετα θα θελε να την αντιμετωπισει σαν μια γνωριμια για φιλια, και οτι προκυψει στην συνεχεια, που να βρεθει χρονος?????? το σεξ εχει ξεκινησει ηδη πριν την συναντηση!
εχει καμια υποχρεωση ο αλλος να ασχοληθει παραπανω?
Bρε Ρεμ τι γραφεις σαρακοστιανατικα?Ποιος σου ειπε οτι εμεις μοιαζουμε με ξεκωλα ή μηλαμε σαν ξεκωλα.Αλλο εδω που προσπαθουμε να δωσουμε να καταλαβεται το προβλημα μας.Αν βγω με εναν αντρα και αρχησω και του λεω ποσο μεγαλο εχει κλπ σιγουρα θα με περασει για τετοια.Αλλ το θεμα ειναι οτο και σε εμφανηση και σε χαρακτηρα ειμαι μια φυσιολογικια νεα γυναικα.
Στο μονο π συμφονω εινα οτι ναι θα την κανει ο αλλος αν θελουμε απεγνωσμενα να τον τυληξουμε και να κρεμαστουμε επανο του.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά λίγες είναι οι γυναίκες που οι άντρες τις "παρακαλάνε" για σταθερή σχέση. Μην σας πως ότι οι περισσότεροι και οι περισσότερες αρκούνται στην μετριότητα επειδή δεν βρίσκουν αυτό που φαντάζονται.
Εγώ πάλι δεν ξέρω καμία σοβαρή γυναίκα που να γράφει έστω και την λέξη *******. Εσύ σαν γυναίκα θα γνωρίζεις καλύτερα το γυναικείο μυαλό. Όταν κάποια βρίσκει ένα πλούσιο γαμπρό εσείς είστε οι πρώτες που θα την βγάλετε *******.
Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι είναι θέμα σοβαρότητας για τους άντρες. Άλλα λένε οι άντρες στις γυναίκες και άλλα μεταξύ τους.
Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης whitecandle. Όταν κάποιος σκέφτεται να κάνει σχέση δεν ψάχνει μόνο για μια καλή εμφάνιση αλλά και για λίγη ηθική και ποιότητα στο άλλο φύλλο. Οι περισσότερες κοπέλες πάλι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι το πόσο χρήμα έχει ο άλλος.
reality is Όποιος είναι τίμιος πεινάει...
δεν μπορω να ακουω αλλο αυτα τα περι χρηματος!!λες και αν δω εγω (λεμε τωρα!!) ενα κουκλι μεσα και εξω θα κοιταξω την τσεπη??λιγες ειναι αυτες που κοιτανε την τσεπη!κατι ασιτες!τι πιο ωραιο να εχεις στο κρεβατι σου ενα κουκλι και ας ειναι και μπατιρης!
Θα τον παντρευτείς όμως;
αμα νιωσω οτι μπορω να συνεχισω την υπολοιπη ζωη μου μαζι του(ποιος ηρθε??? :P) ναι γιατι οχι?
ευχαριστω αγαπητη συμφορουμιτισσα!
Ειναι μερικοι αντρες που εχουν την εντηπωση οτι οι γυναικες ειμαστε πολυ κατωτερες τους και ενας απο αυτους ειναι ο αδερφος μου.Πριν 3 μερες ειχαμε εναν εντονο καυγα επειδη μου εδειχνε καθαρα οτι με θεωρει ηλιθια και χαζη και του ειπα και εγο οτι αν βλεπει ολες τις γυναικες ετσι θα τον φαει η αγαμια.χαχα.
Ειναι της αποψης να δοκιμαζει πρωτα στο κρεβατι την γυναικα ειναι απο αυτους που λεγαμε.μακακας.
από 'κει θα βγήκε αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα....
Ναι υπάρχουν και τέτοιοι και κάποιοι από αυτούς τις βρίσκουν. Αυτό όμως δεν είναι γάμος αλλά οικονομικό συμβόλαιο!
Τεσπά, το θέμα είναι πως αν θέλει κάποιος να δει την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης θα την βρει. Αυτός έχει λεφτά (αλλά είναι ανέραστος). Αυτός είναι ελκυστικός (αλλά δεν έχει λεφτά). Αυτή είναι κουκλάρα (αλλά δεν με πρόσεξε καν). Αυτή έχει λεφτά (αλλά έχει μπλέξει με υποκριτή). Αυτή είναι καλή κοπέλα (αλλά πέφτει σε μαλάκες), αυτός είναι έτσι αλλά και αλλιώς κτλ...
Δεν είναι εύκολο να ισσοροπεί μια σχέση. Πολλές φορές παρουσιάζεται έξω ώς ιδανική αλλά δεν είναι. Ιδανική σχέση θα έλεγα εγώ τουλάχιστον είχα μία φορά αλλά ήμουν αρκετά ανώριμος τότε για να την παρατήσω.
Πάντως είναι πολύ βολικό να καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς ή να βρίσκουμε εξηγήσεις όπως 'είχε πιο πολλά λεφτά' όταν μια σχέση μας δεν πάει καλά. Και στο τέλος κάνουμε και μια ωραία γενίκευση (όλες/όλοι έτσι είναι) για να βολέψουμε τις συνεχόμενες απορρίψεις/αποτυχίες. Α, να μην ξεχάσω και τις εξιδανικεύσεις ('είχα κάποτε μια τέλεια πρώην αλλά τότε ήμουν ανώριμος') και άλλες δικαιολογίες ('ναι υπάρχουν και καλές, αλλά είναι όλες πιασμένες').
Το θέμα είναι πάντοτε τι κάνουμε στο εδώ και τώρα. Αν ξέρουμε τον εαυτό μας κι αν τολμάμε να πλησιάσουμε αυτό που βρίσκεται δίπλα μας. Όχι αυτό που υπήρξε, αυτό που φαντασιωνόμαστε ότι υπάρχει ή αυτό που φοβόμαστε ότι δεν υπάρχει.
Κι όσο για το οικονομικό, μα έχω μια απορία: γιατί θα έπρεπε να ΜΗΝ μετράει σαν κριτήριο επιλογής συντρόφου? Μπορεί από μόνο του να μη σημαίνει τίποτα αν κατά τ' άλλα δεν ταιριάζουμε με έναν άνθρωπο, αλλά μπορεί και να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, ακόμα κι αν ταιριάζουμε σε πολλά. Για μένα η ουσία είναι ο καθένας που ενδιαφέρεται για 'σοβαρή σχέση', να είναι πρώτα απ' όλα σε θέση να αυτοσυντηρείται και κατά δεύτερον να μπορεί να υλοποιήσει και μόνος/μόνη όποια όνειρα σχετίζονται με χρήματα, όχι να περιμένει τον 'σύντροφο' για να τσοντάρει.