Καλα δεν τον λες και πολυλογα.τουλαχιστον ξεκιναω τη μερα μου με τη φωνη του.με παιρνει μιλαμε λιγακι παει για δουλιτσα και οταν τελειωνει με ξαναπαιρνει για καληνυχτα.μου φτανει και αυτο.
Printable View
Καλα δεν τον λες και πολυλογα.τουλαχιστον ξεκιναω τη μερα μου με τη φωνη του.με παιρνει μιλαμε λιγακι παει για δουλιτσα και οταν τελειωνει με ξαναπαιρνει για καληνυχτα.μου φτανει και αυτο.
Εσύ Ναταλία μου ακόμη και μουγκό θα κάνεις να μιλήσει :lol:
καληνυχτα και απο μενα!
τζινακια σε ολες!
Γκρίνιαζε όσο θέλεις εμείς θα σε λατρεύουμε! :starhit:Quote:
Originally posted by NADINE
Μμμμμ...ακόμα κι αν το κάνει θα είναι για να επανορθώσει κι επειδή της έδωσες την ιδέα εσύ!Quote:
Originally posted by Eli
Για σένα Ναταλία μου είμαι σίγουρη ότι η Μακ θα ετοιμάσει ένα ολόκληρο ποστ μόνο για σένα, έτσι γιατί μας έχεις γίνει και πολύ παραπονιάρα τελευταίως :smug:
Και δεν είμαι καθόλου παραπονιάρα τελευταίως!ΑΠΟ ΕΞ'ΑΠ'ΑΝΕΚΑΘΕΝ είμαι!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα Καλλιόπη και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα Καλλιοπάκι μας και όνειρα γλυκά! Τζινάκιααααα!
Παραπονιαρα μου δεν ειδες οτι οσες μερες ελειπες ολες ρωταγαμε συνεχεια για εσενα???ολες μας οι ευχες και η αγαπη για σενα.
Καληνυχτα καλλιοπακι!!!!καλη ξεκουραση!!!!
Όλα είναι πιθανά!Ένας φίλος μου λέει χαρακτηριστικά πως ως και τραπέζι μπορώ να κάνω να μου εξομολογηθεί τα πάντα...Quote:
Originally posted by Eli
Το'χω, να μη με αδικήσω...Λοιπόν σας καληνυχτώ κι αύριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί!Τζινάκια,Αλίκες μου!
kοριτσια μου ειχαμε πολυ καιρο να βρεθουμε ολες κ να εχουμε τη χαρα να εχουμε κ τη Μανταμ Ναταλι κοντα μας!Σας διαβαζω αλλα δεν πολυγραφω γιατι εχω αρχησει παλι να διαβαζω κ πολυ το χαιρομαι.Αρχισα την τριλογια του Μηχαηλιδη,στο πρωτο ειμαι ακομη,μ'αρεσει πολυ κ εχω κολλησει λιγακι.
Ναταλιτσα μου ξερεις οτι ολες θελουμε το καλυτερο για σενα ακομη κ αν δεν το γραφουμε το σκεφτομαστε!
K Επειδη λατρευω τα παραμυθια σας αφιερωνω την Αλικη....
Σας καληνυχτω και εγω με την σειρά μου... είμαι ψωφια και μυρίζει Μορφέα η ατμόσφαιρα!!!
Καληνύχτα Ναταλοπαράπονο και καλό πρωτομηνιάτικο ξημέρωμα. 27 φιλάκια.
Καληνύχτα Αγγελικούλα, καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα ναταλακι αγγελικουλα και γλαυκη