Κι εγώ τον δεύτερο καφέ πίνω τώρα αν και ξύπνησα μια ώρα αργότερα... :) Θεσσαλονικιά κι εσύ; Ναι, είναι ωραία όταν έχει ήλιο, αν είναι σκοτεινά και βρέχει μου χαλάει κάπως τη διάθεση...
Printable View
Κυκνε μη ζητάς συγνώμη που έχεις πολύ αίμα στην περίοδο. Και οι άντρες στο φόρουμ έχουμε φίλες γυναίκες, ερωμένες , αδερφές και τα έχουμε δει. Στην τελική το να έχει η γυναίκα περίοδο σε αναπαραγωγική ηλικία, είναι απολύτως φυσιολογικό :)
Κατά τα άλλα η πολλή κλεισούρα ποτέ δεν έκανε καλό σε κανένα. Και ξέρεις,το μυαλό και το σώμα συνηθίζουν...
PS: και εμείς οι άντρες τα ίδια..γλυκό, αλμυρό και πάλι γλυκό ... τι βάσανο κ αυτό ωιμε xD
Ναιιιι, Θεσσαλονίκια και εγώ!εμενα μου αρέσει ο χειμώνας, τρελαίνομαι.. Λειτουργώ καλύτερα.. Το καλοκαίρι με απόσυντονίζει.. Ισως γιατί πάντα πηγαίνω σεζόν και δουλεύω και δεν το ευχαριστιεμαι ποτέ, δεν ξέρω..
Α και εσύ πρωινος τύπος είσαι Ε;
Ναι είναι δύσκολη και κουραστική..αλλά άμα δουλεύεις πολύ,υπάρχουν και τιπς και έτσι μαζεύεις αρκετά λεφτά για σεζόν.. Πάντα γυρνούσα με πολλά λεφτά πίσω..
Σου προτείνω να πας τρίτο πόδι για μπάνιο, εκεί προς Ιερισσο.. Εχει φανταστικές παραλίες και όχι πολύ κόσμο.. Εγώ πήγαινα εκεί όταν έπαιρνα και τα σκυλιά μου μαζί.
Πήρα τηλέφωνο τη γιατρό πριν λίγο και μου είπε να πάρω ένα ponstan τώρα κι ένα το βράδυ κι αν συνεχίσει αυτό πρέπει να με δει...
Δεν είναι θάρρος, απλά είναι λίγο θέμα χαρακτήρα και πολύ θέμα εξάσκησης στον τρόπο σκέψης.
Όταν κάτι σε φοβίζει, προσπαθείς να το δεις πιο αντικειμενικά και να το καταπολεμίσεις, μέχρι να μη σε φοβίζει πιά.