Ένα μασκαρεμένο γατσούνι με τη Γκύζα του για τη Σαμπίνα μου
Printable View
Ένα μασκαρεμένο γατσούνι με τη Γκύζα του για τη Σαμπίνα μου
Μια ροδαλή για την Ονειρένια μου
Μια μυστηρένια για τη Λουλού μου
Μια χιονονεράιδα για την Ευγενία της Πέννυ
Μια Πεννοσκυλιασμένη γκρινιάρα για τον αγιάτρευτο έρωτα της Ευγενίας
Μια λευκολαγουδένια για την Ελπιλουλού μου
Μια γοργόνα για τη Μαριλουλού μου
Κι ένα φεγγαρενιομαγισσάκι για την κακοαφεντιά μου
Nαντινάκι μου εισαι καταπληκτική. Φοβερές όλες, μια προς μια διαλεγμένες για μας . Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου για ό,τι μας προσφέρεις...που για μένα τουλάχιστον ειναι παρα πολλά. Εχω νιωσει τοση ζεστασια και τρυφεροτητα απο σένα.....που λίγοι ανθρωποι αγαπημενοι μου την έχουν προσφέρει.
Μετά από τα όσα μας προσφερει η Ναταλία, τι κιλά και τι γραμμάρια να γράψω. Σίγουρα δεν ειμαι πια 79,8 που δείχνει το τικεράκι μου, αλλα 81,7. Δεν ειμαι απογοητευμένη, τουναντίον θα έλεγα αν σκεφτει κανεις οτι στην ουσια δεν κανω διαιτα 1,5 μηνα και ουσιαστικά εβαλα 2 κιλά. Μια χαρά. Συντομα θα φύγουν.
Αυτά απο μένα......σας γλυκοφιλώ και να έχετε μια ομορφη μερα. Θα επανέλθω αργοτερα. Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα κοριτσουδια μου!!
Αχ Ναταλακι μου!!!! υπαρχει πιο γλυκο πλασμα απο σενα??? Σ ευχαριστω πολυ για τη νεραιδουλα μου!!! μου αρεσε...καθως και ονειροπαρμενη!!!
Εγω εχω να αναφερω πως αυτη η βδομαδα μου πηγε σχετικα καλα, προσεξα αρκετα και αρχισε το ξεφουσκωμα, ευχομαι να συνεχισω ετσι μηπως και χασω κανα κιλο... ζυγισμα δεν εχει αυτη τη βδομαδα γιατι θα πικραθω, απο την αλλη Παρασκευη βλεπουμε.
Κοριτσακια μου μια καλη μερα σας ευχομαι... με περιμενει μια μικρη ουριτσα εξω απ το γραφειο τωρα...καταστραφηκε ο κοσμος, φετο μονο εισαγωμενα λαχανικα θα φαμε...
Τι όμορφη που είναι Ναταλάκι!Quote:
Originally posted by NADINE
Μία χρυσομαλλούσα νεράιδα για τη Λινταλένια μου
Ευχαριστώ πολύ!
Πιο όμορφες νεράϊδες δεν έχω ξαναδεί. Θα τις τυπώσω όλες στον έγχρωμο, είναι φανταστικές!!!
Που τα σκαλίζεις και τα βρίσκεις ρε παιδάκι μου, τι είσαι συ πια!
ναταλιτσα ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ πολυ. ολους μας σκεφτεσαι, ολους μας νοιαζεσαι. για ολους μαζι και για τον καθενα ξεχωριστα. εισαι θησαυρος ανεκτιμητος κι εμεις οι υπερτυχερες που σε εχουμε καθημερινα κοντα μας.
καλημερα δεν ειπα αλλά επαθα ενα σοκ βλεποντας τοσες νεραιδουλες...
εδω μπειμπει και μαλιστα χοντρομπει. 85,3 σημερα. τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα....ειχα κατεβει στα 84,4 και ειμαι ξανα πανω απο 85. δεν θα καταφερω το 83,8 ? ανεβηκα στη ζυγαρια το πρωι και μετα το αναμενομενο σοκ πηρα τις αποφασεις μου. οτι δηλαδη θα ακολουθησω τη διαιτα των ομαδων φαγητων που ειχα δει πριν κανα μηνα σε καποιο απο τα τοπικ μας. ολα καλα με το πρωινο. ενα ποτηρι γαλα και λιγο ανθοτυρο. και συνεχιζα παρα πολυ καλα μεχρι πριν 10 λεπτα που με κερασαν ενα φοβερο ανωμαλο με κερασι γλυκο και αμυγδαλο μαζι. δεν κρατηθηκα. για την ακριβεια μαλιστα, ειδα απο μακρυα το κουτι και μου φωναζε. οταν μου το εφεραν δε στη μουρη, ευτυχως δεν το πηρα ολο. και να φανταστειτε οτι πριν λιγα λεπτα σκεφτομουν οτι δεν πειναω και τι καλα που μου κοβει την ορεξη ο καφες. να μου, ενα αυτοφασκελο διπλο μου το εδωσα, δωστε μου κι εσεις κανενα μπας και συνελθω. που ειναι η εγκρατεια μου? που ειναι η χαρα που εκανα οταν εχανα κιλα? που ειναι το μαστιγιο? που ειναι ο βαγκνερ? που ειναι ο πουτσινι?
δεν εχω διαθεση να κανω τιποτε σημερα. ουτε καν μου ερχεται κατι να γραψω. μηπως φταιει το οτι δεν εκανα διαδρομο σημερα? δεν φταιω εγω, ο γιος φταιει που παρηγγειλε για μεσημεριανο ομελετα και εγω βαλθηκα να του τηγανισω μεχρι και πατατες να του βαλω μεσα. παει ο χρονος για τον διαδρομο. οταν το καταλαβα, ηταν αργα.
μα καθολου διαθεση σημερα? εχει και καλη ημερα. που και να μην ειχε. και ημουν βολτα στο ικα με τον γιο για να κανει το εμβολιο του (μεγαλο κωλοχαν.....για αλλο εμβολιο πηγα, αλλο κανανε γιατι λεει δεν ειχαν αυτο που επρεπε....). θελω καφε να νωσω καλυτερα. οχι ομως μονη μου. θελω παρεα να ξεχαστω,. καλε γιατι μελαγχολησα? μηπως γιατι ζοριζομαι στο γραφειο? πολυ δουλεια και δεν θελω να παραδεχτω οτι ολα αυτα πρεπει να τα κανω εγω
αχ, τι με επιασε? παω για δουλεια μπας και ξεχαστω
Ναντινάκι μου δεν έχω λόγια να πω πια...
τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την προκομένη νεραιδούλα που μου χάρισες την τύπωσα και την έβαλα στο γραφείο μου να την βλέπω....
το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είσαι κι ας μην σε γνωρίζω νομίζω ότι στο έχω ήδη πει....
χαίρομαι πολύ που μιλάω μαζί σου και είναι τιμη μου που με βάλατε στην παρέα σας (ισχύει για όλες)
κάποια μέρα θα συναντηθούμε όλες οι κούκλες από κοντά και θα τα πούμε ........
την καλημέρα μου την αγάπη μου και τις ευχαριστίες μου ....ΑΝΝΑ