-
Καλημέρα και καλό μήνα. Πίνω το καφεδάκι μου και αργότερα θα πάω να ξαναπιώ το καφεδάκι μου με μία φίλη μου που την γνώρισα πριν χρόνια όταν πρωτοάνοιξα το μαγαζί. Η φίλη μου είναι παχιά με ΒΜΙ 45 και αποφάσισε επιτέλους να κάνει σλιβ και έχω μεγάλη χαρά. Θυμάμαι που συζητούσαμε τα κοινά προβλήματα παχυσαρκίας που είχαμε, το πως μας ενοχλούσε η ζέστη το καλοκαίρι και πολλά άλλα μέχρι που ανακάλυψα το καλοκαίρι του 2010 το σλιβ. Της το είπα και πετούσα από την χαρά μου που υπήρχε κάτι τέτοιο και επιτέλους θα σωζόμουνα! ʼρχισε να το σκέφτεται και η ίδια αλλά φοβόταν και είχε αναστολές συν του ότι πήρε μετάθεση από Αθήνα στην επαρχία κι έτσι για ένα διάστημα είχε άλλες προτεραιότητες.. Όμως έχοντας ζήσει δίπλα μου όλη τη διαδικασία πριν και μετά το σλιβ και βλέποντας τα αποτελέσματα την έκανε να αποφασίσει τελικά να το κάνει κι αυτή. Μίλησε χθες με έναν γιατρό στον Ευαγγελισμό και ξεκινάει τώρα να μαζέψει ότι εξετάσεις χρειάζονται. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που το αποφάσισε γιατί ξέρω ότι πολύ σύντομα θα ζήσει κι αυτή το δικό της θαύμα και θα είμαι δίπλα της να την στηρίξω σε ότι χρειαστεί.
Σήμερα περιμένω και τηλέφωνο από τη δουλειά και μία σχετική αγωνία την έχω. Χθες μου βγήκε καλά ο Μάϊος :lol: ελπίζω σήμερα να μου μπει καλά ο Ιούνιος έχοντας ευχάριστα νέα.
-
καλη μερα!!!!
καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!!!!!
wow την ειρηνη τη ξερω μαζι καναμε την επεμβαση !
ναταλακι μου χαιρομαι που εισαι παλι κοντα μας!
τζινα καλα νεα να εχεις απο τη δουλεια!
παω να βαλω κανενα πληντυριο και να φτιαξω τιποτα να φανε και τα ξαναλεμε!
τζινακια
-
καλημερα!!
φευγω για δουλειες και επιστρεφω να τα σχολιασω ολα!!!!
καλο καλοκαιρι κι απο μενα!!!!!!
-
καλημερουδια και απο μενααα..Καλο μας μηνα και ..
http://3.bp.blogspot.com/_FIvwDLFbDq...E%A1%CE%99.jpg
Καλλιοπη μου τι κανεις..Τζινα μου χαιρομαι για τη φιλη σου,προσευχουλα για την Τζινουλα για να παρει τη δουλεια..φιλακια κ στις υπολοιπες...τα δικα μου τα κιλακια ειναι στασιμα εδω κ 2 εβδομαδες αλλα δεν στεναχωριεμαι..θα ξεκολλησω..Τζινα μην νευριασεις ξερω..τα εχουμε πει :smilegrin:
-
καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα να εχουμε και ακομα καλυτερο καλοκαιρι να μας βρει!!
-
καλημέρα Αλικες μου!
Τζιναμ μακαρι να εχεις θετική απαντηση σήμερα απο την δουλεια:eureka::eureka: και χαιρομαι που η φιλη σου θα εχει εσενα διπλα της σε ολη αυτη την διαδικασια της επεμβασης. Τα εχουμε ξεχασει μερικες αλλα ειναι δυσκολα και ψυχοφθορα διαδικασια και πολλες ψυχολογικες διακυμανσεις. Ευχομαι να πανε ολα τελεια και να εχει το μαγικο σου αποτελεσμα!
Εγω μια μερα μαζευτηκα με την διατροφη μου και τα 600γρ πανε. Αλλα 900 γρ και επανερχομαστε στο βαρος του τικερ μου. Χθες δεν πηγα γυμναστηριο αλλα σημερα το εχω ταγμενο. 9 το βραδυ θα με χασετε θα παω να ριξω ιδρωτα. Θα εχει βγει και το προγραμμα της γραμμωσης λογικα και θα το μελετησω για να επιδωθω μπας και χασω και τα υπολοιπα 3 ποντακια απο την κοιλια μου.
Σας επρηξα παλι .
πολλα τζινακια
-
Βασιλική, τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή, είσαι καλά;
-
Yooohoooo!! To bmi μου κατεβηκε απο 49,9 (αντε 50 θα λεω!! ) σε 43!!!!
Με χαρα και τσαχπηνια με χαρα και τσαχπηνια!
Πειραζει που δεν εχω ΚΑΜΙΑ επιθυμια για γλυκο; Ποτε ομως; Εχτες πηραν οι φιλες μου παγωτα απο ben and jerry's με σοκολατα και βανιλια και στη μεση ο οργασμος λιωμενγ καραμελα και εγω τα κοιτουσα λες και εβλεπα εναν καμβα!! Χαχαχα! Μου ηρθε και εμενα και πηρα μια μικρη χωρις ζαχαρη γρανιτα λεει και ουτε το 1/3 δεν εφαγα! Me likey!
-
Καλημέρα κορίτσια μου .
Ενα όμορφο δροσερό και στη χώρα των θαυμάτων καλοκαίρι εύχομαι για όλες μας . Και μην ξεχνάμε θαύματα γίνονται .
Αρκεί να έχουμε το νού μας και τα μάτια ανοιχτά να τα <<δούμε>>
-
καλα ειμαι τζινακο ..στην αναμονη για καποια θεματα..οταν θα εχω εξελιξεις θα σε ενημερωσω...
σημερα ενεκα παρασκευη ..(καθε παρασκευη κανω ψυχοθεραπεια στα κοριτσια του γραφειου..προβληματιζω το κοσμο , τον βαζω να αναπολει,να εχει διλημματα κτλ).. ετσι λοιπον σημερα θα σας ρωτησω .. ποιο ηταν το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μας μεχρι στιγμης, με ποιον και που... ξεκινω πρωτη λεγοντας
καλοκαιρι 2011 , τοπος φολεγανδρος επιλογη του καλου μου...και θυμαμαι τη ξενερα ειχα φαει οταν τον ειχα βαλει να επιλεξει προορισμο και μου ειπε "αγαπη μου Φολεγανδρο"...ειχα μπει και ειχα δει οτι δεν λεει και πολλα το νησι και ειχα πει που θα παμε θεε μου!!εμεις και ο θεος!!δεν ηθελα ομως να του παω κοντρα γτ ειχε φαει μεγαλο ζορι στο που θα παμε..τελικα το μονο που ανελαβα ηταν η επιλογη του ξενοδοχειου που ηταν και η καλυτερη..φτασαμε στο νησι..δεν μπορουσα να το χορτασω..ενα 8α σας πω..απο τις 5 μερες που ηταν προγρραμματισμενο να μεινουμε ...κατσαμε 11..!!το νησι φοβερο..εμεις στα καλυτερα μας..ζησαμε το τελειο!!τις θεωρω τις καλυτερες διακοπες της ζωης μου!!
μου εχετε αλλαξει τ αμεσα εξω..γραφω πανω απο 3 σειρες...!!καταντια!!
-
Καλο καλοκαιρι να εχουμε!
Βασιλικα ωραια ακουγεται η Φολεγανδρος δεν εχω παει ποτε.
Wow μου το πανηγηριζεις βλεπω .. και που εισαι ακομη τα καλυτερα ερχονται!!!
-
παντως φετος θα παρω 3 εβδομαδες αδεια , μια τον Ιουλιο και 2 τον Αυγουστο οποτε ελπιζω να ξεκουραστω και φετος να εχω ενα ωραιο και συναρπαστικο καλοκαιρι και να μας μεινει αξεχαστο!
-
Και παλι... Σας το αφιερωνω!!! Is Friday!!!!!
http://youtu.be/mGgMZpGYiy8
-
Καλα ναι πανυγηριζω καθε γραμμαρειο!! Πηραν μπροστα οι μηχανεεεες!!! :D
Καλυτερο καλλοκαιρι ε?
2005, Σαντορινη, οικογενειακα!!! Οταν κατεβηκαμε απο το καραβι ηταν νυχτα και το μονο που ειδα ηταν εναν γκρεμο χωρις φυτα, πανιδα χλωριδα πουθενα! Ηξερα για την Σντορινη εννοειτε αλλα ημουν σε φαση ε καλα ξερα βουνα εχει και η Κρητη!! αχαχαχαχ
Το πρωι ομως!!! Παναγια μου! Τι αξεχαστο, ονειρικο ΜΟΝΑΔΙΚΟ μερος ειναι αυτο? Τοσο μικρο αλλα και τοσο μεγαλο συχρονος! Μια ομορφια που δεν νομιζω να υπαρχει αλλου!
Το καλυτερο καλοκαιρι πιστευω οτι θα ειναι το φετινο ομως!! Γεματο αλλαγες και δεν μιλαω μονο για τα κιλα αλλα και για αλλα πραγματα!
Πηρα αποφασεις περσυ που το μονο που με κρατουσε πισω ηταν τα κιλα μου και φετος δεν εχω "δικαιολογιες" και χαιρομαι απιστευτα γι' αυτο! Αν και δεν νομιζω να παω πουθενα για καλοκαιρι πιστευω οτι θα ειναι τελειο!!!!!!!
-
καλησπερες!!!καλο μηνα πολυαγαπημενες μου!!!!ειχα κατεβει για δουλειες λογαριασμους και τραπεζες.εκανα πανακριβες αγορες.10 ευρω για ενα ζευγαρι παπουτσια και 5 ολοκληρα ευρω για ενα φορεμα μαξι λουλουδατο αμανικο.ανοιξε μια αλυσιδα με φτηνα ρουχα/παπουτσια και μου λεει η μπιρι μπιρι δεν μπαινουμε να χαζεψουμε???της λεω κοπελια που να χορεσω εδω οεο???κοπελια να σε παμε για μια μαγνητικη εγκεφαλου να δουμε αν ειναι εκει μεσα μου λεει εχει ακομα μυαλο???οποτε κατεληψα με αγορες.