Μετά από 4 μέρες αποχή πήγα σήμερα με ανανεωμένα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη διάθεση. Λοιπόν...
Διάδρομος 30', 4.2χλμ, 462 θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα.
Κοιλιακοί
Στήθος - Δικέφαλοι
Διάδρομος 10' αποθεραπεία, ~1χλμ, ~100 θερμίδες
Printable View
Μετά από 4 μέρες αποχή πήγα σήμερα με ανανεωμένα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη διάθεση. Λοιπόν...
Διάδρομος 30', 4.2χλμ, 462 θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα.
Κοιλιακοί
Στήθος - Δικέφαλοι
Διάδρομος 10' αποθεραπεία, ~1χλμ, ~100 θερμίδες
Λέω αυτή την εβδομάδα να αυξήσω λίγο αερόβια και να μειώσω θερμίδες για να δω...
1.15 διάδρομος γρήγορο περπάτημα,
κοιλιακούς-ραχιαίους και στήθος ασκήσεις σε βάρη..
Αποφάσισα σήμερα να κάνω μια ώρα διάδρομο, εντυπωσιακή βελτίωση από τη τελευταία φορά που το δοκίμασα(έβγαλα ένα χλμ παραπάνω, άλλα 2 πρέπει να βρω κάπου ως το Νοέμβριο αν και δε το βλέπω...), πολύ το χάρηκα. Λοιπόν...
60' διάδρομο, 8.15χλμ, 905 θερμίδες
Κοιλιακοί
Πλάτη - Τρικέφαλοι
10' διάδρομο, 1.2 χλμ, 110 θερμίδες
Πρώτη φορά που "καίω" χίλιες θερμίδες συνολικά επίσης, πολύ ωραία!!!
1 ώρα διάδρομο σήμερα, ραχιαίους-κοιλιακούς, και πόδια είχα σήμερα..
έλα να καίμε θερμίδες φίλιππε!! χιχι!!
Κι εγώ μαζί σας παιδιά!
Καθημερινά θα κάνω και από κάτι, είτε αυτό είναι διάδρομος, είτε βάρη, είτε πιλάτες, είτε κολύμβηση.
Χθες έκανα μισή ώρα διάδρομο και μισή ώρα βάρη. Καταπονήθηκε το εντελώς αγύμναστο κορμάκι μου. Σήμερα πήγα πάνω κάτω στην πισίνα 10 φορές. Πονάνε τα χεράκια μου, αλλά αξίζει!
Mπραβο Αβουλινι μου!Αυτο δε μου το ειπες!Κουραγιο κ θα μου γινεις κορμαρα!Να αρχισεις κ πιλατες να δεις καλο που ειναι!Να κανεις κ κοιλιακους κ βαρακια 1-2 κιλα για δικεφαλους κ τρικεφαλους(χερια)κ σε οργανα για τετρακεφαλους κ προσαγωγους.Αχ,αυτη η χαλαρωση με την απωλια κιλων.......
Γλαύκη μου, κοιτούσα την κορμάρα της γυμνάστριας, που μου έδινε οδηγίες και τη ρώτησα το αφελές, από πότε γυμνάζεσαι? Από πάντα, μου απάντησε, όπως και το περίμενα βέβαια...
Θαύματα δε γίνονται, το ξέρω. Αυτό, όμως, που επίσης γνωρίζω είναι ότι θέλω να κάνω κάτι για μένα. Θα περνάει η ώρα μου, θα βγαίνω από το σπίτι και θα νιώθω ότι επενδύω στον εαυτό μου. Ακούγεται εγωιστικό, αλλά νομίζω ότι αυτό έχουμε ανάγκη. Λίγη αγάπη, από εμάς σε μας! Επιτέλους!
Θα δεις οτι αν ξεκινησεις κ μια μερα για καποιο λογο δεν μπορεσεις να πας,θα δεις πως θα σου φαινεται,πως θα σου λειπει.Κανε οτι σου λεει η γυμναστρια,αλλα να το κανεις,να μην κανεις οτι το κανεις κ θα δεις τη διαφορα στο σωμα σου.Μαζι με το κολυμπι που θεωρειται αριστη γυμναστικη γιατι γυμναζει πολλους μυς ταυτοχρονα.Κ δε μιλαμε για την απασχοληση κ την ευεξια που ειναι το πρωτο ζητουμενο απο σενα.Η σεροτονινη εκρινεται με τη γυμναστικη,το σεξ κ τη σοκολατα.....
Σεροτονίνη....
Σοκολάτα...
Σεξ.....
Στην κατάστασή μου? Όχι, δε νομίζω ότι θα αντέξω το overdose!
Λίγη χαλάρωση και ευεξία ζήτησα, η καημένη..
Υ.Γ. Μήπως όλα τα ωραία ξεκινούν από "σ"? Εκτός ίσως από τη γυμναστική, που ξεκινά από "γ"
:bigsmile:
Quote:
Originally posted by Ava
Λίγη αγάπη, από εμάς σε μας! Επιτέλους!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Tι μεγάλη αλήθεια.....................!!!!!!!!!! :yes:
ειμαι στην ευχαριστη θεση να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ότι επιτελους ξεκολλησα απο τον καναπε!!!!! περπατησα 3χμ οχι σε διαδρομο αλλα στο (συχνα ανωμαλο) δρομο!!! εκανα την διαδρομη καρεας-καισαριανη με τα ποδια!!!!!!!!!!!!
μπραβο konina! :thumbup::thumbup::thumbup:
Εύγε Konina, τέτοια ν'ακούω!!! Εύχομαι και ανάλογη συνέχεια!
ʼβα μου και Κόνινα μπράβο σας!καλή αρχή να έχετε!Κόνινα θα δεις πέρα απλά πλάκα είναι εθιστικό το περπάτημα!Εγώ την έχω καταβρεί να περπατάω τριγύρω από το σπίτι μου ,που είναι θεωρητικά εξοχή!
εγώ έψαχνα εδώ και μέρες να δω τι είδους γυμναστική θα κάνω εκτός του περπατήματος,,,πήγα σε διάφορα γυμναστήρια και ρώτησα,δεν μου πολυ-αρεσε το περιβάλλον,ρώτησα σε μία ακαδημία τένις που είναι κοντά στο σπίτι μου και ήθελαν 60 ευρώ το μήνα για 2 ώρες μάθημα την εβδομάδα( μου φάνηκε ακριβό να πω την αλήθεια μου) και χτες είχα την αναλαμπή και όπως περπάταγα σταμάτησα στο κολυμβητήριο που επίσης είναι κοντά στο σπίτι μου (τελικά αρκετά πράγματα που αφορούν την γυμναστική είναι εδώ τριγύρω και τόσα χρόνια δεν σκέφτηκα να τα εκμεταλευτώ....anyway) και ρώτησα και μου είπαν ώρες που είναι ανοιχτό για το κοινό και επιπλέον έχουν και aqua aerobic 2 φορές την εβδομάδα!Με μόλις 35 ευρώ θα κολυμπάω όσες φορές θέλω και θα κάνω και 2 ώρες aqua!Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα μαθήματα τέλη Σεμπτεμβρίου
Σήμερα λοιπόν τελευταία μέρα και αντί να έχω έξτρα κίνητρο σκυλοβαριόμουν το ζώο... καλά που ήταν μια κοπελίτσα με κολάν και είχα κάτι να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον :saint:
30' διάδρομο λοιπόν, 3.7χλμ, 420 θερμίδες
Κοιλιακοί - Ραχιαίοι
Πόδια - Ώμοι
5' αποθεραπεία διάδρομο, 500μ., 60 θερμίδες