-
χτες
πρ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα
δεκ φρεντο καπουτσινο με ελαχιστο γαλα
με 2 πηρουνιες σεσκλα κοκκινιστα 30γρ φετα
απογ 1/4 αγγουρι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα ενα μπισκοτο βρωμης
βρ μια χουφτα πατατακια φουρνου μια κουταλια γιαουρτι μια φετα γαλοπουλα
-
Σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 2 πηρουνιες αμπελοφασολα βραστα χωρις λαδι μια κουταλια γιαουρτι 30γρ φετα
απογ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα τυρι μια φετα ψωμι αργοτερα μια γρανιτα φραουλα
βρ 90γρ χοιρινο
-
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 100γρ κατσικι κοκκινιστο χωρις σαλτσα
απογ μια παστα καραμελα αργοτερα καφε με αρκετο γαλα και 10 αμυγδαλα
βρ 80γρ χοιρινο 1/4 αγγουρι
-
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 80γρ χοιρινο μια κουταλια γιαουρτι
απογ ενα μπισκοτο βρωμης 30γρ γραβιερα
βρ μια φετα ψωμι 30γρ φετα μια κουταλια γιαουρτι μιση πιπερια φλωρινη ψητη
-
σημερα
πρ τιποτα
δεκ 1/2 κρουασαν σοκολατα
μεσ 100γρ ψαρι
απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα ενα μπισκοτο βρωμης αργοτερα 2 μπουκιες αρτο
βρ ενα κομματι πιτσα σπιτικη
-
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 3 κουταλιες μυδια κοκκινστα χωρις σαλτσα μια φετα ψωμι
απογ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα υρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μια μεγαλη φετα ψωμι
βρ ενα κομματι πιτσα σπιτικη μια κουταλια σπρεντ πιπεριας-φετας σπιτικο
-
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 80γρ κοτοπουλο 2 κομματια πατατα φουρνου
απογ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα φρεντο καπουτσινο μια φετα γαλοπουλα
βρ μια φετα ψωμι μια φετα 2 φετες γαλοπουλα
-
σημερα
1 φρεντο καπουτσινο σκετο
μισο τοστ
1/4 τοστ
2 κομματακια καρπουζι,λιγη φετα
2 κουταλιες σαλατα χωριατικη χωρις λαδι με μυζηθρα,1/4 φετας ψωμι,3 πιρουνιες μουσακα
2 κομματακια καρπουζι
μισο τοστ,λιγο σταφυλι,μιση βανιλια
στα κιλα δυστυχως, μετα τη περιοδο δεν εφυγε το 1,5 κιλακι που ειχα παρει κ ετσι ειμαι παλι 67! τελικα πρεπει να αρχησω οπωσδηποτε γυμναστηριο αν δε βρω δουλεια μεσα στο μηνα. φοβαμαι τωρα που δε κινουμε τοσο μην αρχησω να περνω :(
ο απολογισμος του μηνα ειναι μονο 1,5 κιλο κατω τελικα ενω αρχηκα ειχαν φυγει 3. ηταν ο πρωτος μηνας μετα την επεμβαση που εχασα τοσο λιγο. :(
-
alinaki, έχεις χάσει 49 ολόκληρα κιλά, το έχεις συνειδητοποιήσει?!! Δεν χρειάζεται πια να χάνεις 3 κιλά τον μήνα! Και ένα να χάνεις καλό είναι! Η ταχύτητα δεν δηλώνει ντε και καλά την επιτυχία της επέμβασης, η μακροχρόνια διατήρηση του βάρους είναι το μεγάλο θέμα! Μη μου αγχώνεσαι!
-
γιωτα μου αγχωνομαι για το 1.5 που πηρα! ισως να μη με πειραζε τοσο αν δεν ειχα χασει 3 αρχικα κ ειχα χασει απλα 1.5. ομως οτι πηρα! με τρομαζει πολυ....
-
Καλησπέρα σας είμαι καινούρια εδώ μέσα έκανα επέμβαση πριν 3 εβδομάδες έχω χάσει είδη 20 κιλά δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό
-
καλησπερα rinagr2004 δεν ειναι απλα καλο σουπερ ειναι! :) μπραβο για την απωλεια. με τι κιλα ξεκινησες? σε ανησηχει οτι ειναι πολλα αυτα που εφυγαν? θα ελεγα απλα να το χαρεις τωρα που γινεται γιατι μετα θα παει πιο αργα η απωλεια ετσι κ αλλιως.
-
Ελα ρε Αλινακι και εισαι στο τελος μην το σκεφτεσαι!! 7 παλιο κιλα ειναι!!! ΕΔΩ ΕΧΑΣΕΣ 50 ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕ??? ΧΧΟΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
-
Rinagr νομιζω οτι ειναι παρα πολλα ημερα κ κιλο.τρεφεσαι κανονικα?Μηπως εχεις εμετους?στο γιατρο σου το εχεις πει?Αν οχι να τον παρεις τηλ αν ναι οτι σου ειπε αυτος γιατι αυτος μονο ξερει.καλη συνεχεια!Πες μας για σενα ι επεμβαση εκανες κ ποσα κιλα εισαι κ οτι αλλο αν θες.
-
καλημερα δε ξερω πραγματικα τι εχω παθει ισως αντιδρω υποσυνηδητα που ειδα το 1,5 κιλο πανω κ πειναω συνεχειαααα,δε ξερω αν συμβαινει τιποτα ορμονικο παλι κ μου ξαναρθουν γιατι αλλη μια φορα που το ειχα παθει ειδα 2 φορες σε ενα μηνα.
ευχομαι παντως να βαλω γρηγορα μυαλο πριν το 1,5 γινει 3 .
το αποφασησα απο σημερα θα αρχισω παλι την αρχικη διατροφη,θα βαλω μεσα τα τσαγακια που με κραταγαν καπως κ θα ελαττωσω τα καφεδακια.
χτες το βραδυ εφαγα κ αλλα φρουτα κ σταματημο δεν ειχα! 2 βανιλιες,λιγο σταφυλι,2 νεκταρινια. μεσα σε ενα 2ωρο ολο στο ψυγειο ημουν :P κ σημερα δε με βλεπω να πηγαινω πισω. το πρωι εφαγα σταφυλι,1 βανιλια ,1 νεκταρινι κ 5 κριτσινακια μινι.ετρωγε κ ο μικρος πανακοτα κ βουτηξα 2 καλες κουταλιες!θα προσπαθησω αυτες τις μερες να μη τους μαγειρεψω κατι πολυ κακο που θα με βαλει σε πειρασμο γιατι με φοβαμαι... χιχιχιχι θα τους αρχησω τα βραστα κ τα ψητα κ στους αντρες μου μα καλο θα τους κανει μεχρι να ξανανιωσω οτι μπορω να κρατηθω στο υψος μου.