Originally Posted by
N.Princess
σκατα,φρικαρισμενη,απογοητ ευμενη,αγανακτησμενη..ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ρε να παρει!!ΤΑ ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!!Να το κανω για μενα,για να μπορω να ξυπναω το πρωι κ να λεω πως εχω ενα σκοπο,να μπορω κ παλι να χαμογελαω,να χαιρομαι,να νιωθω καλα..Να μπορω καποια στιγμη να κοιταω πισω κ να λεω οτι εκανα κατι κ εγω στη ζωη μου,κ οχι απλα κατι αλλα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ!!!βαρεθηκα μια ζωη να μου κλεβουν τα ονειρα μου..βαρεθηκα να νιωθω οτι ποτε δεν θα παω μπροστα,βαρεθηκα να νιωθω οτι με κατεστρεψαν..βαρεθηκα να ονειρευομαι κ μετα να μου τα γκρεμιζουν ολα..θελω τη ζωη μου,θελω να αποκτησω τον ελεγχο του εαυτου μου,να κινητοποιηθω,κουραστηκα τοσο πολυ να μενω στασιμη..να επιβιωνω απλα χωρις να ζω στ'αληθεια..ΑΞΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ,με ποιο δικαιωμα θελετε να με κανετε να πιστεψω το αντιθετο???ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ..ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΣ Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..θα προσπαθειτε να ''ανακτησετε''ολα αυτα που χασατε αλλα δεν θα μπορειτε..οταν εγω σας ειχα αναγκη εσεις που ησασταν??ε???? τωρα λοιπον θα φυγω κ εγω απο τη ζωη σας,μια για παντα...ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!(δεν απαυθυνομαι σε κανεναν απο εδω,απο το φορουμ,μην το παρετε προσωπικα)