χιχιχιχι σωστά! Κάντε χώρο περνάει η μπεσαμέλλλλλλ! :lol:
Printable View
χιχιχιχι σωστά! Κάντε χώρο περνάει η μπεσαμέλλλλλλ! :lol:
Λίλα παρόλο που δεν οδηγώ είμαι καλή στο παρκάρισμα....των τροφών! Όταν θέλω να φάω ποικιλία τρώω περισσότερη ώρα απ'ότι τρώω συνήθως ώστε να δοκιμάσω απ'όλα. Κάνω ένα διάλειμμα από τις παραγγελίες της Μακ για να πάω στη μητέρα μου να πάρω τα ψώνια της χθεσινής λαϊκής και τα γιουβαρλάκια που έχει μαγειρέψει, πάλι θα φάνε καλά τα ζωάκια μου χιχιχιχι. Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.
οχι μονο τα ζωακια να φανε ομως τζινα.φαε και εσυ κανενα γιουβαρλακι πουλακι μου.λοιπον γεμιση εφαγα 3 κουταλιες και την μπεσαμελ απο πανω.μελιτζανα γιοκ.
Τι κανουν οι κοριτσαρες μου;; Πινω την βιταμινουλα μου τωρα και βλεπω how i mwt ur mother! :)
Αφηστε παιδια ξινομαι ακομα! Ακομα και πισω απο τα αυτια! Μου ερχονται οι εικονες της αλλεργειας στο μυαλο και πραγματικα πανικοβαλομαι! Θα παω στο φαρμακειο να τους πω τι με επιασε και ευχομαι να μου δωσουν τιποτα διοτι δεν θα την παλεψω παλι τα ιδια! Κατα τα αλλα ο καιρος χαλαει εδω.. Τοσες μερες λιωωωναμε απο την ζεστη μιλαμε ουτε καλοκαιρι στην Ελλαδα να ηταν (καλα οχι και τοοοσο ζεστη αλλα για τα δεδομενα εδω δεν υποφερεται!)...
Θα παω σημερα να δοκιμασω τζιν παντελονια.. Δολιμασα εχτες κατι μπλουζες απο που παλαιοτερα θα μου ηταν στενες και κοντες και μου εκατσαν μια χαρα!! Μαλλον γα σας χαλιζω καιρο με το ποσο ξαναλαφρη νιωθω διοτι ειναι κατι το και ουριο για εμενα και δεν το πιστευω! 138 κιλα ημουν πριν απο 7 χρονια και δεν πιστευα οτι θα το ξαναδω μπροστα μου ΠΟΤΕ!!
Α! Καλλιοπη μου εγω και παλι φαω δεν φαω κρεας δεν πειναω ΠΟΤΕ! Μα ποτε ομως! Και ξεχνιεμαι και με κυνηγανε οι φιλες μου για να φαω.. Μονο μια ελεχιστη ενοχληση (παρομοια με οταν παλαιοτερα γουργουριζε το στομαχι μου, αλλα χωρις η ους αυτη τη φορα!) εχω οταν δεν εχω φαει για ωρες..
Τζινα μου! Γιατι δεν εχουμε ορεξη για μαμ μαμ; Και εγω δεν ειχα (και ακομα δεν εχω!) αλλα το προσπαθω...! Φαε παιδακι μου! Μαζι με την γατουλα τρωγε και εσυ! Μπορει το γατι να σε βλεπει που δεν τρως και σου λεει εεεεε δεν θα φαω και εγω!! Χιχιχι
Wow είναι ψυχολογικό το θέμα με την όρεξή μου, το έχω ξαναπάθει παλιότερα, θα επανέλθει σύντομα. Πολύ χαίρομαι που σου κάνουν πάλι τα ρούχα σου, δεν είναι ωραία η αίσθηση να σου κάνει ένα ρούχο ή να σου είναι φαρδύ; Απόλαυσέ το και έρχονται και καλύτερα!
σουπερ τζινι καλα ηταν τα γιουβαρλακια???παω να σιδερωσω.γκρρρρρ
Λιλάκιον ήταν νόστιμα τα γιουβαρλάκια, έφαγα δύο και ένα βερύκοκο ρίκο ρίκο ρίκοκο! :lol:
λοιπον κοριτσια μου εγω σε ενα χρονο περιπου παντρευομαι!!!!
το ονειρο μου ειναι να φορεσω το νυφικο μου αδυνατισμενη!!!
η πρωτη νυχτα του γαμου θα ειναι ενα δωρο στο αγορι μου που με εχει στηριξει τοσο πολυ σε ολα τα θεματα της ζωης μου.
και στη διαιτα αλλα και σε πολυ πιο σημαντικα.
για να γινει πραγματικοτητα το ονειρο μου πρεπει να φτασω γυρω στα 65 κιλα.
προβα θα κανω στην ελλαδα τον γεναρη.
αρα εχω 7 μηνες για να χασω 20 κιλα.
ειναι εφικτος στοχος ομως δεν πρεπει να εχω πισωγυρισματα.
το δυσκολο ειναι οταν αρχισω να δουλευω γιατι θα τρωω μια το πρωι και μια μετα τις 5 και μιση και στο ενδιαμεσο θα εχω χρονο το πολυ για κανα φρουτο.
προσπαθω απο τωρα να καταστρωσω σχεδιο του τι πρεπει να τρωω για να ειμαι προετοιμασμενη και να μην πεφτω με τα μουτρα στο φαι μετα τις 5 και μιση
να σας πω σ αυτο το σημειο οτι η δουλεια μου καποιες μερες θα ειναι μακρια απο το λονδινο και θα μενω 3 βραδια σε ξενοδοχειο. οποτε δεν θα υπαρχει μαγειρεμενο φαγητο.
συκγεκριμενα
δευτερα θα εχω ταπερ απο το σπιτι και θα το τρωω στις 5 και μιση
τριτη και τεταρτη πρεπει να βρω λυση
πεμπτη θα επιστρεφω λονδινο αλλα θα μπορω να φαω κατα τις 10.
οποτε και για τηνν πεμπτη πρεπει να βρω λυση.
αν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε τη σκεψη μου!!!
Koritsaki είναι όντως δύσκολο με τα ωράρια και τις συνθήκες που θα δουλεύεις. Νομίζω ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει η Eli που γνωρίζει καλά από διατροφή και είναι και πολύ ευρηματική.
καλησπερα!
πως τα καταφερνω και οποτε μπω ειστε ολες εξαφανισμενες!
η τζινα ξερω κανει τον υπνο της ομορφιας της οι αλλες????
τελικα η ναταλια ακομη αγνοητε????
εγω σημερα εχω διαβασμα παιδιατρικη εχει το προγραμμα ελπιζω αυριο που θα πανε σχολειο να τα πουμε πιο νωρις !
τζινακια!
γιουχου καλλιοπη!!!!!!!!
τσααααα!
εδω εισαι και εσυ?
μολις μπηκα.σιδερωνα αλλα με επιασε πονοκεφαλος και σταματησα