ωχ και εγω εχω σιδερο!
και εχει και ποδοσφαιρο σημερα να δω πως θα το κανω
συνηθως βλεπω κανενα εργο και σιδερωνω αλλα σημερα.....
Printable View
ωχ και εγω εχω σιδερο!
και εχει και ποδοσφαιρο σημερα να δω πως θα το κανω
συνηθως βλεπω κανενα εργο και σιδερωνω αλλα σημερα.....
πως τα πας με το φαγητο και τις ατονιες???
ατονιες δεν εχω πια οπως πριν με το φαγητο εχω μια μικρη δυσκολια
στη ποσοτητα δεν μπορω να υπολογισω ποσο χωραει και αν δε φαω καλα με πιανει πονος η γιατρος ειπε να τρωω σχεδον καθε 2-3 ωρες αλλα εγω το ξεχναω και μολις αρχισω να ποναω τρωω οποτε μετα μου καθετε και βαρυ ισως τρωω και πιο γρηγορα δε ξερω προσπαθω να το ρυθμισω
εγω βαζω μπιρι μπιρι ξυπνητηρι για να μην ξεχναω να φαω
και εμενα οταν ειναι εδω ο αντρας μου αυτο κανει
εφαγες?
πηρες το σιδιρο?
πηρες βιταμινες?
περπατισες?? (αυτο ακομη δν το εχω αρχισει εντονα λιγο λιγο)
εγω περιμενω να φτιαξει ο καιρος για να αρχισω κανενα μπανιο
Γεια σας κ απο εμενα κοριτσαια!Δεν ξερω τι με πιανει αλλα τρομαζω να σηκωθω απο το κρεββατι καθε απογευμα.
κουραση γλαυκη μου???
εγω φετος δε νομιζω να δω θαλασσα!
μια τα οικονομικα μια ο πατερας μου μια που θα κανει πρακτικη η κορη μαλλον εδω θα τη βγαλω
ισως αρχισω κολυμβητηριο μαζι με το γιο μου
καλως τη Γλαυκη μας!
εμεις την εχουμε στα ποδια μας οποτε...
Η κουραση ειναι ιδια.Ισως τρωω πιο πολυ.Φετος που ηθελα μα κανω πολλα μπανια νωρις γιατι μετα την επεμβαση δεν θα μπορω κανει διαολοκαιρο
τυχερες μερικες μερικες :spin:
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by lila198621
εγω βαζω μπιρι μπιρι ξυπνητηρι για να μην ξεχναω να φαω
μπιρι μπιρι ξυπνητήρι εγγύηση!!!
Καλησπέρα Τζινοκόριτσα!!
Μα καλά η Ναταλία μας που έχει χαθεί;; :puzzled:
Εγώ πήγα για έναν καφέ με ένα φορουμοκόριτσο στο Ηράκλειο και γύρισα πριν από λίγο. Ευτυχώς μας έκανε την χάρη ο καιρός και είχε ήλιο και έτσι μπόρεσα να πάω με το ποδήλατο μου και να με δει και λίγο ο ήλιος. Ήταν ωραίος ο καφές μας και ένιωσα λίγο να αναζωογονούμαι.
Κορίτσια έχω και εγώ πάρα πολυ σίδερο και όλο το αναβάλλω ή απλά το ξεχνάω :lol:
Σε λίγο δεν θα έχουμε ρούχο να φορέσουμε, θα είναι όλα άπλυτα ή ασιδέρωτα... αφού δεν έχει παραπονεθεί ακόμη ο άντρας μου σημαίνει ότι έχω λίγο περιθώριο ακόμη...χιχιχιχιχι