ισως φταιει που εκοψα και τον καφε που ειναι διουρητικος ελακιον
Printable View
ισως φταιει που εκοψα και τον καφε που ειναι διουρητικος ελακιον
μια γλυκια καλημερα κι απο μενα!!!
μ αρεσει που εισαι σκληρη με το λαλαγγι τζινα.δεν εχω διαβασει τι σου εκανε στο παρελθον αλλα ειμαι σιγιυρη οτι μια τετοια συμπεριφορε του αξιζει!
τον εχεις στο ''οποτε θελω εγω'' και καλα κανεις!!!
κοριτσια κι εγω την καταλαβαινω την ωορρηξια κι ας μην εχω εντελως ρυθμισμενη περιοδο (2-4 μερες αποκλιση καθε μηνα) αλλα δεν την καταλαβαινω απο το πρηξιμο αλλα απο την εντονη επιθυμια για σ@ξ!!!!!
τι σου κανει η ατιμη η φυση!:lol::lol::lol::lol::lol:
παω να βαλω στο φουρνο τα πα******κια και επιστρεφω
Τα Camper; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
παω να βαλω στο φουρνο τα πα******κια και επιστρεφω
Καλημέρα Koritsaki.
ααααχ παπουτσάκια ε; Με μπεσαμέλ;;; ξερογλύφομαι!
ντροπη σου κακουργα Τζινα να παιζεις με τον πονο των φουξια camperακιων μου.κλαψ
ναι ελακιον με μπεσαμελ.τα εκανα light ομως.τις μελιτζανες τις αχνισα αντι να τις τηγανισω ο κιμας ειναι απαχος μοσχαρισιος και στη μπεσαμελ εβαλα γαλα με λιγα λιπαρα και μαργαρινη αντι για βουτυρο.
Λιλα αναρωτιεμαι , ολα αυτα τα ωραια που φτιαχνεις, ψωμια, γλυκα, φαγητα .....ποιος τα τρωει οεο????? γιατι εσυ δεν μπορεις εκ των πραγματων
προσεξε μην κανεις την μπιρι μπιρι 200 κιλα!!!:lol::lol::lol:
κατερινακι οταν εκανα την εγχειρηση εκανα 6-7 μηνες να ακουμπησω μιξερ και κουζινα.μετα ομως παραπονιοταν τη μια η μανα μου την αλλη η θεια μου την αλλη η κορη της νονας μου οτι επειδη εγω δεν τρωω αυτοι δεν πρεπει να μενουν νηστικοι.απο τα γλυκα δεν δοκιμαζω καν τις περισσοτερες φορες.ψωμι και κεηκ οταν κανω τα βαζω μεσα στη μερα μου σε μικρη ποσοτητα σαν πρωινο η σαν απογευματινο.τα γλυκα του κουταλιου και τις μαρμελαδες τα ετρωγα σπανια και πριν την εγχειρηση συνηθως τα κερναω.
κατερινα να ρωτησω κατι ασχετο???
ο αντρας σου σε γνωρισε γεματουλα σωστα??
τωρα πως αντεδρασε σε ολη αυτη την αλλαγη??
και αναφερομαι 1)στην αλλαγη της εμφανισης
και 2)στην αλλαγη τροπου σκεψης και συνηθειων, πχ γυμναστηριο???
αααα ξεχασα πα******κια θα δοκιμασω και εγω απλα δεν θα φαω τη μελιτζανα θα φαω μονο τη γεμιση για να μην ζηλευω.
Λίλα μου η μελιτζάνα σου πέφτει βαριά ακόμη και ψητή;
ο αντρας μου οντως με γνωρισε στα 95 κιλα περιπου. Απο οτι μου ελεγε τοτε του αρεσαν οι γυναικες με πιασιματα ( εγω βεβαια δεν ειχα απλα πιασιματα αλλα... τελοςπαντων) . Ποτε δεν μου ειχε κανει σχολιο για τα κιλα μου και γενικα ποτε δεν μιλουσαμε για το θεμα διαιτα και κιλα. Τωρα που εχασα καμαρωνει και χαιρετε νομιζω περισσοτερο επειδη βλεπει οτι χαιρομαι εγω. Μου κανει κολακευτικα σχολια οταν φοραω κατι ομορφο που δεν μπορουσα να φορεσω πριν. Περισσοτερα σχολια εχω λαβει απο αυτον τωρα που εφτιαξα το στηθος. Για το γυμναστηριο , ουτε κρυο ουτε ζεστη. Αρκει να κοιμιζω πρωτα την μικρη και μετα να πηγαινω μονο αυτος ειναι ο καημος του, γιατι η μικρη του εχει παρει τον αερα και δεν κοιματε οταν ειναι οι δυο τους και του βγαζει την πιστη.Quote:
Originally posted by koritsaki
κατερινα να ρωτησω κατι ασχετο???
ο αντρας σου σε γνωρισε γεματουλα σωστα??
τωρα πως αντεδρασε σε ολη αυτη την αλλαγη??
και αναφερομαι 1)στην αλλαγη της εμφανισης
και 2)στην αλλαγη τροπου σκεψης και συνηθειων, πχ γυμναστηριο???
Η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα οτι θα το επερνε τοσο χαλαρα. Μαλιστα πιστευα οτι θα ζηλευε και περισσοτερο αλλα εχει γινει το αντιθετο, ζηλευει λιγοτερο..:shocked2:
Ειναι περιπτωση ο ανθρωπος ασε
ελακι αν φαω τη μελιτζανα δεν θα μπορεσω να φαω τη γεμιση οποτε θα προτιμησω τη γεμιση.αν μεινει χωρος θα φαω και μελιτζανα