+100 σήμερα, 57,7
Printable View
+100 σήμερα, 57,7
Καλημερα!
Στα ιδια σημερα!
55.4
Επιτελους, ειδαμε φως! -300γρ σημερα, 76,6!
καλημερα, συν ενα κιλο μετα τη χτεσινη ταβερνα αλλα οκ.. εχω μαθει πια, λιγο παραπανω τυρι και να σου η κατακρατηση
Καλημέρα. ʼντε ρε συ είδες τσάμπα πανικοβλήθηκες
Μπραβο brazil.-100 εγω σημερα.:)
καλημερα κι απο μενα...απ το 1 κιλο που μου χε κατσει χτεσ εχασα το μισο σημερα !!! - 500!!! ελπιζω να φυγει και το αλλο μισο αυριο.....constance μου σου εχω στειλει ενα u2u αν μπορεισ κοιτακσε το :grin:
dimitroula δε μου εχει ερθει κατι.
53 kg σημερα. και εχω κανει την εξης προοδο: για να απεξαρτηθω απο την ζυγαρια ακριβειας που εδειχνε και τις μεταβολες στα 100 gr (ειχα καταντησει παρανοικη με το να ανεβοκατεβαινω συνεχεια πανω της), αγορασα μια ζυγαρια που δειχνει μονο τις μεταβολες καθε 500 gr. ετσι αν πεφτει η ενδειξη της θα προκειται για αγιοσημειωτη μεταβολη και οχι για 100 gr. βαρεθηκα να ανεβοκατεβαινω +100 gr -100gr.
49.7 σημερα. (-400).
κοριτσια συγνωμη που γραφω εδω γ αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να στειλω u2u σημερα.... constance μου αυτο που ελεγα ειναι οτι ειμαι στα κιλα που ησουν οταν αρχισες και θελω ν φτασω στα κιλα που εισαι.....αν δεν σ κανει κοπο πεσ μου πωσ τα εχασεσ????Σε ποσο χρονο???και φυσικα τωρα ποθ εφτασεσ στο στοχο σου εχεισ χαλαρωση απ την απωλεια????συγνωμη αν σε κουραζω.....
ζε ναμπερ οφ ζε μπιστ! καλη αρχη =):starhit:Quote:
Originally posted by AliceSante
και πάμε πάλι από την αρχή ,για ακόμα μία και ελπίζω τελευταία ,φορά
ξεκινάω με 66.6
ʼντε να δούμε....
dimitroula βασικα με καθε καλη διαθεση θα σου πω τα εξης.Quote:
Originally posted by dimitroula22
κοριτσια συγνωμη που γραφω εδω γ αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να στειλω u2u σημερα.... constance μου αυτο που ελεγα ειναι οτι ειμαι στα κιλα που ησουν οταν αρχισες και θελω ν φτασω στα κιλα που εισαι.....αν δεν σ κανει κοπο πεσ μου πωσ τα εχασεσ????Σε ποσο χρονο???και φυσικα τωρα ποθ εφτασεσ στο στοχο σου εχεισ χαλαρωση απ την απωλεια????συγνωμη αν σε κουραζω.....
Ο καθενας απο μας ειναι διαφορετικος.Μην κοιτας να ακολουθησεις τη διατροφη καποιου γιατι ουτε το ιστορικο του ξερεις,ουτε αν εχει προβληματα υγειας(πχ ορμονικα,θυρεοειδή κλπ) και προπαντων δεν ξερεις αν ο τροπος που ακολουθησε ειναι οντως ο σωστος.Παρολαυτα θα απαντησω στις ερωτησεις σου.Πως τα εχασα? Με ραψιμο και υπομονη.Χωρις καποια μαγικη λυση.Απλα το εραψα!Και ετρωγα πλεον υγιεινα και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο(ψαρια,φρουτα,λαχανικα) .Σε ποσο χρονο? Απο το 2005 που παχυνα προσπαθω να τα χασω με πολλα σκαμπανευασματα.Εξου και αυτο που αναφερω στην υπογραφη μου.Η συντηρηση ειναι το πιο δυσκολο πραγμα.Αν εχω χαλαρωση,οχι δεν εχω χαλαρωση παρα μονο στο στηθος, αλλα εχω πολυ κυτταριτιδα,ραγαδες και καποια κιλα λιπους ακομα που θελω να καψω.Θεωρω παντως πως η σωστη αντιμετωπιση ειναι να μην κοιταμε τι εκανε ο καθενας και να παρουμε τη γνωμη ειδικου αν δε το εχουμε ηδη κανει.Αυτα απο μενα και οχι δε με κουρασες εσυ προσωπικα.Αλλα ειναι κριμα να κανει κανεις πλεον τετοιες ερωτησεις θα πρεπε πλεον να ξερουμε πως να αντιμετωπισουμε το προβλημα μας.Μην εμπιστευεσαι το τι θα σου πει ο καθενας εδω μεσα γιατι ειναι φορουμ απλων καθημερινων ανθρωπων και οχι ειδικων.Ο οποιοσδηποτε μπορει να το παιξει παντογνωστης.Το θεμα ειναι αν οντως ξερει τι λεει πραγμα που δυσκολα αποδεικνυεται.
συμφωνω καλη μου κι εγω προσωπικα εχω δοκιμασει το ραψιμο με υγειηνη διατροφη και δεν επιασε...εχασα 8 κιλα και μπλοκαρε....δεν ακους τους παντες εδω απλα περνεις γνωμες..... εξαλλου και οι πραγματικοι ειδικοι αποδειχθηκαν μετριοι οποτε θα το παλεψω μονη μου με ατκινσ που δουλεψε παλιοτερα σε μενα και επισης με γυμναστικη.....σε ευχαριστω παντως που μπηκες αστον κοπο!
Ρωτησες καποιον ειδικο να σου πει αν μπορεις να κανεις ατκινς?Γιατι η πρωτη διαιτα που εκανα ηταν η ατκινς οταν ημουν μικρη για να χασω τα κιλα των Πανελληνιων κι απο κει ξεκινησαν ολα τα σκαμπανευσματα.Τεσπα, ο καθενας ξερει καλυτερα.Ολα αυτα τα ειπα οχι μονο για σενα αλλα και για πολλα αλλα μελη που κανουν την ιδια ερωτηση οχι μονο σε μενα αλλα σε πολλους που εχασαν πολλα κιλα.
Επισης οταν κολλας απλα κανεις υπομονη.Καποια στιγμη ξεκολλαει, εκτος αν κουραστεις πριν γινει αυτο και παρεις παλι την ανηφορα.Καλη συνεχεια και κουραγιο.:)
αγαπημενη μου constance το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο πατερς μου ειναι γιατρος και φυσικα περιστοιχιζομαι απο ολοκληρο επιτελειο.... το μονο που ζηταω εδω ειναι η κατανοηση και να ξερω πως δεν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο....οπως και ιδεες..... ευχαριστω γι ατην υπομονη σου!
E εχεις τον ειδικο μεσα στο σπιτι σου τοτε.:)
και ο αντρας μου γιατρος ειναι και με διαολοστελνει καθε φορα που κανω διαιτα. "φαε σαν τον ανθρωπο φρεσκα πραγματα και σταματα τα πειραματα" χαρακτηριστικα.Quote:
Originally posted by dimitroula22
αγαπημενη μου constance το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο πατερς μου ειναι γιατρος και φυσικα περιστοιχιζομαι απο ολοκληρο επιτελειο.... το μονο που ζηταω εδω ειναι η κατανοηση και να ξερω πως δεν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο....οπως και ιδεες..... ευχαριστω γι ατην υπομονη σου!
Αλλα οπως θα ξερεις και εσυ, ο,τι και να μας πουν, εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε ασχετος τι μας λενε :wink1:
-300 γρ.
66.8 kg
Καλημερα!
Στα ιδια τριτη μερα... αντε να δουμε...
Κι εγω στα ιδια.Καλημερα.:)
Και εγω στα ιδια σημερα!
καλημερα, 52 και σημερα
Καλημέρα κορίτσια
χθες ημουν +800 και σήμερα -500 αυτη η σταθερότητα που εχω μου αρεσει :P
53 kg και σημερα.
-100 gr :)
66.7 kg
όποιος μου πει ότι το γλυκό δεν είναι στανταράκι για μείον την επόμενη μέρα δε θα τον πσιτέψω. -100 -100 κάτι είναι και αυτό.
Aυριο να δεις ποσο μειον θα'ναι με τα γαλακτομπουρεκα...
σταθερα σημερα 49,7
πολυ σταθεροτητα επεσε σημερα παιδια
Oντως αν δεν ετρωγα γυρο+τα απειρα νερα,θα ημουν - αυριο
-300 σημερα
55.1
Καλημερα!
Παλι στα ιδια! Καλα εγω ειμαι φαινομενο!!
καλημερα, 51.5 σημερα
-100 σημερα.Καλημερα.:)
καλημέρα στα ιδια κι εγω σημερα
Σημερα κι εγω στα ιδια!
Στασιμοτητα επεσε σημερα!
μετα το πασχα θα αρχισω να γραφω κ εγω εδω... (τωρα εχω αφησει επιτηδες τη ζυγαρια
σπιτι μου,για να ησυχασω το πασχα!)
Ποια ωρα της μερας ειναι καλυτερα να ζυγιζομαι? πρωι,μεσημερι,βραδυ?
(εγω ζυγιζομαι πανω απο 30 φορες,αλλα θθελω να το κοψω!!!)
30 φορες??????????????????? μα καλά τι μπορεί να αλλάξει και ζυγίζεσαι τόσες φορές μέσα σε μία μέρα?? Νομίζω η καλύτερη ώρα να ζυγιζόμαστε είναι το πρωί :)Quote:
Originally posted by christina gavraki
(εγω ζυγιζομαι πανω απο 30 φορες,αλλα θθελω να το κοψω!!!)
μην το λες,ειναι μεγαλες οι διαφορες....
μολις ξυπνας,πριν πας τουαλετα,αφου πας,μετα το πρωινο,πριν και μετα το μεσημεριανο, πριν τον υπνο,μετα τον υπνο,πριν το ποδηλατο,μετα το ποδηλατο,μετα το μπανιο,
πριν βγεις,μολις γυρισεις,ΚΑΙ καθε φορα που περνας μπροστα,πισω και διπλα απο τη ζυγαρια.....
Ασε,δραμα η κατασταση! Κ τωρα που την αφησα στα γιαννενα,εχω την αισθηση οτι παιρνω 5 κιλα το λεπτο.... :D
χαχαχαχαχαχχαα ευτυχως δεν είχα ποτέ κόλημα με την ζυγαριά,τώρα μετά από το χειρ δεν ξέρω αν θα με πιάσει καμία μανία :D