Nαι πραγματικα μας προσφερει δοσεις αφθονου γελιου.Ειχα να γελασω ετσι απο τοτε που εχασε 5 κιλα σε 3 ημερες τρωγοντας 3000 θερμιδες ημερισιως.
Printable View
Nαι πραγματικα μας προσφερει δοσεις αφθονου γελιου.Ειχα να γελασω ετσι απο τοτε που εχασε 5 κιλα σε 3 ημερες τρωγοντας 3000 θερμιδες ημερισιως.
ωχ,σταματηστε και τη νιωθω αμεσα την παρεμβαση του φανταστικου κοραλακιου-μπαντ-μπαντγκερλιου...
θα επανελθει για να δηλωσει οτι αποχωρει ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλεον,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...:lol::lol:
poso tha hthela na mporousa na mpw se ena programma k na to ekana xwris na ksefeugw..........
Πραγματικα βαριοταν τοσο πολυ να κανει νεο νικνειμ που σου λεει ας μπω ως κολαρακι-ξαδερφη.(ουπς σορυ κοραλακι ηθελα να πω)!Quote:
Originally posted by AliceSante
χαραμίζεται αυτή!!!
παίζει να εμφανιστεί ως νέο μέλος χαααχχααχαχαχαχαχααααααχ
πόσο φθηνός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος!!!
αγαπητο νεο μελος εχουμε ξεστραβωθει απειρες ωρες εδω μεσα και ακομη το παλευουμε....Quote:
Originally posted by kila
poso tha hthela na mporousa na mpw se ena programma k na to ekana xwris na ksefeugw..........
για να προλαβουμε τα χειροτερα επειδη οντως θα μπει ως νεο μελος!
ΜΗ βαλεις username
koralaki11
ή
badgirl1111
:P
θα μας μπουν ψυλλοι σταυτια παλι
εγω δεν καταλαβα ή μαλλον εχασα επεισοδια,αποχωρησε ως μπαντγκερλ λογω γκαστριας ή τσακωθηκε???
ας με διαφωτισει οποιος γνωριζει:cool2:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!:lol::lol::lol::lol::lo l:
ντοντ γουορι, πασχα ειναι θα το βαλει επαναληψη :PQuote:
Originally posted by absolute
εγω δεν καταλαβα ή μαλλον εχασα επεισοδια,αποχωρησε ως μπαντγκερλ λογω γκαστριας ή τσακωθηκε???
Τη "γκαστρια" τη μαθαμε απο την "ξαδερφη" της.Η ιδια αποχωρησε αφοτου τσακωθηκε μονη της για αλλη μια φορα.Quote:
Originally posted by absolute
Ναι δε τη βοηθουσε δυστυχως...:dork:
:lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχετε!!
εγω προκαλω το πραγματικο κοραλακι να μπει να απολογηθει για την αναστατωση που εχει -αθελα του-προκαλεσει στο φορουμ!!!!
Ποια αναστατωση ρε.Μια χαρα διασκεδαζουμε.Ασε εκει να εκφραζεται ο κοσμος.:smilegrin:
egw to paleuo polu kairo alla olo blakies kanw k ta xaw,mexri prin ligo elega pote tha xasw ta kila,pleon k to na mpw se programma m fantazei magiko.............
οχι Constance,δεν ειναι σωστο...ασε που θα βγει ηδη με ψυχικο τραυμα το μικρο-κοραλακι που εγκυμονει η μαμα-κοραλακι με τοση συγχηση που της προκαλεσαμε!!:smilegrin::smilegrin::sai nt2:Quote:
Originally posted by Constance
Ποια αναστατωση ρε.Μια χαρα διασκεδαζουμε.Ασε εκει να εκφραζεται ο κοσμος.:smilegrin: